EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
storm cloud:
I? Kako je bilo?

Ja sam sinoć bila u centru, taman sam videla vatromet (koji i nije bio nešto, bilo je i boljih dana u NS-u). Iznenadilo me je što je centar bio pun ljudi, a ja očekivala pustoš, zbog EXIT-a. Svake godine sve manje Novosađana ide gore, baš se vidi po broju ljudi u centru.

Jutros idem na posao (pre sedam!), a grupica nekih tipova baulja po mom komšiluku i urla :shock: :? . Samo se pitam kako su sa EXIT-a dospeli na Detelinaru. :roll: Ispred zgrade u automobilu spava neki par. A ja mislim - nikakav festival mi ne bi bio vredan spavanja u kolima i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle! Uvek se priča kako svi živi idu na taj EXIT, a ja se onda pitam zašto EXIT-aše možeš prepoznati na ulici još izdaleka po odeći. :lol: I po onim "nokširima" na glavi. :lol:

Ruzni , prljavi , zli su okupirali grad !
Nije frka , izdrzace se ...
Tako je svugde u svetu , gde god ima slicnih desavanja
Tako je i na Ibizi ( valjda je z ) , gde su stanovnici tog mestasca neprestano u strajku zbog rulje koja hara gradicem non-stop !
Smece , nered , deranje po ulicama , spavaju alkoholisani i drogirani na sve strane ,...
Pre neku godinu sam video i dvoje koji su se zavukli ispod auta ( sakrili se od kise ) i spavaju !!
Kako ocenjujete higijenu u gradu ?.....hahahah

Dobro jutro.
Opet ce najvise da se javljaju oni koji i nisu bili juce gore... :roll: Te im smeta kako je neko obucen, pa to sto neko spava u kolima, pa im vatromet nije valjao...

meni je vatromet bio dobar,makar onako odole,sa main-a.
apocalyptica me je odusevila,cekam sto godina da ih cujem,underworld takodje,jedino sto je bila mnoooogo velika guzva,i malo teze za igranje. :roll: i u dance areni je bilo dobro,osim sto se onaj tip nije pojavio. :roll:
da vidimo kako ce da bude danas. :D

Meni je bilo lepo.
Iznervirala me cinjenica da nije bilo dozvoljeno unositi svoju vodu :?
Prijatno me iznenadio Laibach,koje iskreno nisam ni slusala pre toga ali elektro metal mi se od danas svidja :lol:
Na Apokaliptici sam bila u prvim redovima al opet nisam puno videla(nazalost).Ono sto me iznerviralo jeste ogromna kolicina seljaka sa zvizdaljkama koji su nasli za shodno da siluju zvizdaljku na kraju i pocetku svake pesme.Uspeli da da zvizde i skacu cak i na pesme tipa Nothing Else Matters i ostale baladice...zvizdaljke su za ebene utakmice a ne za koncerte ovakvog tipa.
Vatromet je bio divan,prelep zaista.
Bila sam uglavnom na Metal Hammer stage-u,tako da necu komentarisati druge.Meni je bilo lepo(osim iznenadnog poriva da nekom nabijem zvizdaljku u dupe).....da...i gandze koja je smrdela na svakom koraku.

storm cloud:
I? Kako je bilo?
...............
.......:shock: i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle!

.................

NIJE NEGO
p025.gif

Pa gde pise da ne smes obuci haljinu i visoke stikle na EXITu? Cak sta vise i pozeljno je obuci iste ;)

LePiaf:
Dobro jutro.
Opet ce najvise da se javljaju oni koji i nisu bili juce gore... :roll: Te im smeta kako je neko obucen, pa to sto neko spava u kolima, pa im vatromet nije valjao...

;)
BTW Vatromet je glavna tema price o exitu ;)
vatromet?!?! i posle njega.... svemir...tih hladan beskonacan :)

Prvi dan je prosao skoro besprekorno. Otprilike su svi zadovoljni.

Iako je bilo zilion ljudi ipak ocekujem da ce petak subotu biti mnogo vise. Neki stageove u bili poluprazni...pogotovo onaj "klasik" kada su svirale neka violinistkinja i celistkinja. Posmatara citavih 2. Jedan za miksetom i onaj sto cuva opremu da neko ne drpi ili nesto. :lol:

Main stage naravno prepun...kao i ostali nezaobilazni...Latino, barselona, progresiv, balkan, roots&flowers... Dance arena praznjikava...
Extra su me iznenadili momci na Hammeru, svojim scenskim nastupom i "preteranom" svirkom. Preporucujem ovaj stage svim sponzorusicama. :lol: Iskreno koliko su mi bili smesni toliko su mi se i svideli.

Pazite kad planirate da udjete, jer se mozete zadesiti u kupusu koji ce potrajati i po vise od sat vremena dok ne udjete. Naravoucenije udjite na vreme. Od 21 -23 izbegavajte.

U 7.00 reke ljudi koje se slivaju sa tvrdjave. Po mom skromnom misljenju mislim da je masa bila daleko normalnija (ne toliko pijana i udrogirana) koliko se prica. Naravno da je bilo pojedinih likova koji su vec u 22.30 lezali kontuzovani na travi, ali vecina su ipak bili totalno trezni.

Sto se tice preskakanja ograde...video sam jedan neuspeli pokusaj...i dotrcavanje obezbedjenja pre nego se i do pola popeo. Posle je pobegao u nepoznatom pravcu... Puno ima obezbedjenja. Na pojedinim mestima pustaju samo sa akreditacijama(npr. restoran - samo za novinare kojima je podeljeno kako cuh (neprovereno) 1700 akreditacija, i onaj prolaz pored main stagea(prolaz bez guranja)).

Stigle su i neke crne limuzine sa BG tablicama u plavoj pratnji. Kako rece neko da uzmu harac.

E da stigli panduri. :lol: Sa sve narko psima, pa se pazite da vas neki ne ujede za goozu. :lol:

Uzivajte u (state of) eGZit-u. :wink:

samo da ne bude kise...

Kisha je rasterala fancy ekipu, ostali samo fanatici. Nazalost, ostale su i budale... jedan od njih, sa IQ-om manjim od obima bicepsa je ishao kroz masu i vikao "noz, zica, Sre-bre-ni-ca!". Tako nesto kad vidim vise me spusti nego hladan pljusak.
Inace je sve bilo kako valja.
Shirley je bila sva srecna sto se ljudi nisu razbezali ("You are a crazy bunch!").
Coxa propustih. Prispavalo mi se. Izvini, debeli.

LePiaf:
Kisha je rasterala fancy ekipu, ostali samo fanatici. Nazalost, ostale su i budale... jedan od njih, sa IQ-om manjim od obima bicepsa je ishao kroz masu i vikao "noz, zica, Sre-bre-ni-ca!". Tako nesto kad vidim vise me spusti nego hladan pljusak.
Inace je sve bilo kako valja.
Shirley je bila sva srecna sto se ljudi nisu razbezali ("You are a crazy bunch!").
Coxa propustih. Prispavalo mi se. Izvini, debeli.
hvala, ......pokusavam da se prepoznam , da li sam budala ili fanatik...Fancy, definitivno ne!

jedan od jezivijih prizora sinoc,kada se na vip terasi pojavila pokisla plavusa u roza stiklama, 12cm,mrezastim carapama i razmazanoj maskari do brade!!!sa unezverenim pogledom, tipa," sto mi niste rekli......." :shock:
eto, moze, ko voli i stikle na exitu,.......

za snalazljive koji su uspeli da se sakriju od kise, provod je sinoc bio fenomenalan. pre kise, Ian Brown mnoooogoo dobar, a posle kise Cubismo, a onda i zurka na latino stage-u - neverovatno! i super je bilo sto se masa razbezala zbog kise pa je bila manja guzva kasnije!

Back