Hvala Boske.
Ne znam kako mi je promakla ova strana na CICu, ali po meni ovaj sajt nije najbolje organizovan i pregledan.
Bacio sam pogled na ovu stranicu, ali i dalje ostaju neka od pitanja koja sam postavio gore:
Da li treba izvod iz PIO, ako treba kada to da izvadim?
Na onoj strani nema nista o vojsci, pa ostaje i pitanje : Sluzio sam civilnu vojsku, sta treba da pripremim za taj dokaz?
Koliko se dugo ceka na potvrdu iz MUPa?
I mozda i najbitnije: Da li je bitno u kojoj valuti je novac u banci??? U kojoj fazi apliciranja je najbolje da izvadim potvrdu iz banke da imam neophodna finsijska sredstva?
Boske, ako imas vremena molim te odgovori mi na ovih par pitanja.
Hvala puno.
1. izvod iz PIO - ja to nemam, imam samo certificate of employment sa svim stavkama koje oni traze, u formatu koji oni traze...
2. ovo je jedino sto ne znam, jer nisam sluzio vojsku nikako... ima pitanje za military service u profilu, ako ima neka potvrda o zavrsenoj civilnoj sluzbi to je obavezno prevesti i poslati... ako nema- onda vojna knjizica sa prevodima, sta god...
3. oni kazu inicijalno mesec dana, pa kad zagalamis kazu da moze i za 2 nedelje... mi smo dobili za 11 dana...
4. nije, dokle god ga ima dovoljno... nemoj mincati da bude tacno iznos, jer kurs evro-dolar varira, ali nasi novci su u evrima i sasvim je dovoljno...
nadam se da sam pomogao