EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i tako dragi EXITofobichari.. Mladi, ruzhni, $trokavi i zli dolaze u va$ grad da blude u kampu i na djavi. Kad vec ne mozhete da nas pobedite pridruzhite nam se :D

Jel bio neko na djavi ovih dana? Jesu stigli autobusi sa murijom iz cele Srbije? Jel kom$ije hlade pivo i limenke za prodaju u plastichnim kadama? Jesu stigli stranci? :)

cLick - OR - Die:
i tako dragi EXITofobichari.. Mladi, ruzhni, $trokavi i zli dolaze u va$ grad da blude u kampu i na djavi. Kad vec ne mozhete da nas pobedite pridruzhite nam se :D

Jel bio neko na djavi ovih dana? Jesu stigli autobusi sa murijom iz cele Srbije? Jel kom$ije hlade pivo i limenke za prodaju u plastichnim kadama? Jesu stigli stranci? :)
Nisu... ali vec se oseca nestasica kukuruza.

cLick - OR - Die:

Zamisli da se EXIT održava tamo kod tebe u BG-u ili gde si već - da li bi išao svaki dan da proveravaš kako napreduju radovi pred početak festivala? :? :roll:

Aj' dobro, kad već dolazite, javite se i nama što tih dana izbegavamo Tvrđavu, ako budete svraćali na Štrand, pa da popijemo nešto! :D

cLick - OR - Die:

Murija nije stigla.
Pivo se jos skoro nigde ne prodaje...cak ni u restoranu.
Stranci su stigli...neki.
Inace radovi su u punom jeku. Svi su u frci da stignu da zavrse na vreme.
A nocnih desavanja vec ima. Video sam danas povecu grupaciju ljudi na nekom stageu kog ulaza 2...ili 1. Svirka neka je bila. Za neke je Exit vec poceo.
MTV ce snimati Exit...ali mi rece jedna Amerikanka da je to verovatno Evropski MTV, a da Amere totalno ne zanima nista van Use.

storm cloud:
Aj' dobro, kad već dolazite, javite se i nama što tih dana izbegavamo Tvrđavu, ako budete svraćali na Štrand, pa da popijemo nešto! :D

na $trandu smo svakodnevno i tu oko EXIT kampa zna se. Valjda cete me prepoznati sa neke od stotine mojih slika sa homepageta, a veceras uploadujem jednu sado-mazo na 'slike vuruna$a' $to sam se slikao malopre 8) tako da nema da omanete. Obucite chiste gatje kad podjete (ili ne obucite ni$ta) pa se vidimo :lol:

I? Kako je bilo?

Ja sam sinoć bila u centru, taman sam videla vatromet (koji i nije bio nešto, bilo je i boljih dana u NS-u). Iznenadilo me je što je centar bio pun ljudi, a ja očekivala pustoš, zbog EXIT-a. Svake godine sve manje Novosađana ide gore, baš se vidi po broju ljudi u centru.

Jutros idem na posao (pre sedam!), a grupica nekih tipova baulja po mom komšiluku i urla :shock: :? . Samo se pitam kako su sa EXIT-a dospeli na Detelinaru. :roll: Ispred zgrade u automobilu spava neki par. A ja mislim - nikakav festival mi ne bi bio vredan spavanja u kolima i izeš ti taj provod kad žensko ne može da obuče haljinu i visoke štikle! Uvek se priča kako svi živi idu na taj EXIT, a ja se onda pitam zašto EXIT-aše možeš prepoznati na ulici još izdaleka po odeći. :lol: I po onim "nokširima" na glavi. :lol:

Back