- Poruka
- 612
Evo malopre sam se vratio sa EXIT-a sav prljav i ulepljen,pa rekoh da ostavim par komentara vezanih za Nightwish.
Volim da gledam Emppu-a kako se glupira po bini,prelepu Anette kako peva,Jukku kako se gubi na bubnjevima...Ali,shta je,zaboga,sa ozvuchenjem ? Ozvuchenje je bilo KATASTROFALNO ! Nikada do sada gore ozvuchenje nisam chuo ! Znachi,samo se Marcov bass chuo (koji je,uzgred,odsvirao savrsheno) i Jukkini bubnjevi ! Znachi ono,kao da sam bio na Death Metal koncertu ! Jedino je poslednja pesma "Wish I had an Angel" ostavila malo bolji utisak,sve ostalo...Strashno.
Sve u svemu,koncert kao koncert je bio fenomenalan,atmosfera i sve to...jedino ih je zvuk ujebao.Ja sam,inache,bio oko 5-6m udaljen od bine i dosta toga sam slikao i snimio,pa cju mozhda neshto postaviti kasnije...Idem malo da odspavam !
E da,moram i organizaciju da pohvalim koja je bila savrshena.Jedino se za tokene jako dugo chekalo,ali to sam ja predvideo pa sam na pochetku qpio dosta njih i ostalo mie za sledecju godinu 5-6 komada. =)
Qpio sam EXIT majcu,sad mogu da se qrchim kako sam najvecji baja u selo.![]()
Tacno, gledao sam snimak na TV-u, u prvoj pesmi su se samo bubnjevi culi, ova Aneta se nije ni cula a nema ni pojma da peva!
Sta je Nightwish uradio od sebe, usro motku, neka vrate Tarju ili neka se raspadnu!

Tako da ipak je vredelo na neki nacin uzati kartu za sve dane. . . A i mumin je sinoc lepo uradio pposao moram priznati, moglo da bude jace, ali ipak lepo tako da ce mi i to ostati u lepom secanju. . .