EXIT Festival 2009

Neverovatnio ...:dontunderstand:
upravo zavrsen najveci muzicki festival u ovom delu sveta i nigde ni jedne jedine teme o tome
jos suvise mamurni i presabiraju utiske ili?
za mene licno, nedelja vece je bila to sto zamisljam kao idealan rave, a video sam dosta partija u mom zivotu, nekako pripadam grupi koja je pred penzijom :D
neverovatna energija svih prisutnih...techno bajka
moglo bi se reci da je prava sreca sto nismo u stanju da odemo do Barselone, ili Nemacke ili Engleske na njihove festivale, pa ne rasipamo energiju nego je cuvamo za ovaj jedan...nas
pozdrav svima koji posete temu i imaju neko misljenje.

Prodigy je, iskreno, bio odlican... ali ne tako kao 2007. Ono je bilo ocigledno neponovljivo i po mom misljenju i dalje najbolji nastup koji je EXIT ikada video. Ovaj sada nastup je ocekivano bio posvecen Invadersima. Ali ono sto je mene malko razocaralo je prilagodjen stil i starih hitova, stilu sa Invadersa. Falilo je konstantne brzine, da tako kazem. Druga malo bolna cinjenica je da su ga ovaj put vise odradili nego sto su se i sami zabavljali na nastupu... ali to im licno mnogo i ne zameram, s obzirom da su na gustoj turneji, na kojoj sviraju mnogo istih stvari.
Imam nekoliko snimaka, pa kad okacim, bice linkova i ovde, koga zanima.

Generalno sto se tice EXIT09... bio je dobar, kao i uvek. Meni licno najbolji dan - subota. Kraftwerk i Moby koga bih i izdvojio kao naj nastup, s obzirom da je covek najvise svirao srcem od svih.

Generalni utisak - slabiji nego prethodnih godina, ali i dalje dobar.
Po meni najbulji nastup imala je Dubioza Kolektiv, iako nisam neki fan fenomenalno sam se provela.
Korn bio oooodličan, super su atmosferu napravili čak i bez neke preterane komunikacije s publikom.
Hladno Pivo mi je bilo nekako mlako, vidjala ih i u mnogo boljim izdanjima.
Moby je bio super, iako ga inače ne slušam.
Buzzcocksi takodje mlaki, raštimovani nekako.
Mando Diao - diiiivni!!!
Prodigy nisam imala nameru da slušam, preseli mi posle onog krkljanca iz 2007.

Generalni utisak - slabiji nego prethodnih godina, ali i dalje dobar.
Po meni najbulji nastup imala je Dubioza Kolektiv, iako nisam neki fan fenomenalno sam se provela.
Korn bio oooodličan, super su atmosferu napravili čak i bez neke preterane komunikacije s publikom.
Hladno Pivo mi je bilo nekako mlako, vidjala ih i u mnogo boljim izdanjima.
Moby je bio super, iako ga inače ne slušam.
Buzzcocksi takodje mlaki, raštimovani nekako.
Mando Diao - diiiivni!!!
Prodigy nisam imala nameru da slušam, preseli mi posle onog krkljanca iz 2007.

Ja nisam ni uspeo. :(
***, morali su svi na prodigy da idu :D

Prodigy je, iskreno, bio odlican... ali ne tako kao 2007. Ono je bilo ocigledno neponovljivo i po mom misljenju i dalje najbolji nastup koji je EXIT ikada video. Ovaj sada nastup je ocekivano bio posvecen Invadersima. Ali ono sto je mene malko razocaralo je prilagodjen stil i starih hitova, stilu sa Invadersa. Falilo je konstantne brzine, da tako kazem. Druga malo bolna cinjenica je da su ga ovaj put vise odradili nego sto su se i sami zabavljali na nastupu... ali to im licno mnogo i ne zameram, s obzirom da su na gustoj turneji, na kojoj sviraju mnogo istih stvari.
Imam nekoliko snimaka, pa kad okacim, bice linkova i ovde, koga zanima.

Generalno sto se tice EXIT09... bio je dobar, kao i uvek. Meni licno najbolji dan - subota. Kraftwerk i Moby koga bih i izdvojio kao naj nastup, s obzirom da je covek najvise svirao srcem od svih.

slazem se
vise su forsirali ovaj novi album, mada je to i bilo za ocekivati
zao mi sto posle kraftwerka nisam gledala i moby, al *** nije mi bilo dobro
korn su ostavili dobar utisak iako ih ne slusam
i ja bih jos izdvojila i carl coxa bila je bas dobra atmosfera
lily allen je bila onako simpaticna mada nista spec

Naravno da je bilo za ocekivati kad su na turneji za novi album =)
Ali to je meni sasvim ok. Treba valjda cuti nove stvari i live... to je svrha nastupa i turneja, realno. Mene su samo ubili u pojam prekrajanjem starih stvari, al' ajd'... Liam dokazuje kakav je muzicki talenat :lol:

I da, junaci Arene su svakako Darren, Kleinenberg, Cox i Velvet. Al' to se nekako moglo i ocekivati. Meni je poseban momenat bio kad je Emerson malo zarondao po stvarima Underworlda i na kraju pustio Born Slippy... (:

Back