EXORCISM ..?

• Začetnik teme Začetnik teme Ganci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da je bio oštar jer kao da sam čitao odgovore koja su napisala mala deca ili popaljeni uličari.Tako mi je elovalo.
Ja ti neću ništa objašnjavati jer znam te,Rolande od Gileada,da se na tome neće završiti!:bye:

Lepo je sto citas Kinga,ali ruzno je sto korisnike foruma nazivas popaljenim ulicarima.Zamolio bih te da to vise ne radis.

Lepo je sto citas Kinga,ali ruzno je sto korisnike foruma nazivas popaljenim ulicarima.Zamolio bih te da to vise ne radis.

Ti jesi moderator ali očito je da ne obraćaš pažnju ponekad.
Nisi čitao kako su ljudi koji su se javili na ovoj temi me nekada napadali i vređali moj intelekt.
Video sam da nemaju poštovanja pa tako i ja nemam poštovanja prema tim kvazi-ateistima i sprdačima.
Tako imam puno pravo da nekog poredim sa popaljenim uličarem.
Dozvoli,oprosti ili me odbaci!:bye:

Ti jesi moderator ali očito je da ne obraćaš pažnju ponekad.
Nisi čitao kako su ljudi koji su se javili na ovoj temi me nekada napadali i vređali moj intelekt.
Video sam da nemaju poštovanja pa tako i ja nemam poštovanja prema tim kvazi-ateistima i sprdačima.
Tako imam puno pravo da nekog poredim sa popaljenim uličarem.
Dozvoli,oprosti ili me odbaci!:bye:

Kad god se osetis uvredjenim bilo kojim postom mozes pritisnuti dugme
report.gif

i administracija ce da reaguje.Ja nisam nepazljiv,nego sam moderator na ovom pdf-u 3 dana,ali sam ga i pre toga posecivao,i ne secam se da sam te vidjao,a kamoli da sam vidjao da te neko vredja.

...znachi ovako... shta mislite o ovim snimcima? to je ovde tema, i dali ima neko iskustvo? uopshte se ne postavlja pitanje ko u shta veruje boga, vraga, belu lalu ili ne veruje uopshte isto tako izbegavajte prozivanje nego komunicirajte zemljani..

Saša Popović je shapeshifter. Ako ne vjerujete mnogo ste naivni. Shvatanja su vam zabetonirana a vidici uski. Postoji snimak kako širi svoja reptilska krila ali milioni Jugoslovena, sličnih vama, su umjesto krila vidjeli mijeh harmonike.

mozda od ludila..?
niko normalan ne bi dokazivao njihovo postojanje..

Hm najveci uspeh i pobeda Sotone je ona kad ljudi pomisle da on nepostoji!!!!!

Svaki malo jaci vernik veruje u te pojave a pogotovu svestenici i duhovna lica a duhovna lica i svestenici bas imaju nameru da dokazu tako nesto!!!

Sad znaci sva svestena lica na svetu po tebi nisu normana!!!:rtfm::think:

Hm najveci uspeh i pobeda Sotone je ona kad ljudi pomisle da on nepostoji!!!!!

Svaki malo jaci vernik veruje u te pojave a pogotovu svestenici i duhovna lica a duhovna lica i svestenici bas imaju nameru da dokazu tako nesto!!!

Sad znaci sva svestena lica na svetu po tebi nisu normana!!!:rtfm::think:

Oke, ako je pobeda Sotone ta kad ljudi misle da on ne postoji, kako to da moze da ih zaposedne ako ne veruju u njega?:dontunderstand:

Duhovna lica?:think:Mislis oni kao Bordzija?

Tako sto bas zato sto ne veruju onda mu je i lakse da zaposedne nekog,
teze mu je da udje u nekog ko je vernik!!!
Bar ja tako mislim!!!!!!???:think::worth:

Mislim na sve vrste od popa pa do pape!!!:hahaha::hahaha:

Ja evo ne verujem u tog Sotonu, pa ipak nisam imao susreta sa njim.Pa ipak, moja vera u Boga je veca nego u Sotonu(ajde recimo da poverujem), tako da me po nekom mom razmisljanju Sotona ne bi mogao opsesti...?

Bordzija je bio izuzetno produhovljeno lice...

Saša Popović je shapeshifter. Ako ne vjerujete mnogo ste naivni. Shvatanja su vam zabetonirana a vidici uski. Postoji snimak kako širi svoja reptilska krila ali milioni Jugoslovena, sličnih vama, su umjesto krila vidjeli mijeh harmonike.

Uh, konačno nadjoh :cool:
Dakle, veliko izvinjenje za Parekissa, nije on to pisao, već astronaut, moja greška.
I nema vidoja, mislim, spota, opet moja greška, izvinjavam se.

Dali verujete u opsednutost itd.. i dali ste primetili neko chudno ponashanje nekog pojedinca u vashem okruzenju...recimo da ne ulazi u crkvu ili tome slichno?

Verujem u opsednost......ovih dana,mnogo ljudi je opsednuto glupostima. :confused:

Evo ja....ne idem u crkvu,ne molim se bogu,prestao sam da slavim slavu...doduse idem na veronaku,al manje vise zahebavam popa tu i tamo.....mada,on mi uvek napise da se isticem... okrenuo sam krst od naopacke i pomolio se djavolu...al previse je magle oko njega,tako da sam i od toga digo ruke... i sve vise i vise mislim da su te nove religije (citaj judaizam,hriscanstvo,islam) ciste lazi,ako ne,onda gluposti i najgora stvar sto se desila ovom svetu... izgubili smo dosta toga i zaboravili od cega smo nastali... i mislim da bi svi trebalo da se vrate staroj religiji... a sto se mene tice,ja nznm u sta da verujem,ali tragam... mozda jednog dana nadjam ono sto mi odgovara. :think:

i sta sad....docices mi u kucu s krstom i popom da isteruje djavola iz mene jel? :hahaha:
e,ako odlucis da dodjes s ovim mojim sa veronauke,obavesti me samo koja mu je reakcija bila....naravno,nakon sto je prestao da se smeje. :lol:

poz.

Back