milisav sound
Zainteresovan član
- Poruka
- 288
Za koji Exit ? Za Exit 2010. ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Generalni utisak - slabiji nego prethodnih godina, ali i dalje dobar.
Po meni najbulji nastup imala je Dubioza Kolektiv, iako nisam neki fan fenomenalno sam se provela.
Korn bio oooodličan, super su atmosferu napravili čak i bez neke preterane komunikacije s publikom.
Hladno Pivo mi je bilo nekako mlako, vidjala ih i u mnogo boljim izdanjima.
Moby je bio super, iako ga inače ne slušam.
Buzzcocksi takodje mlaki, raštimovani nekako.
Mando Diao - diiiivni!!!
Prodigy nisam imala nameru da slušam, preseli mi posle onog krkljanca iz 2007.
Prodigy je, iskreno, bio odlican... ali ne tako kao 2007. Ono je bilo ocigledno neponovljivo i po mom misljenju i dalje najbolji nastup koji je EXIT ikada video. Ovaj sada nastup je ocekivano bio posvecen Invadersima. Ali ono sto je mene malko razocaralo je prilagodjen stil i starih hitova, stilu sa Invadersa. Falilo je konstantne brzine, da tako kazem. Druga malo bolna cinjenica je da su ga ovaj put vise odradili nego sto su se i sami zabavljali na nastupu... ali to im licno mnogo i ne zameram, s obzirom da su na gustoj turneji, na kojoj sviraju mnogo istih stvari.
Imam nekoliko snimaka, pa kad okacim, bice linkova i ovde, koga zanima.
Generalno sto se tice EXIT09... bio je dobar, kao i uvek. Meni licno najbolji dan - subota. Kraftwerk i Moby koga bih i izdvojio kao naj nastup, s obzirom da je covek najvise svirao srcem od svih.