EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
krvolok:
Neva:
Gde god zelis! :D Nadam se da poznajes tvrdjavu?
Šta : POZNAJE ?!? :lol: Tamo je i ZAČET !!! :lol:
Za tvoju informaciju zacet sam u BEOGRADU...a tebi...
g080.gif

Mare:
Rešio sam! Ne idem na Exit. Žao mi je para!
isto,otprilike :lol: !
mislim,bas cu da bacim hiljadarku da slusham onog edu maaajku,yeee! :evil: ups,ovo se i rimuje :wink:
eventualno,ako mi neko pokloni kartu ili na ulici nadjem izgubljenu akreditaciju revnosnog uduvanog novinara-mozda odzujim do tvrdjave na sat-dva. :?
mislim,upravo sam prelistala ponovo ovogodisnji program:totalno sam razocarana! :cry:

mene stvrno zanima ko treba da dođe a da ljudi budu zadovoljni?

e a ovo je za fanove ede maajke

"Al kad budem na cesti i na čelu kolone
Kad budem na meti zato jer rušim one
Sa zastavom u ruci stajat ću časno
Gledat kordone i pjevat cu pravo glasno
Jer došo sam do kraja i ne mogu više
Gledat truli sistem kako me siše
Uzeo sam zastavu i kreno na kordone
Tražim promjenu i pjevam parole ama
Je.bo vladu JE.BO
Politiku JE.BO
U saboru JE.BO sve njih redom
**** vladu JE.BO
Politiku JE.BO
U parlamentu JE.BO sve njih redom
Evo ovako dame i gospodo dobro smo sve ovo fino otpjevali
Al s obizrom da je naša vlada tako prekrasna i ljudi u njoj su tako pametni
I tako inteligentni
I tako dobro živimo i tako nam je dobar standard ja bi samo još jednom
Da zapjevamo za njih sve jestel spremni
Je.bo vladu je.bo
Politiku JE.BO
U saboru JE.BO sve njih redom
Je.bo vladu JE.BO
Politiku JE.BO
U parlamentu JE.BO sve njih redom
Pu pu pu i pu

peach:
mislim,bas cu da bacim hiljadarku da slusham onog edu maaajku,yeee! :evil: ups,ovo se i rimuje :wink:
eventualno,ako mi neko pokloni kartu ili na ulici nadjem izgubljenu akreditaciju revnosnog uduvanog novinara-mozda odzujim do tvrdjave na sat-dva. :?
mislim,upravo sam prelistala ponovo ovogodisnji program:totalno sam razocarana! :cry:
Eeeeee ne znash shta propushtash...
d065.gif

Juce sam cuo da je na Djavi bio organizovan " BABY EXIT " !?
Jel to priprema malih narastaja , za veliki Exit ?
ili organizatori velikog imaju podmladak ? :lol:
U svakom slucaju lepo , ali mi zbog naziva Exit , malo truba , pa sam tako povezao ...

pa baby-exit je stara manifestacija,mislim,bilo to i proteklih godina. ma da,titovi-pioniri,indoktrinacija,chooda-mooda... :lol:
shalim se,meni je to bas simpaticno! treba da naprave i baby-sterijino pozorje i sve sve sve baby! SVE ZA KLINCE,BREEEE! :P

@gigule
e,al' se taj tvoj EDO na.JE.BO ! :lol: :lol: :lol:

peach:
p gde pi$e da mora$ da slu$a$ dEdu?! Dolazi bre ceo cirkuZ
peach:

penzijo matora. ne bi oti$la na djavu ni da ti je dovedu u sobu. sve ti pred nogama i kuka$!! :)
I ko to proziva pressmastere! Novinari su bre jedni fini ljudi. Chita$ Kurir i Politiku valjda :wink:

peach:
pa baby-exit je stara manifestacija,mislim,bilo to i proteklih godina. ma da,titovi-pioniri,indoktrinacija,chooda-mooda... :lol:
shalim se,meni je to bas simpaticno! treba da naprave i baby-sterijino pozorje i sve sve sve baby! SVE ZA KLINCE,BREEEE! :P

@gigule
e,al' se taj tvoj EDO na.JE.BO ! :lol: :lol: :lol:
eee takav ti je naš Edo :lol: :wink:

cLick - OR - Die:
Znate $ta bi bila ludnica na EXITu?!

Da dovedu Michaela Jacksona!!! To bi bilo WOOOW, a posle njega na Main da izadju Rammstein!!! WOOOOWWWW :D
:shock: :!:
click,cudan ti izbor...mislim jack-jack-jackson :lol:
a rammstein MOOOOZE! :P e,ondak bi' vec potrcala i ja pemzionerka na exit :wink:
@gigule
ma,nije edo losh,maaaajke mi! :wink: ima neku bas zanimljivu pesmicu,nesto kao:prikaze-nakaze,ja mrtav p'jan,pi*chim kroz shumu..ovo/ono :lol: ...dobar je da slusas dok brises prasinu i usisavas po kuci,al' exit treba da je festival a ne zayebancija :roll:

peach:
cLick - OR - Die:
Znate $ta bi bila ludnica na EXITu?!

Da dovedu Michaela Jacksona!!! To bi bilo WOOOW, a posle njega na Main da izadju Rammstein!!! WOOOOWWWW :D
:shock: :!:
click,cudan ti izbor...mislim jack-jack-jackson :lol:
a rammstein MOOOOZE! :P e,ondak bi' vec potrcala i ja pemzionerka na exit :wink:
@gigule
ma,nije edo losh,maaaajke mi! :wink: ima neku bas zanimljivu pesmicu,nesto kao:prikaze-nakaze,ja mrtav p'jan,pi*chim kroz shumu..ovo/ono :lol: ...dobar je da slusas dok brises prasinu i usisavas po kuci,al' exit treba da je festival a ne zayebancija :roll:
aaa znam tu...
ma dobor je to...malo šale malo zbilje...he he

e voli neko jazz&blues stage?

Back