Evrovizija 2012

Predstavlja nas Zeljko Joksimovic!!!

Sta mislite? Ja mislim da je odlican potez i da idemo sigurno u top 5 :) Naravno, jos treba cuti pesmu sto ce biti pocetkom sledece godine...Dakle, za neupucene, ove godine nema izbora zbog stednje vec je RTS poverio Zeljku da nas predstavlja. On ce i komponovati i izvoditi pesmu :)

:roll:
a i Željko se uvatio za tu evroviziju, baš je dosadan
oćemo nekog drugog

Albanci su, već godinama unazad, iznenađujuće dobri
Imaju jaku dijasporu, koja glasa
crazy-1.gif

Albanija je medju prvima,kao i svake godine ,izabrala svog predstavnika za eurosong 2012. U pitanju je pevacica Rona Nishliu sa pesmom "suus".Inace Slovacka je potvrdila da ce ucestvovati na ovogodisnjem izboru za pesmu evrovizije dok je Poljska najavila povlacenje zbog finansijske situacije i slabih rezultata na predhodnim takmicenjima.

Turska radio-televizija ove godine je interno izabrala svog predstavnika za eurosong.U pitanju je mladi turski pevac Can Bonomo,a pesma koju ce izvesti na esc.bice predstavljena u sledecih mesec dana.I kipar je takodje izabrao svog predstavnika ,Mlada pevacica Ivi a pesma ce biti izabrana krajem januara.Island i Madjarska jos uvek kroz tv emisije biraju svoje predstavnike a novina je i da je Rumunija najavila moguce povlacenje sa esc zbog ne bas sjajne finansijske situacije.

I kad će više ta Željkova mućkalica da se čuje... A i imamo foru, on pomaže Rambu oko pesme, a i Rambo njemu. Oni se nadaju da ćemo zbog toga jedni drugima dati 12poena, ko da će nam pomoći tih 12poena.

vec postoji tema,ne znam zasto otvarate novu na forumu?
vecina zemalja odabrala je svoje predstavnike i po mome misljenju konkurencija ce biti veoma jaca,mozda i najjaca do sada,mada ja to kazem svake godine :)kao makedonac moram lobirati za kaliopi! kaliopi the best!

Back