EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LePiaf:
cLick - OR - Die:
Le Piaf.. z$to gura$ politiku tamo gde joj nije mesto. Vidim da bi i u lebac ubacivao 200 grama glupe dnevne politike samo kada bi mogao :) Neki ljudi jednostavno ne mogu da skapiraju i tako ostaje.
Politika me uopste ne zanima. Ne razlikujesh dnevnu politiku od elementarne chovechnosti.

blurp :) Pa hajde onda da ubacimo minut za Hiro$imu, minut, za Nagasaki, za Rachak, za Jasenovac, za sve logore i sva strati$ta, kazamate, nesrecne sluchajeve, malu Milicu, Grdelichku klisuru, Dragi$e Mi$ovica, sve jame u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji i ostalo.. i taman da od silnih minuta cutanja preostane jedan minut buke da se izdjuskamo ko ljudi.. hehe. Za$to se forsiraju te zhrtve, a o drugima se cuti? Necemo diskriminaciju zhrtava :twisted: Ako ikada bude minut cutanja na EXITu neka to bude za one zalutale nesrecnike koji su overili ili poginuli u slobodnom padu sa litice dok su poku$avali da u$tede neki dinar i udju na skupu djavu! Djava je odnela $alu :shock:

btw. Evo japanac cutao minut za Naguzaki, a onda poludeo od srece :twisted:

e05japanac.jpg

krvolok:
gigule:
dobro ljudi evo i ja da kažem da sam 4 dana uživala,malo se smrzla i pokisla he he a ko nije...oooo što je bilo dooobro...

ipak moram spec. da kažem hvala organizatorima što su doveli Edu Maajku...
kad pričate već o politici taj je ebo majku poličarima i nacionalistima (pazite SVIM!!!!) i posvetio im pesmu Mater vam je.bem koju su svi pevali sa njim...he he he

Breskivce, nije pevao Prikaze iako su neki momci to tražili...setih se tebe he he he
E, Gig ( or whatever ! ), pa što nisi došla kod nas, već ti je još jedan fridž RIKNUO, za kulturu i etc. ?!?
:lol: no comment

gigule:
krvolok:
gigule:
dobro ljudi evo i ja da kažem da sam 4 dana uživala,malo se smrzla i pokisla he he a ko nije...oooo što je bilo dooobro...

ipak moram spec. da kažem hvala organizatorima što su doveli Edu Maajku...
kad pričate već o politici taj je ebo majku poličarima i nacionalistima (pazite SVIM!!!!) i posvetio im pesmu Mater vam je.bem koju su svi pevali sa njim...he he he

Breskivce, nije pevao Prikaze iako su neki momci to tražili...setih se tebe he he he
E, Gig ( or whatever ! ), pa što nisi došla kod nas, već ti je još jedan fridž RIKNUO, za kulturu i etc. ?!?
:lol: no comment
Pa : Šta reći, kad ste neobuzdano RASKALAŠNI ?!? :lol:

LePiaf:
DOKONI UM:
He he i ništa od SREBRENISANJA sinoć :?: :shock:

Puj majku mu...što mi je žao. :lol:
Organizatori su se ipak sinoć pomirili sa činjenicom da nisu svi koji kupe kartu njihovi podanici. I da nisu svi klinci dileje kojim ćeš servirati svoje ideje kako ti padne na pamet. :idea:
Imam informaciju da je gore bilo 1000 ljudi ispred galvne bine koji su čekali ponoć i SREBRENISANJE da polupaju binu, razglas i EXIT PROFIT TEAM.
8)
Dilejama, ocigledno, ne vredi ni "servirati" ni sazvakati... Budala ostaje budala.
Ziveo ti meni.

Vidim da si se prepoznao. :idea:

ja mislim inače da exitovci treba više društveno da budu angažovani ali i da se distanciraju od ekstremizma svake vrste i posebno od polit. stranaka te od ratnih profitera svake vrste...
exit ne sme da zaboravi zašto je i kako nastao i da bude alternativa onome što poli. scena Srbije nudi danas, posebno klincima...
pored toga mislim da organizatori exita treba maksimalno da ograniče vip i press i sl. propusnice
već da na taj festival dolaze samo oni koje to zanima a ne dokoni fenseri koji su tamo zato što im je neko rekao da je cool biti tamo...

Pera_Zdera:
Secam se tvojih ranijih filozofija i prosto mi je za ne poverovati da takav lik postoji uopste. :idea: :wink:
Oooo, Perice, ilustruj, 'leba ti...
I budi malo jasniji.

@ClickOrDie
Previse uproscavas. Po tvojoj logici trebalo bi onda postaviti pitanje zasto se igde ikada drzi minut cutanja.

LePiaf:
@ClickOrDie
Previse uproscavas. Po tvojoj logici trebalo bi onda postaviti pitanje zasto se igde ikada drzi minut cutanja.

c.c.c.

ma pusti te fore prijatelju. Organizuj skup istomi$ljenika pa pravite i sat vremena cutanja ako treba. EXIT sa svim onim strancima i hiljadama veselih ljudi je poslednje mesto na planeti koje treba da trpi minut jeftinog i neubedljivog politikanstva.

Viva 'str8 ov egzit' :wink:

peach:
gigule:

:P neko je mislio na mene na eGZitu :P
:wink:
maco,pa naravno...he he...
nego edo je posebno pozdravio jarane iz Beograda...pa mislim pošto će najverovatnije imati koncert u NS u oktobru biće to dan od kojeg će pozdravljati i dve jaranice iz Novog Sada,a Breskvice? e šala

a može neka pjesmica od ede,a Krvoločni?

gigule:
pored toga mislim da organizatori exita treba maksimalno da ograniče vip i press i sl. propusnice
već da na taj festival dolaze samo oni koje to zanima a ne dokoni fenseri koji su tamo zato što im je neko rekao da je cool biti tamo...

Pa već sam rekao da NE POHODIM EXIT :lol:

krvolok:
Pera_Zdera:
LePiaf:
...razne gluposti...

Politika out. :arrow:

Secam se tvojih ranijih filozofija i prosto mi je za ne poverovati da takav lik postoji uopste. :idea: :wink:

Da, minut cutanja za onog sto se penjao.
O, Bože, alo oper počme Edo ti
majjku, i sl. KUNEM SE da ču pustiti mog malog ( Uma ! ), na sve vas !!!

Jesi li se opalio čekićem po prstima :?: ...ne ide ti kucanje...što eksera što slova :lol:

DOKONI UM:
krvolok:
Pera_Zdera:
LePiaf:
...razne gluposti...

Politika out. :arrow:

Da, minut cutanja za onog sto se penjao.
O, Bože, alo oper počme Edo ti
majjku, i sl. KUNEM SE da ču pustiti mog malog ( Uma ! ), na sve vas !!!

Jesi li se opalio čekićem po prstima :?: ...ne ide ti kucanje...što eksera što slova :lol:

Mora i on nesto da opali - covek je ;)

gigule:
peach:
gigule:

:P neko je mislio na mene na eGZitu :P
:wink:
maco,pa naravno...he he...
nego edo je posebno pozdravio jarane iz Beograda...pa mislim pošto će najverovatnije imati koncert u NS u oktobru biće to dan od kojeg će pozdravljati i dve jaranice iz Novog Sada,a Breskvice? e šala

a može neka pjesmica od ede,a Krvoločni?
:lol: 8)
ma,edo i mi smo RAYA!!! :P
moze,moze:NO SIKIRIKI! :wink:

Danas sam cuo sve pohvale za eGZit od nekih bitnih licnosto. Odusvljeni su i iznenadjeni besprekornoscu istog...cak i po kisi. Prosto mi drago sto sam i ja bio deo svega toga.

Pera_Zdera:
Danas sam cuo sve pohvale za eGZit od nekih bitnih licnosto. Odusvljeni su i iznenadjeni besprekornoscu istog...cak i po kisi. Prosto mi drago sto sam i ja bio deo svega toga.

Ajde tako ti budućih eGZita kaži nam ko su to "BITNE LIČNOSTI" po tvom vaskolikom sudu ?

Back