Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro 'de se nalazimo :wink:Neva:Cekamo te!Bez tebe ne pocinjemo!
Šta : POZNAJE ?!?Neva:Gde god zelis!Nadam se da poznajes tvrdjavu?
Za tvoju informaciju zacet sam u BEOGRADU...a tebi...krvolok:Šta : POZNAJE ?!?Neva:Gde god zelis!Nadam se da poznajes tvrdjavu?
Tamo je i ZAČET !!!
![]()
Ne poznajem dobro ali nacicemo se nekako...Neva:Gde god zelis!Nadam se da poznajes tvrdjavu?
znak raspoznavanja "crveni karanfil" !!!buranija:Ne poznajem dobro ali nacicemo se nekako...Neva:Gde god zelis!Nadam se da poznajes tvrdjavu?
![]()
Ne nego "konci i peteljke"...hmmm...shishmish01:znak raspoznavanja "crveni karanfil" !!!
isto,otprilikeMare:Rešio sam! Ne idem na Exit. Žao mi je para!
Eeeeee ne znash shta propushtash...peach:isto,otprilike!
mislim,bas cu da bacim hiljadarku da slusham onog edu maaajku,yeee!ups,ovo se i rimuje :wink:
eventualno,ako mi neko pokloni kartu ili na ulici nadjem izgubljenu akreditaciju revnosnog uduvanog novinara-mozda odzujim do tvrdjave na sat-dva. :?
mislim,upravo sam prelistala ponovo ovogodisnji program:totalno sam razocarana!![]()
Betty:ma znam kliče,
btw. jel istina da u Turskoj ima crnaca sa zelenim očima?
p gde pi$e da mora$ da slu$a$ dEdu?! Dolazi bre ceo cirkuZpeach:isto,otprilike!
mislim,bas cu da bacim hiljadarku da slusham onog edu maaajku,yeee!ups,ovo se i rimuje :wink:
peach:eventualno,ako mi neko pokloni kartu ili na ulici nadjem izgubljenu akreditaciju revnosnog uduvanog novinara-mozda odzujim do tvrdjave na sat-dva. :?
mislim,upravo sam prelistala ponovo ovogodisnji program:totalno sam razocarana!![]()
eee takav ti je naš Edopeach:pa baby-exit je stara manifestacija,mislim,bilo to i proteklih godina. ma da,titovi-pioniri,indoktrinacija,chooda-mooda...![]()
shalim se,meni je to bas simpaticno! treba da naprave i baby-sterijino pozorje i sve sve sve baby! SVE ZA KLINCE,BREEEE!
@gigule
e,al' se taj tvoj EDO na.JE.BO !![]()
![]()
![]()
:shock:cLick - OR - Die:Znate $ta bi bila ludnica na EXITu?!
Da dovedu Michaela Jacksona!!! To bi bilo WOOOW, a posle njega na Main da izadju Rammstein!!! WOOOOWWWW![]()
aaa znam tu...peach::shock:cLick - OR - Die:Znate $ta bi bila ludnica na EXITu?!
Da dovedu Michaela Jacksona!!! To bi bilo WOOOW, a posle njega na Main da izadju Rammstein!!! WOOOOWWWW![]()
![]()
click,cudan ti izbor...mislim jack-jack-jackson![]()
a rammstein MOOOOZE!e,ondak bi' vec potrcala i ja pemzionerka na exit :wink:
@gigule
ma,nije edo losh,maaaajke mi! :wink: ima neku bas zanimljivu pesmicu,nesto kaorikaze-nakaze,ja mrtav p'jan,pi*chim kroz shumu..ovo/ono
...dobar je da slusas dok brises prasinu i usisavas po kuci,al' exit treba da je festival a ne zayebancija
![]()