Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. (Nemačka)

Koja reprezentacija osvaja prvenstvo?

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
Englezi su posle Slovacke i sada penal serije sa Svajcarskom nezaustavljivi na putu za prvi trofej na Euru.
Гугл: EURO 2020 i fudbal: Italija je šampion Evrope, Donaruma rastužio Engleze. Fudbaleri Italije novi su prvaci Evrope, prvi put od 1968. godine.11. 7. 2021.

"Сад је Италија требала да испадне у групи,играли су катастрофа ал' су их судије одржале као и све друге јаке репрезентације".

Francuska zeli u fudbalu da napravi sistem kao u rukometu u rukometu su to eksperti tako planiraju i u fudbalu a bogata zemlja velika nacija imaju mlade reprezentacije i bazu koju niko nema kao Brazil nekada oni su sada ti.Desamp kada je dosao rekao je da zeli visoke mrsave ali brze igrace koji mogu da igraju defanzivu ali i ofanzivu sistemski, bijelci bi bili spori ali ne i crnci.Francuska u fudbalu zeli autokratiju kao u rukometu.Jedini savez fudbalski koji planira dugorocno.Njemacka ide u godine krize,Brazil.Spanija moze sa njima al manja baza igraca
od 11 igrača 9 crnaca..

od 11 igrača 9 crnaca..

Trikolori to je njihov koncept jos od 1998 al su dugo kuburili sa fizionomijom,uvijek je bilo crnaca puno al su po fizionomiji bili neuskladjeni na terenu a onda je Desamp sa selektorima mladih reprezentacija to promjenio podesio fizionomiju tima,visi vitki a brzi igraci to medju bijelcima nikad ne bi imao a prije je taj individualizam bio mnogo jak.Desamp je podesio sistem igre novi i zaveo kolektivizam tamo su svi u sluzbi time,vidio si protiv Portugala oni izvlace iz igre i Mbappea i Grizmana zato dobijaju utakmicu niko nije iznad kolektiva.Sa druge strane Portugal koji je igrao sjajan mec izvlaci iz igre Rafael Leao koji je nosio Portugal i bio daleko najbolji njihov igrac na terenu a drze 120 minuta Ronalda koji ima 40 godina,jer nisu tim vec su podredjeni Ronaldu ,koji jeste najveci njihov igrac i legenda al godine su godine,star je i na Euru van forme,razumno bi bilo da ga je trener zamjernio i uveo Feliksa umjesto njega a ne Leaoa sto je izbacio iz igre.Zato su izgubili jer nisu kolektiv i nemaju sistem igre sve im ide na foru jednu.A imaju pojedince sjajne al takva samozivost trenera i Ronalda i nemanje svijesti da su koletiv od preko 20 igraca koje treba rotirati u skladu sa datim momentom,formom igraca spremom u okviru tih mjesec dana

brt da u Srbiji igra 9 crnaca od 11 boleo bi me k za našu reprezentaciju..

Da,ali ako su ti crnci svi rodjeni u Srbiji cijeli zivot gledao bi ih kao nase,drugo je kada je igrac doveden u Srbiju a nikad tu zivio jedva i jezik prica i obuce dres reprezentacijame.Francuska ima crnce,arape i francuze bijelce cak i meleze i svi su dio Francuske oni su trikolori - tri boje.Nacela francuske revolucije brastvo, sloboda,jednakost

Da,ali ako su ti crnci svi rodjeni u Srbiji cijeli zivot gledao bi ih kao nase,drugo je kada je igrac doveden u Srbiju a nikad tu zivio jedva i jezik prica i obuce dres reprezentacijame.Francuska ima crnce,arape i francuze bijelce cak i meleze i svi su dio Francuske oni su trikolori - tri boje.Nacela francuske revolucije brastvo, sloboda,jednakost
ma brt raspala se nacija.. u finalu u produžecima protiv Argentine 11 crnaca na terenu..koje tri boje?!?!? samo jedna..crna..i to ona najcrnja!!! nisam rasista al to je slika koju ni Francuzi ne žele da vide.. misliš da je belim Francuzima svejedno? ne bih rekao

Desamp kaze pred mec sa Spanijom da su vrhunska ekipa i da Spanija igra najbolji fudbal ali da ce to morati da pokaze protiv Francuske.U prevodu im kaze nece im gola dati i neutralisace sve njihove napade.Desamp ce sada samo reci Igracima imam najbrzi auto na Euru dosada sam ga vozio lagano u trecoj brzini sada je kraj puta jos 2 etape moracemo momci da prebacimo auto u 5 brzinu.Jeste spremni znate sta trebate da radite,samo klimnu glavom izadju na teren.I idu na titulu.Ova izjava Desampa sama kaze sa su spremni za polufinale

Desamp kaze pred mec sa Spanijom da su vrhunska ekipa i da Spanija igra najbolji fudbal ali da ce to morati da pokaze protiv Francuske.U prevodu im kaze nece im gola dati i neutralisace sve njihove napade.Desamp ce sada samo reci Igracima imam najbrzi auto na Euru dosada sam ga vozio lagano u trecoj brzini sada je kraj puta jos 2 etape moracemo momci da prebacimo auto u 5 brzinu.Jeste spremni znate sta trebate da radite,samo klimnu glavom izadju na teren.I idu na titulu.Ova izjava Desampa sama kaze sa su spremni za polufinale
realno i Španija je krac al Euro je toliko očajan i ostali su toliko loši da je i Španija sa nekim prosečnim fudbalom ok..

ne možeš da potcenjuješ jednog od 3 najboljih fudbalera svih vremena..ok nek bude 5

On je nivo Maradone,Puskasa,Milera,Di Stefana to je po meni B klasa fudbalera

A klasa Pele, Messi,Zidan oni najkompletniji

Ronaldo je veliki igrac ali jednolican kao i Ibrahimovic od danasnjih,ili kao Romario nekad ili Ronaldo Nazario sve su fudbalske velicine ali oni su jednolicni igraci

3 najveca Pele, Zidan i Messi

On je nivo Maradone,Puskasa,Milera,Di Stefana to je po meni B klasa fudbalera

A klasa Pele, Messi,Zidan oni najkompletniji

Ronaldo je veliki igrac ali jednolican kao i Ibrahimovic od danasnjih,ili kao Romario nekad ili Ronaldo Nazario sve su fudbalske velicine ali oni su jednolicni igraci

3 najveca Pele, Zidan i Messi
Ronaldo Kristijano , Ronaldinjo i Maradona

Ronaldo Kristijano , Ronaldinjo i Maradona

Sjajni ali jednonamjenski igraci.Oni su ti kao ferari,niko normalan nece reci da je Ferari los auto toliko kosta ali Ferari je jednolican auto nije kompletno auto,koristi se samo za trke i u tom segmentu je najbolji tako i igrac koji je u jednom ili par segmentata vanserijski on je kao Ferari.Ako poredis Ferari sa Mercedesom onda mozes samo reci da je Ferari brzi i nista vise u svim segmentima drugim ne moze da se mjeri jer Mercedes je visenamjensko auto.Mercedes ti pruza i komfor veci i bolja sjedista i vise sjedista i jos million stvari.Messi ili Pele to je kao da imas Mercedes to je ta A klasa.Kazes za nekog igraca on je kompletan

Kada su pitali Pelea ko je veci Messi ili Ronaldo,on sam kaze Messi.Jer Messi je kompletan igrac a Ronaldo je najveci golgeter

Sjajni ali jednonamjenski igraci.Oni su ti kao ferari,niko normalan nece reci da je Ferari los auto toliko kosta ali Ferari je jednolican auto nije kompletno auto,koristi se samo za trke i u tom segmentu je najbolji tako i igrac koji je u jednom ili par segmentata vanserijski on je kao Ferari.Ako poredis Ferari sa Mercedesom onda mozes samo reci da je Ferari brzi i nista vise u svim segmentima drugim ne moze da se mjeri jer Mercedes je visenamjensko auto.Mercedes ti pruza i komfor veci i bolja sjedista i vise sjedista i jos million stvari.Messi ili Pele to je kao da imas Mercedes to je ta A klasa.Kazes za nekog igraca on je kompletan

Kada su pitali Pelea ko je veci Messi ili Ronaldo,on sam kaze Messi.Jer Messi je kompletan igrac a Ronaldo je najveci golgeter
družio sam se Brazilcima koji prate fudbal..msm koji Brazilac ne prati i ne voli fudbal.. pitao sam ih ko je najbolji svih vremena igrač Brazila i njih trojica mi rekli Ronaldinjo! zašto mi makar jedan nije rekao Ronaldo ili Pele??? makar jedan???
al ok mi bolje znamo od Brazilaca ko je najbolji njihov igrač
kakav jbni Pele igrao u vreme sporaća..ono uzme loptu i prošeta se od gola do gola.. smešan fudbal
Ronaldo Kristijano je najkompletniji igrač..brzina, leva, desna, šut, skok, igra glavom....poobarao sve moguće rekorde i to u savremenom fudbalu..Pa Mesii na merdevine da ga popneš ne bi mogao da dohvati neke lopte koje je Ronaldo hvatao glavom..
Maradona je imao neki šmek..al eto njih trojica

družio sam se Brazilcima koji prate fudbal..msm koji Brazilac ne prati i ne voli fudbal.. pitao sam ih ko je najbolji svih vremena igrač Brazila i njih trojica mi rekli Ronaldinjo!
al ok mi bolje znamo od Brazilaca ko je najbolji njihov igrač
kakav jbi Pele igrao u vreme sporaća..ono uzme loptu i prošeta se od gola do gola.. smešan fudbal
Ronaldo Kristijano je najkompletniji igrač..brzina, leva, desna. skok ..poobarao sve moguće rekorde i to u savremenom fudbalu..

Ok, Ronaldinjo je imao mnogo fanova u Brazilu,po meni imao je neke finte nevidjene majstor.Ali on u svim segmentima nije nivo Pelea e sada da se vise ljudi moze zaljubiti u njegove kvalitete to sigurno.Pele sigurno u karijeri nije dao gol kao Ronaldinjo Engleskoj

Al velicina Pelea je sto je on sve ono sto fudbal je kao i Messi a ovi drugi nisu.Romario koji je narcisoidniji od Ronalda 100 puta koji je najvise zaljubljen u sebe koji nikom ne priznaje da je veci od njega samo kaze Pele je veci.

Kaze Pele veliko more ja pa veliko more pa drugi.Sto je njegovo misljenje on po meni nije veci igrac od Mesija,Zidana ni Ronalda al dobro

Pele je igrao dobro lijevom,desnom nogom.Pele je davao golove glavom,dupetom,koljenom,iz voleja poluvoleja.Golgeter i u isto vrijeme asistent je bio, psihicki stabilan,miran uvijek,sjajan dribling ali ne bolji od Garince.Sjajna asistencija al ne najbolja ikada.Nijedan segment fudbalske igre nije mu bio los.Igrao je u trku dobro ali i sa loptom na zemlji,savrsena anticipacija ne bolja od Inzagija al sjajna

Kristijano Ronaldo je kompletan golgeter a ne igrac to je razlika.On kao igrac koji razigrava tim i pored kojeg igraci postaju bolji i razigraniji ne postoji.On ima skok nevidjen,sut sa obije noge,igru tijelom al sve to radi u trku i dinamici igre kada je pasivan i ukocen sa loptom u mjestu tu se onda vidi njegova jednolicnost i nemoc kao igraca i ne samo njega vec i Mbappea i Ibre itd.Oni su igraci sa loptom u trku samo.Kada su pasivizirani na mecu i ne vide se posebno Ronaldo nemaju sposobnost da prihvate mentalno da su utrojeni taj mec i da moraju da se povuku daleko od gola i da preuznu ulogu kreatora tih 90 min i da asistiraju saigracima i dobijaju te velike meceve kao igraci iz drugog plana.Sve to Messi zna.Znate kada bi Ronaldo onako plejmekerski u polufinalu Mundijala navukao Gvardiola kao Messi 2 puta ga izdriblao pa potom dodje do mrtvog ugla u sesnaestercu i iz pozicije ih koje ne moze da da gol , moze kao kompletni igrac i kreator da pronadje pas za Juliana Alvareza i to je 1 0 za Argentinu

Ronaldo u takvoj sutuaciji bi pao i trazio penal ili bi se prepirao sa sudijom kao i Ibra a Mbappe bi odma pao jer nisu kompletni igraci.Cim nemaju jasnu gol sansu i nisu u prvom planu nema ih.I to je problem vecine tih sujetnih igraca znaju da nisu kompletni pa to nadomjeste bukom.Sve je to klasicno za jednonamjenske igrace koji nisu kompletni,a niko ne spori da nisu veliki igraci

Messi i Pele su mirni jer su kompletni igraci to ne mora biti skromnost uopste vec kompletnost,znaju sve o fudbalu.Messi fudbal igra zbog svega sto on jeste a Ronaldo ga igra zbog svega sto moze da postigne u fudbalu.Messi voli fudbal a Ronaldo vise voli samo dokazivanje i borbu

Messi i kada je izolovan cini stetu rivalu,ne mora da daje golove moze iz totalne margine sve da radi i podredice se ekipi, nema probleme sa egom jer zna sve o fudbalu na terenu i to mu daje mir.Da zna da mu neki segment fali bio bi nesiguran I tu bi slabost prikrio vikom drekom,simulacijom,nadmenoscu itd.

Poslednja izmena:

Back