EXIT Festival 2009

Mrzime da duzim pa cu samo kratko... Moby i Kraftwerk :klap:su bili genijalni, taj dan mi je bilo najbolje. Jedan od mojih omiljenih bendova (Arctic Monkeys) me razocarao:(, ocekivao sam mnogo vise... Manic Street Preachers i Madness:ok: su bili skroz dobri, The Prodigy :super: sjajan, jedino sto je bila ogromna guzva, i na kraju Mando Diao,kratko ali fenomenalno :worth:
:bye:

Tebi bi baš bilo super kada bi doveli npr:think:.................A znam!
Kada bi doveli AC/DC na Exit!
Jel tako?!;)

To nije moguće zato što su oni legendarni bend,i mala je to bina za njih...Ala me nervirate,vi svi mislite da ja samo slušam AC/DC,ne slušam ja samo njih meni su oni samo omiljeni bend,ali odmah posle njih su mi Stonsi,Gansi,White Stripes,SRV,Johnny winter,Robert johnson,Steve Vai...Ima još mnogo stvari koje ja slušam,ne mogu ni sve da nabrojim...A vi stalno insistirate na tome da ja SAMO slušam AC/DC...;)

treći dan l-u-d-n-i-c-a!!

prvo Peti carica (na 'dancing barefoot' sam skinuo patike :) ), pa Kraftwerk pa Moby! možda najbolji dan na mainu u istoriji exita.

prodidži bio mnogo bolji 2007, a još bolji na sajmu 2005
mankis ultradosadni, korn onako.

arena nikad bolja (a ne gotivim je nešto preterano generalno)

e da, OBOJENIIII!!!!! ladno bih otkinuo sat vremena Madnessa i dao njima, al ***

To nije moguće zato što su oni legendarni bend,i mala je to bina za njih...Ala me nervirate,vi svi mislite da ja samo slušam AC/DC,ne slušam ja samo njih meni su oni samo omiljeni bend,ali odmah posle njih su mi Stonsi,Gansi,White Stripes,SRV,Johnny winter,Robert johnson,Steve Vai...Ima još mnogo stvari koje ja slušam,ne mogu ni sve da nabrojim...A vi stalno insistirate na tome da ja SAMO slušam AC/DC...;)
arheologija

treći dan l-u-d-n-i-c-a!!

prvo Peti carica (na 'dancing barefoot' sam skinuo patike :) ), pa Kraftwerk pa Moby! možda najbolji dan na mainu u istoriji exita.

prodidži bio mnogo bolji 2007, a još bolji na sajmu 2005
mankis ultradosadni, korn onako.

arena nikad bolja (a ne gotivim je nešto preterano generalno)

e da, OBOJENIIII!!!!! ladno bih otkinuo sat vremena Madnessa i dao njima, al ***

Slusam danas Essential Mix na BBCu, pustili Ritchie/Dubfire pa Loco Dice/Magda iz arene (drugi dan) i kaze Pete Tong 'vako: The best DJ stage in the world and one of the best festivals in the world! :super:

Back