Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:I? Kako je bilo?
Ja sam sinoć bila u centru, taman sam videla vatromet (koji i nije bio nešto, bilo je i boljih dana u NS-u). Iznenadilo me je što je centar bio pun ljudi, a ja očekivala pustoš, zbog EXIT-a. Svake godine sve manje Novosađana ide gore, baš se vidi po broju ljudi u centru.
Jutros idem na posao (pre sedam!), a grupica nekih tipova baulja po mom komšiluku i urla :shock: :? . Samo se pitam kako su sa EXIT-a dospeli na Detelinaru.Ispred zgrade u automobilu spava neki par. A ja mislim - nikakav festival mi ne bi bio vredan spavanja u kolima i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle! Uvek se priča kako svi živi idu na taj EXIT, a ja se onda pitam zašto EXIT-aše možeš prepoznati na ulici još izdaleka po odeći.
I po onim "nokširima" na glavi.
![]()
hahaha LOLnesons:Pre neku godinu sam video i dvoje koji su se zavukli ispod auta ( sakrili se od kise ) i spavaju !!
storm cloud:I? Kako je bilo?
...............
.......:shock: i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle!
.................
LePiaf:Dobro jutro.
Opet ce najvise da se javljaju oni koji i nisu bili juce gore...Te im smeta kako je neko obucen, pa to sto neko spava u kolima, pa im vatromet nije valjao...
Mislim da mu je sumnja totalno opravdana.mackica ns:underwater:Pera_Zdera:Stranci su stigli...neki.
sumnjam da nemacke, engleske, japanske i americke penzionere (kojih je pun grad ovog leta) zanima exit![]()
![]()
![]()
![]()
Pera in bed... :wink:nesons:Pera ....on line![]()
Pera_Zdera:Pera in bed... :wink:nesons:Pera ....on line![]()
![]()
Hm, da... i ja sam cuo da se neki lik u kampu overdozirao.jomini:Pogibe momak!
hvala, ......pokusavam da se prepoznam , da li sam budala ili fanatik...Fancy, definitivno ne!LePiaf:Kisha je rasterala fancy ekipu, ostali samo fanatici. Nazalost, ostale su i budale... jedan od njih, sa IQ-om manjim od obima bicepsa je ishao kroz masu i vikao "noz, zica, Sre-bre-ni-ca!". Tako nesto kad vidim vise me spusti nego hladan pljusak.
Inace je sve bilo kako valja.
Shirley je bila sva srecna sto se ljudi nisu razbezali ("You are a crazy bunch!").
Coxa propustih. Prispavalo mi se. Izvini, debeli.
The she:storm cloud:I? Kako je bilo?
...............
.......:shock: i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle!
.................
NIJE NEGO![]()
Pa gde pise da ne smes obuci haljinu i visoke stikle na EXITu? Cak sta vise i pozeljno je obuci iste![]()