Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GoldenLady:nesons:
ne znam kako izgledas, ali ako si ovo ti -prevaziso si moja najgora ocekivanja![]()
I to DEBELU braću, a Nenose, BLACK, PROUD, FAT POWER !!!nesons:GoldenLady:nesons:
ne znam kako izgledas, ali ako si ovo ti -prevaziso si moja najgora ocekivanja![]()
Mozda sam u proslom zivotu bio crnac , ali u ovom zivotu delimicno podsecam na bracu !![]()
Ne volis crno ?
Ako se prijaviš na vreme !!!nesons:Postoji li mogucnost da DJ KRMAK !! nastupi na exitu 06 ?![]()
krvolok:Ako se prijaviš na vreme !!!nesons:Postoji li mogucnost da DJ KRMAK !! nastupi na exitu 06 ?![]()
![]()
Neće je ni biti ako te još uvek služi tvoje legendarno varenje, BEZ OSTATKA !!!nesons:krvolok:Ako se prijaviš na vreme !!!nesons:Postoji li mogucnost da DJ KRMAK !! nastupi na exitu 06 ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ok ! Zaduzujem te za balegu !
krvolok:Neće je ni biti ako te još uvek služi tvoje legendarno varenje, BEZ OSTATKA !!!nesons:krvolok:Ako se prijaviš na vreme !!!nesons:Postoji li mogucnost da DJ KRMAK !! nastupi na exitu 06 ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ok ! Zaduzujem te za balegu !![]()
Bane vassic zvani BAKIDOKONI UM:Prvi u svetu ?
Citat :
"... bane Vasić je najbolji harmonikaš na svetu. Zauzeo je prvo mesto na svetskom takmičenju, ali je u Soko Banji bio treći...prvi u svetu i treći u Soko Banji-Bane Vasić !"
:-)
underwater:Ovogodišnji festival Exit otvoriće grupa Franz Ferdinand, a pored njih publici će se najverovatnije predstaviti i Suzanne Vega, The Cardigans, Manu Chao i Pet Shop Boys, piše Blic. Prodaja karata za Exit 06 počinje prve nedelje marta u svim bankama i poštama, a biće omogućena i isporuka ulaznica na kućnu adresu. Komplet karata za sva četiri dana u pretprodaji će koštati 50 evra.
Festival se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Radio 021 08.02.2006 2:23