ex-jugovitji u belom svetu

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Za vas koji vani zhivite u stranim drzhavama u sharenom drushtvu gde ste pronashli svoju ljubav ? Da li ste je dugo trazhili ?

Ja recimo da se razvedem nikad nebi dovela novog tipa Sa Balkana jer smatram da ja Nebi imala zhivaca da ga shkolujem ( to je pod obavezno) te da trazhim Sa njime poso dok bi mi on svaki dan pricho kako nemachka nishta ne valja jer Ptice ne pevaju kao Dole a cveche ne mirishe .....pored svega toga ja Nebi Bila sigurna u tu ljubav te ME glava zaboli na Sam pomisao kako bi on reagovo kad ja pozovem svog najboljeg druga koji je homoseksualac i koji to ne krije ( chas ima momka pa opet nema ) ...dakle ja bi morala Po njemachkoj da trazhim ljubav a Nebi imala pojma gde se ljubav pronalazi dakle Single menovi Od 40+ godina ( ovo Sam vam naprichala da vidite gde treba da ide Ova tema )

" gastarbajteri" i deco istih opletite Po temi :)

Cmok :)

Sto se mene tice,
alergicna sam na gastarbajtere koji odbijaju da se menjaju,
ne skoluju se i nekulturni su ^^

Plasila bih se da dovedem nekog sa Balkana,
jer prilagodjavanje traje dosta dugo...godinama,
i dok se nauci jezik....
i nikad ne znas kako ce se on prilagoditi, i da li ce mu se svideti u Nem.

- - - - - - - - - -

Svidja mi se tema :heart:

Za vas koji vani zhivite u stranim drzhavama u sharenom drushtvu gde ste pronashli svoju ljubav ? Da li ste je dugo trazhili ?

Ja recimo da se razvedem nikad nebi dovela novog tipa Sa Balkana jer smatram da ja Nebi imala zhivaca da ga shkolujem ( to je pod obavezno) te da trazhim Sa njime poso dok bi mi on svaki dan pricho kako nemachka nishta ne valja jer Ptice ne pevaju kao Dole a cveche ne mirishe .....pored svega toga ja Nebi Bila sigurna u tu ljubav te ME glava zaboli na Sam pomisao kako bi on reagovo kad ja pozovem svog najboljeg druga koji je homoseksualac i koji to ne krije ( chas ima momka pa opet nema ) ...dakle ja bi morala Po njemachkoj da trazhim ljubav a Nebi imala pojma gde se ljubav pronalazi dakle Single menovi Od 40+ godina ( ovo Sam vam naprichala da vidite gde treba da ide Ova tema )

Nikad nisam trazila, uvek se desavalo ne planirano, slucajno...kad sam se najmanje nadala. Nikad nisam razmisljala na takav nacin, da li bi mogla sa Balakancem ili ne bi. Uvek mi je vazno da se "razumem " sa osobom bez obzira na to odakle je. A zasto mislis da ako je Balkanac morao bi da uci jezik i da mu pomazes da nadje posao?Sticem utisak da si vec izabrala neku katakoriju koja nemora da znaci da bi bila takva. U Nemackoj dolaze Balkanci Koji odlicno pricaju nemacki , Koji imaju diplomu neke strucne grane koja je trazena u Nemackoj...uopste nemora da znaci da bi imala takve probleme koje navodis...

...švabe su mlogo sujetan i zajedljiv narod umislili su da imaju u sebi arijevske krvi...
...i oni kada odu negde "vani" kada im se ukaže dobrodošlica oni taj čin doživljavaju kao pokoravanje višoj rasi...
...hebale ih marke...

Znaci trazish muza ovoj tvojoj sto nema para da ide na odmor, nisi sigurna u ljubav Balkanca- u prevodu trebaju joj lovatori, a ne neki koga goljo-seljak iz Srbije.:kafa:
Ne volis te po barovima jer ti treba gospodin koji ima kintu, a ne smorena pivopija bez cvonjka, jel tako Paranormalna?:per:
Kad se ta tvoja vec prodaje i zrtvuje ljubaF neka se bar proda bogato, jel da?
Te Gospodicice sa solidnim primanjima sve jure da zgrabe i to mora do 30-te ako ne i 25-te Paranormalna, vec posle to malo teze ide cisto da znas, zar ne?
A kad je vec u fazonu 40+, onda racunaj da moze da nadje samo nekog od 50+, ako ne i 60, a da ima kesha i da je spreman da izdrzava nju sa detetom i to sve pod uslovom da je ona RIBETINA.

Gde naci pitash? Pa u klubovima gde izlaze malo bogatiji i ne mislim samo na barove i kafane, moze to da bude i skola plesa, sahovski klub, klub citalaca, moras se jednostavno kretati da bi upoznao nove ljude...
A druga opcija su ti te bracne agencije i drustvene mreze za upoznavanje.

Eto to ti je to.:)

Back