EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tacno se vidi ko je sinoc bio na Exitu, prepoznaju se po uprljanim stvarima, a u prodavnicama svi prepricavaju kako izgledaju exitovci, kao su igrali na ulici bez muzike... Stvarno, bas je zanimljivo u gradu

GoldenLady:
LePiaf:
Dobro jutro.
Opet ce najvise da se javljaju oni koji i nisu bili juce gore... :roll: Te im smeta kako je neko obucen, pa to sto neko spava u kolima, pa im vatromet nije valjao...

;)
BTW Vatromet je glavna tema price o exitu ;)
vatromet?!?! i posle njega.... svemir...tih hladan beskonacan :)

EXIT vatromet iznad Banovine:

dveslike2lg.jpg

Ja samo da kazem, da me ni kisa, ni sneg nece veceras spreciti u djuskanju! Navodno, Fatboy Slim je trazio da nastupa negde iz publike, pa zbog njega moraju sve da pomeraju! Osecam da ce biti potpuno ludilo!
Sirite dobre vibracije!
5_1_116.gif

Neva:
Ja samo da kazem, da me ni kisa, ni sneg nece veceras spreciti u djuskanju! Navodno, Fatboy Slim je trazio da nastupa negde iz publike, pa zbog njega moraju sve da pomeraju! Osecam da ce biti potpuno ludilo!
Sirite dobre vibracije!
5_1_116.gif

I m number 1 so why try harder? 8)

Bio sam tacno ispod vatrometa, pored mene su pucalu neki likovi sa "haubicom" boja gruva jace od praga.

Vatromet je bio ultra, postavicu slike vatrometa samo da se malo saberem.

Vidimo se veceras na Fat Boy Slim-u !

Fly high !

Mungoss:
Bio sam tacno ispod vatrometa, pored mene su pucalu neki likovi sa "haubicom" boja gruva jace od praga.

Vatromet je bio ultra, postavicu slike vatrometa samo da se malo saberem.

Vidimo se veceras na Fat Boy Slim-u !

Fly high !

:!: A sto ti ne bi slikao taj vatromet od gore pa nam to postavis ??? Ako ti fali foto aparat pozajmicu ti ga ;)

storm cloud:
I? Kako je bilo?

Ja sam sinoć bila u centru, taman sam videla vatromet (koji i nije bio nešto, bilo je i boljih dana u NS-u). Iznenadilo me je što je centar bio pun ljudi, a ja očekivala pustoš, zbog EXIT-a. Svake godine sve manje Novosađana ide gore, baš se vidi po broju ljudi u centru.

Jutros idem na posao (pre sedam!), a grupica nekih tipova baulja po mom komšiluku i urla :shock: :? . Samo se pitam kako su sa EXIT-a dospeli na Detelinaru. :roll: Ispred zgrade u automobilu spava neki par. A ja mislim - nikakav festival mi ne bi bio vredan spavanja u kolima i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle! Uvek se priča kako svi živi idu na taj EXIT, a ja se onda pitam zašto EXIT-aše možeš prepoznati na ulici još izdaleka po odeći. :lol: I po onim "nokširima" na glavi. :lol:

:roll: :roll: :roll:
Kako jadna izjava...

wild_child:
storm cloud:
I? Kako je bilo?

Ja sam sinoć bila u centru, taman sam videla vatromet (koji i nije bio nešto, bilo je i boljih dana u NS-u). Iznenadilo me je što je centar bio pun ljudi, a ja očekivala pustoš, zbog EXIT-a. Svake godine sve manje Novosađana ide gore, baš se vidi po broju ljudi u centru.

Jutros idem na posao (pre sedam!), a grupica nekih tipova baulja po mom komšiluku i urla :shock: :? . Samo se pitam kako su sa EXIT-a dospeli na Detelinaru. :roll: Ispred zgrade u automobilu spava neki par. A ja mislim - nikakav festival mi ne bi bio vredan spavanja u kolima i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle! Uvek se priča kako svi živi idu na taj EXIT, a ja se onda pitam zašto EXIT-aše možeš prepoznati na ulici još izdaleka po odeći. :lol: I po onim "nokširima" na glavi. :lol:

Kako jadna izjava...

Ma da, stidim se! :lol: 8)

wild_child:
storm cloud:
I? Kako je bilo?

Kako jadna izjava...
Ma nije problem ako neko ne voli da izadje bez suknjice i shtiklica, nego sto takvi izgleda misle da ih to sto nikad nisu prespavali u kolima ili se iskaljali do kolena cini vishom vrstom. Kao, kad vidish nekog ko nosi "nokshir" na glavi znachi da je sa exit-a pa mu se stoga ne priblizavaj, mozda je zarazno...

Sinoc si mogao da prepoznas ko je bio na Slayer-u,a da ne nosi metal majcu.Samo vidis da li su mu kolena prekrivena blata(sto je i samnom bio slucaj :lol: )

Slayer je bio FENOMENALAN,za Fat boya neznam jer nisam bio na njega,ali sam video masu koja je bila skoro do ulaza!

DANAS SVI NA WHITE STRIPES

GoldenLady:
Jel neko skontao sms 'izgubio sam cipelu kod main stage-a...' :D

па, једна девојка је изгубила патику код main stage-a првог дана, па је узбунила једно сто људи да је нађу.... мислим да је било узалуд.... :D
ако мислиш на то...

Ljudi, ne znam za vas, ali na FATBOY-u je bilo fenomenalno! Mesto nam je bilo strava, a on je toliko pozitivan lik, stalno nasmejan, da je prosto bio divan! Muzika je bila strava, mada me ruke bole koliko smo tapsali, a djuska jos bolja!
Jel ste igrali na Latino stage sa bracom crncima lambadu i stiskavac? Kad sam videla sve one ljude sto igraju zajedno, tako sam bila srecna, ne mogu vam opisati!
Veceras moramo biti najbolji, i najveseliji! :D

Back