Eye MAKE-UP

Dior... set od pet boja (denim, kombinacija plavih i ljubicastih)
to je jedino
i retko stavljam maskaru...
imam i neki crni tus za oci od Diora... ali i to retko stavljam

ako mi treba disco efekat, imam ogromnu kolekciju sljokica od Pupe

hanibal77:
meni klijenti kazu da je za pocetnike super chanel,lako se nanosi...
meni se super dopada look od guerlain za zimu 2005-2006 jao sve nesto svetlucavo...

Jeste super! A i Chanel svetluca... mnogo dobre senke - obožavam ih :D Hanibal, nadam se da me tvoj profi mozak neće prezreti ako ti kažem da se najbolje našminkam prstima :roll: :lol:
Dior je divan, takođe. Šteta što više ne prave onaj set od pet belih senki. To je bio zakon. Imaju kao neku zamenu za to - ali nije ni blizu...

kad me sminkao diorov sminker prvo je naneo cetkicom senku a onda razmazivao prstima,malo sam ga prezirala u tim momentima :lol:
ma jok,bre,vazan je rezultat,ja volim cetkicom jer mi je to kao profi potez a i ne umazem prste
kad bih znala da stavljam fotografije u post stavila bih vam fotografije svojih uspelih sminkanja kao i stilova koje sam sama izmislila a oni koji to znaju da urade mogli bi zasto ne?

CaLiMeRo:
Jeste super! A i Chanel svetluca... mnogo dobre senke - obožavam ih :D Hanibal, nadam se da me tvoj profi mozak neće prezreti ako ti kažem da se najbolje našminkam prstima :roll: :lol:
Dior je divan, takođe. Šteta što više ne prave onaj set od pet belih senki. To je bio zakon. Imaju kao neku zamenu za to - ali nije ni blizu...

...Hej, pa ti si potpuno profi - secam se razgovora sa Jelenom Macic koja je objasnjavala zasto senke iskljucivo nanosi prstima - kaze da se tako dobiju najprirodniji prelivi i najbolje prijanjanje na kapak...:D...Nego, kada otvaras sminkeraj skolu za znanja zeljne forumasice (imas vec moju prijavu, ne pitam posto skolarina..;))...:D

ugadnubaburastem:
...Nego, kada otvaras sminkeraj skolu za znanja zeljne forumasice (imas vec moju prijavu, ne pitam posto skolarina..;))...:D
:lol: Suviše zauzeta trenutnom karijerom. Mada, ako propadne, preći ću sa predavanja koja sada držim na šminkeraj. Ko bi rek'o da sam talenat...:lol:

a koje su vam boje oci? :)

moje su braon ali svetlija sa primesama zelenkastog i treba mi neko (naravno hanibal, ko bi? hahaha) da mi kaze koja boja mi najvise odgovara...to je valjda hazel a ne brown, tako su mi rekli ovde :)
inace nozim sve redom, bronzane, svetlo braon, rozikaste, ljubicaste....
olovke retko nosim, alajnere uopste, mnogo su mi ostri....
maskara - braon, bourjoix - Coup the theatre i odlicna je....

i ja se sminkam prstima....

Draga Hanibal help! Racunam na tebe a i na ostale zenske sa foruma. Sledece subote se zvanicno vencavam i pravim malo veselje. Kako da se nasminkam za tu priliku. Imacu nekakav komplet u kombinaciji bele i nezno zelene boje. Oci su mi bas zelene, imam pune usne i sva sam lepa! Kosa mi je srednje duzine, tamno crvene boje. Ja bih volela da oci nasminkam onako u sivkasto onaj efekat dima ili vec cega ali to nisam nikada probala. Dajte neki predlog. Hvala

7sins:
Draga Hanibal help! Racunam na tebe a i na ostale zenske sa foruma. Sledece subote se zvanicno vencavam i pravim malo veselje. Kako da se nasminkam za tu priliku. Imacu nekakav komplet u kombinaciji bele i nezno zelene boje. Oci su mi bas zelene, imam pune usne i sva sam lepa! Kosa mi je srednje duzine, tamno crvene boje. Ja bih volela da oci nasminkam onako u sivkasto onaj efekat dima ili vec cega ali to nisam nikada probala. Dajte neki predlog. Hvala

...Podrzavam predlog da, ukoliko je to moguce, angazujes profesionalnog sminkera za taj dan - obicno su svi toga jutra nervozniji nego obicno, ruka nije najsigurnija ni sminkeraju vicnim prijaeljicama/kumama voljnim da pripomognu oko 'styling'-a :D, a kamoli 'devojci u belom' ...Moja preporuka je Milena, profesionalni sminker BK televizije (do nje sam dosla tako sto smatram da su njihovi spikeri/voditelji ubedljivo najbolje nasminkani na nasim prostorima) - na primer, Adrijana Cortan koja vise ne radi na BK i dalje cesto pominje bas nju kao svog omiljenog sminkera (a inace ima bas zelene oci poput tebe), tako da verujem da biste se dobro razumele...Devojka je mlada i simpaticna, a cena sminkanja u tvom stanu iznosi 50 Eura...Ukoliko si zainteresovana, mogu ti dati njen broj na PP...Srecno!...:)

Draga hvala na predlogu, ali nije moguce, ovde gde ja zivim, nema profesionalnih sminkera a BG mi je prilicno daleko. Moracu da se prepustim svom umecu, nisam losa u tome ali bih da probam nesto drugacije. Posavetujte me sta i kako pa cu do sledece subote da vezbam! Kako da postignem taj efekat "smoke"?

Back