gospic
Početnik
- Poruka
- 17
ono sto znam je da racunas bodove za sebe i suprugu sve zajedno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master diploma podrazumeva da imas i bachelor... to donosi situaciju da se imaju dve diplome posle srednje skole...
Pored onoga što sam pitao u postu danas (a molio bih da mi neko i na to da odgovore) imam još jedno pitanje. Kada se pravi MyCIC account, traže mi podatke sa kreditne kartice. Da li to znači da se nešto plaća da bih uopšte mogao da napravim account?
Da li Boske u tom slucaju znaci da mora da se prevode i master i bachelor diploma ili moze samo master?
Evo ja sam u sitaciji da mi je univerzitet u Beogradu izdao master, a nije bachelor.![]()
Otvoren EE profil. 461 poen. Čekamo...
Otvoren EE profil. 461 poen. Čekamo...
bilo bi extra da draw bude danas... ali ne brinite i ako ne bude, bila su dva zaredom, meni vise vuce da ce da bude sledeci petak... u svakom slucaju - dobri ste, bice tu lepe vesti uskoro...[/Q
bas tako kako nagurasteja onda ne racunam dobro...SRECNOOO
bilo bi extra da draw bude danas... ali ne brinite i ako ne bude, bila su dva zaredom, meni vise vuce da ce da bude sledeci petak... u svakom slucaju - dobri ste, bice tu lepe vesti uskoro...[/Q
bas tako kako nagurasteja onda ne racunam dobro...
Ma verovatno racunas, nego sam mislio da das detalje. Mozda sam ja nesto prevideo. Hvala ti unapred :-)
I ja sam zavrsio integrated bachelor and master studies, i dobio samo master diplomu... ali je WES u svom equivalency naveo - Bachelor's and Master's degree...
Blago vama. Daj detalje kako naguraste toliko. Mi se ubismo za nekih 370.
bilo bi extra da draw bude danas... ali ne brinite i ako ne bude, bila su dva zaredom, meni vise vuce da ce da bude sledeci petak... u svakom slucaju - dobri ste, bice tu lepe vesti uskoro...![]()
Master diploma, 32 godine, CLB 9+ na svim vestinama na IELTSu, muz 33 godine, bachelor (ima master ali mu WES priznao to kao bachelor jer je iz arhitekture), IELTS muza: R7.5 L8 S6.5 W5.5., 6+ godina radnog iskustva oboje.
- - - - - - - - - -
Daaa, iskreno se nadamo lepim vestima pa kad god došle- dobrodošle![]()
Ja onda nisam pametan. Ja i supruga imamo 29 godina, oboje bachelor. Doduse test engleskog nismo radili ali bice slican rezultat kao vas. A radno iskustvo sam izgleda prevideo. Video sam da boduju rad u inostranstvu i u Kanadi. Ja imam 5 godina iskustva. Ne znam uopste na kraju ni koliko bodova imam.
Društvo,
da li možda neko od vas zna kako se tretira nečija diploma sa ekonomskog fakulteta u Beogradu?
Da li će to prilikom nostrifikacije biti bečelor ili master? Ili pak nešto treće.
Hvala unapred.
pozzz...
Boske pitanje za tebe jesi li placao nesto kada si aplicirao tj. pre nego si usao u pool...490 dolara po osobi deca valjda ne placaju...ili se to posle placa kada se dobije ITA??
dobro je...ionako treba para gomilabar da udjemo u pool a pare nisu problem para nema
![]()
Ja popunio formular za bodovanje na sajtu canadavisa.com. Dobio sam odgovor da zasad ne ispunjavam uslove, osim ako nemam job offer iz Kanade. Pa sa tim bih dobio odmah 600 poena, pa mi nije jasno zasto mi to uopste i kazu, jer job offer dolazi tek kasnije, a prvo skupljas poene. A nisu mi cak ni odgovorili koliko bih eventualno imao poena. Ima li nekog ko moze da razjasni? Da li to znaci da i ne pokusavam da se uvucem u pool?
Koliko sam shvatila IELTS jos niste polagali? Koje ocene ste upisali? Probajte da pronadjete bodovanje po starom kada je trebalo 67 od 100, to je zapravo minimum poena da bi se uopste kvalifikovali za iseljenistvo. Pa po tom bodovanju proverite koliko poena imate, mozda je to problem. Postoje raniji postovi u temi kako do kana.iselje. gde se spominje to bodovanje i da bez obzira na novo CRS, i dalje je tih 67poena neophodno. Neka me neko ispravi ili doda ako nesto gresim.