Imao?Larra:Bourjois je imao super bordo senku!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao?Larra:Bourjois je imao super bordo senku!
u mom setu boja od Diora ima i tegetapache:Ja ceo zivot pokusavam da nadjem tamno plavu/teget senku... I ne uspeva mi ... nikako
hanibal77:meni klijenti kazu da je za pocetnike super chanel,lako se nanosi...
meni se super dopada look od guerlain za zimu 2005-2006 jao sve nesto svetlucavo...
Hm,moracu da pogledam...Hvala!etotako:u mom setu boja od Diora ima i teget
jako je lepa![]()
CaLiMeRo:Jeste super! A i Chanel svetluca... mnogo dobre senke - obožavam ihHanibal, nadam se da me tvoj profi mozak neće prezreti ako ti kažem da se najbolje našminkam prstima
![]()
![]()
Dior je divan, takođe. Šteta što više ne prave onaj set od pet belih senki. To je bio zakon. Imaju kao neku zamenu za to - ali nije ni blizu...
ugadnubaburastem:...Nego, kada otvaras sminkeraj skolu za znanja zeljne forumasice (imas vec moju prijavu, ne pitam posto skolarina..)...
![]()
Pa, dosta je to...etotako:ako pitas za onaj set od pet dior senki... cena je oko 3500 din
etotako:ne volim prstima, nije dovoljno precizno... moja ruka je suvise brza
pa jeste dosta, ali u tom setu je sve što mi trebaapache:Pa, dosta je to...
ali van konteksta topic-a obožavam da se služim pristićimaugadnubaburastem:...Aiii, zlato, ako ti becari izmeste iskaz iz konteksta tipic-a, ima da te spevadu shorom, otoich...
![]()
![]()
![]()
7sins:Draga Hanibal help! Racunam na tebe a i na ostale zenske sa foruma. Sledece subote se zvanicno vencavam i pravim malo veselje. Kako da se nasminkam za tu priliku. Imacu nekakav komplet u kombinaciji bele i nezno zelene boje. Oci su mi bas zelene, imam pune usne i sva sam lepa! Kosa mi je srednje duzine, tamno crvene boje. Ja bih volela da oci nasminkam onako u sivkasto onaj efekat dima ili vec cega ali to nisam nikada probala. Dajte neki predlog. Hvala