Ne zameri, ali odakle god da si mozes naci nekog ko je strucan... Mozda nisu sminkeri neke poznate licnosti
ali sigurno mozes naci nekog ko ima talenta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:e zalite se rasti napisala sam elaborat i blokirao mi se komp pa sam morala da ga iskljucim
sve opisala pa cak i moj movi izum u sminkanju ociju :mad:
7sins:Draga hvala na predlogu, ali nije moguce, ovde gde ja zivim, nema profesionalnih sminkera a BG mi je prilicno daleko. Moracu da se prepustim svom umecu, nisam losa u tome ali bih da probam nesto drugacije. Posavetujte me sta i kako pa cu do sledece subote da vezbam! Kako da postignem taj efekat "smoke"?
Videli i probali:-)apache:Jeste li videli novu maskaru Loreal? Vrti se reklama po discovery-u
Samo se smoris dok je skines sa ociju.Dosta je resistent!apache:I? Kakva je?
apache:Nesto nece da mi se otvori lorealov sajt, pa ne mogu da pogledam koje su joj karakteristike... Nisam videla reklamu od pocetka... Videla sam samo da je nekog cudnog oblika
Evo ti slike, pa vidi jel su ti te nijanse bordo ok.apache:Meni su mf senke super, skroz su met(earth spirit).
Da, osim tamno plave, volela bih da nadjem bordo senku,koju takodje ne mogu nigde da nadjem, sve su ili braon ili rozikaste
apache:Dakle, prelazimo na oci... Koje senke, maskare, olovke koristite?
izabelala:pa jeste dosta, ali u tom setu je sve što mi treba
a boje su sjajne...