- Poruka
- 23.015
Korejska filozofija sreće je Honđok. Balkanska filozofija sreće je Đok kod žena. Kod muškaraca Đok je nesreća, maler.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема среће код жена без Ђоке.Balkanska filozofija sreće je Đok kod žena.
Osnovna razlika izmedju zene i muskarca je u onome sto traze,a znas li sta je to bez neke teorije ?Нема среће код жена без Ђоке.
Шта је то?Osnovna razlika izmedju zene i muskarca je u onome sto traze,a znas li sta je to bez neke teorije ?
Ja ne znam kakve si ti to žene sretao, ali što bi rekao moj pokojni mudri prijatelj, žene su jedina bića kojima da imaju Mont Everest zlata, uvek fali još jedan dukat da budu srećne.Zena trazi srecu
A zeni je sreca sve sto joj donosi osmjeh na lice,one zele citav zivot da ostanu djeca,zato i vole toliko da putuju,skitaju,pjevaju,da provode vrijeme sa muskarcima sa kojima mogu da se zabave i koji ce moci da joj placaju zabave sve dok ona bezbrizno uziva kao da je i dalje dijete
Ti si druže izgleda obrnuo polove.Zene zive za sadasnjost i za momentat ludiranja ne za juce i sjutra
Ja moguNe moze da ode tek tako na Maldive mjesec dana i da bude srecan,nista ne radi izlezava se