Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GoldenLady:LePiaf:Dobro jutro.
Opet ce najvise da se javljaju oni koji i nisu bili juce gore...Te im smeta kako je neko obucen, pa to sto neko spava u kolima, pa im vatromet nije valjao...
BTW Vatromet je glavna tema price o exitu
vatromet?!?! i posle njega.... svemir...tih hladan beskonacan![]()
Neva:Ja samo da kazem, da me ni kisa, ni sneg nece veceras spreciti u djuskanju! Navodno, Fatboy Slim je trazio da nastupa negde iz publike, pa zbog njega moraju sve da pomeraju! Osecam da ce biti potpuno ludilo!
Sirite dobre vibracije!![]()
Mungoss:Bio sam tacno ispod vatrometa, pored mene su pucalu neki likovi sa "haubicom" boja gruva jace od praga.
Vatromet je bio ultra, postavicu slike vatrometa samo da se malo saberem.
Vidimo se veceras na Fat Boy Slim-u !
Fly high !
storm cloud:I? Kako je bilo?
Ja sam sinoć bila u centru, taman sam videla vatromet (koji i nije bio nešto, bilo je i boljih dana u NS-u). Iznenadilo me je što je centar bio pun ljudi, a ja očekivala pustoš, zbog EXIT-a. Svake godine sve manje Novosađana ide gore, baš se vidi po broju ljudi u centru.
Jutros idem na posao (pre sedam!), a grupica nekih tipova baulja po mom komšiluku i urla :shock: :? . Samo se pitam kako su sa EXIT-a dospeli na Detelinaru.Ispred zgrade u automobilu spava neki par. A ja mislim - nikakav festival mi ne bi bio vredan spavanja u kolima i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle! Uvek se priča kako svi živi idu na taj EXIT, a ja se onda pitam zašto EXIT-aše možeš prepoznati na ulici još izdaleka po odeći.
I po onim "nokširima" na glavi.
![]()
wild_child:storm cloud:I? Kako je bilo?
Ja sam sinoć bila u centru, taman sam videla vatromet (koji i nije bio nešto, bilo je i boljih dana u NS-u). Iznenadilo me je što je centar bio pun ljudi, a ja očekivala pustoš, zbog EXIT-a. Svake godine sve manje Novosađana ide gore, baš se vidi po broju ljudi u centru.
Jutros idem na posao (pre sedam!), a grupica nekih tipova baulja po mom komšiluku i urla :shock: :? . Samo se pitam kako su sa EXIT-a dospeli na Detelinaru.Ispred zgrade u automobilu spava neki par. A ja mislim - nikakav festival mi ne bi bio vredan spavanja u kolima i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle! Uvek se priča kako svi živi idu na taj EXIT, a ja se onda pitam zašto EXIT-aše možeš prepoznati na ulici još izdaleka po odeći.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako jadna izjava...
Ma nije problem ako neko ne voli da izadje bez suknjice i shtiklica, nego sto takvi izgleda misle da ih to sto nikad nisu prespavali u kolima ili se iskaljali do kolena cini vishom vrstom. Kao, kad vidish nekog ko nosi "nokshir" na glavi znachi da je sa exit-a pa mu se stoga ne priblizavaj, mozda je zarazno...wild_child:storm cloud:I? Kako je bilo?
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako jadna izjava...
Jel neko čuo šta se stvarno desilo?LePiaf:Hm, da... i ja sam cuo da se neki lik u kampu overdozirao.jomini:Pogibe momak!
GoldenLady:Jel neko skontao sms 'izgubio sam cipelu kod main stage-a...'![]()
Kosan_Punk:Sinoc si mogao da prepoznas ko je bio na Slayer-u,a da ne nosi metal majcu.Samo vidis da li su mu kolena prekrivena blata(sto je i samnom bio slucaj)
Slayer je bio FENOMENALAN
storm cloud:Kosan_Punk:Sinoc si mogao da prepoznas ko je bio na Slayer-u,a da ne nosi metal majcu.Samo vidis da li su mu kolena prekrivena blata(sto je i samnom bio slucaj)
Eh, da sam sad još uvek gimnazijalka, ne bih propustila Slayer nikako.![]()
GoldenLady:storm cloud:Kosan_Punk:Sinoc si mogao da prepoznas ko je bio na Slayer-u,a da ne nosi metal majcu.Samo vidis da li su mu kolena prekrivena blata(sto je i samnom bio slucaj)
Eh, da sam sad još uvek gimnazijalka, ne bih propustila Slayer nikako.![]()
storm cloud - metalka![]()
I obratno !!!storm cloud:Eh, da sam sad još uvek gimnazijalka, ne bih propustila Slayer nikako.![]()