Словачкој свака част због игре.pa stručnjaci tu na forumu su rekli da je Slovačka igrala kukavički, i da bće sad sve prštat od odličnog nogometa, a ne penala.
kad nemaš pojma, onda izjavljuješ to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Словачкој свака част због игре.pa stručnjaci tu na forumu su rekli da je Slovačka igrala kukavički, i da bće sad sve prštat od odličnog nogometa, a ne penala.
kad nemaš pojma, onda izjavljuješ to.
Гугл: EURO 2020 i fudbal: Italija je šampion Evrope, Donaruma rastužio Engleze. Fudbaleri Italije novi su prvaci Evrope, prvi put od 1968. godine.11. 7. 2021.Englezi su posle Slovacke i sada penal serije sa Svajcarskom nezaustavljivi na putu za prvi trofej na Euru.
Таман да сад систем почне на боље да се мења ни ти ни ја не би доживели то.pogledaj samo ligu italije i recimo slovačke i ostale buranije.
i da se krene tim putem treba nam 50 god da stignemo njihov današnji nivo.
od 11 igrača 9 crnaca..Francuska zeli u fudbalu da napravi sistem kao u rukometu u rukometu su to eksperti tako planiraju i u fudbalu a bogata zemlja velika nacija imaju mlade reprezentacije i bazu koju niko nema kao Brazil nekada oni su sada ti.Desamp kada je dosao rekao je da zeli visoke mrsave ali brze igrace koji mogu da igraju defanzivu ali i ofanzivu sistemski, bijelci bi bili spori ali ne i crnci.Francuska u fudbalu zeli autokratiju kao u rukometu.Jedini savez fudbalski koji planira dugorocno.Njemacka ide u godine krize,Brazil.Spanija moze sa njima al manja baza igraca
od 11 igrača 9 crnaca..
brt da u Srbiji igra 9 crnaca od 11 boleo bi me k za našu reprezentaciju..
ma brt raspala se nacija.. u finalu u produžecima protiv Argentine 11 crnaca na terenu..koje tri boje?!?!? samo jedna..crna..i to ona najcrnja!!! nisam rasista al to je slika koju ni Francuzi ne žele da vide.. misliš da je belim Francuzima svejedno? ne bih rekaoDa,ali ako su ti crnci svi rodjeni u Srbiji cijeli zivot gledao bi ih kao nase,drugo je kada je igrac doveden u Srbiju a nikad tu zivio jedva i jezik prica i obuce dres reprezentacijame.Francuska ima crnce,arape i francuze bijelce cak i meleze i svi su dio Francuske oni su trikolori - tri boje.Nacela francuske revolucije brastvo, sloboda,jednakost
ma brt raspala se nacija.. u finalu u produžecima protiv Argentine 11 crnaca na terenu..koje tri boje?!?!? nisam rasista al to je slika koju ni Francuzi ne žele da vide.. misliš da je belim Francuzima svejedno? ne bih rekao
ne možeš da potcenjuješ jednog od 3 najboljih fudbalera svih vremena..ok nek bude 5
Леп живот,иначе ако Кристијано Роналдо игра добро је за остале екипе,победиће.
realno i Španija je krac al Euro je toliko očajan i ostali su toliko loši da je i Španija sa nekim prosečnim fudbalom ok..Desamp kaze pred mec sa Spanijom da su vrhunska ekipa i da Spanija igra najbolji fudbal ali da ce to morati da pokaze protiv Francuske.U prevodu im kaze nece im gola dati i neutralisace sve njihove napade.Desamp ce sada samo reci Igracima imam najbrzi auto na Euru dosada sam ga vozio lagano u trecoj brzini sada je kraj puta jos 2 etape moracemo momci da prebacimo auto u 5 brzinu.Jeste spremni znate sta trebate da radite,samo klimnu glavom izadju na teren.I idu na titulu.Ova izjava Desampa sama kaze sa su spremni za polufinale
realno i Španija je krac al Euro je toliko očajan i ostali su toliko loši da je i Španija sa nekim prosečnim fudbalom ok..
ne možeš da potcenjuješ jednog od 3 najboljih fudbalera svih vremena..ok nek bude 5
On je negde blizu stotog a tri najbolja su Pele,Maradona,pravi Ronaldo.ne možeš da potcenjuješ jednog od 3 najboljih fudbalera svih vremena..ok nek bude 5
negde blizu stotog?? OKOn je negde blizu stotog a tri najbolja su Pele,Maradona,pravi Ronaldo.
https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Роналдо
Ronaldo Kristijano , Ronaldinjo i MaradonaOn je nivo Maradone,Puskasa,Milera,Di Stefana to je po meni B klasa fudbalera
A klasa Pele, Messi,Zidan oni najkompletniji
Ronaldo je veliki igrac ali jednolican kao i Ibrahimovic od danasnjih,ili kao Romario nekad ili Ronaldo Nazario sve su fudbalske velicine ali oni su jednolicni igraci
3 najveca Pele, Zidan i Messi
Ronaldo Kristijano , Ronaldinjo i Maradona
družio sam se Brazilcima koji prate fudbal..msm koji Brazilac ne prati i ne voli fudbal.. pitao sam ih ko je najbolji svih vremena igrač Brazila i njih trojica mi rekli Ronaldinjo! zašto mi makar jedan nije rekao Ronaldo ili Pele??? makar jedan???Sjajni ali jednonamjenski igraci.Oni su ti kao ferari,niko normalan nece reci da je Ferari los auto toliko kosta ali Ferari je jednolican auto nije kompletno auto,koristi se samo za trke i u tom segmentu je najbolji tako i igrac koji je u jednom ili par segmentata vanserijski on je kao Ferari.Ako poredis Ferari sa Mercedesom onda mozes samo reci da je Ferari brzi i nista vise u svim segmentima drugim ne moze da se mjeri jer Mercedes je visenamjensko auto.Mercedes ti pruza i komfor veci i bolja sjedista i vise sjedista i jos million stvari.Messi ili Pele to je kao da imas Mercedes to je ta A klasa.Kazes za nekog igraca on je kompletan
Kada su pitali Pelea ko je veci Messi ili Ronaldo,on sam kaze Messi.Jer Messi je kompletan igrac a Ronaldo je najveci golgeter
ranije alžirciod 11 igrača 9 crnaca..

družio sam se Brazilcima koji prate fudbal..msm koji Brazilac ne prati i ne voli fudbal.. pitao sam ih ko je najbolji svih vremena igrač Brazila i njih trojica mi rekli Ronaldinjo!
al ok mi bolje znamo od Brazilaca ko je najbolji njihov igrač
kakav jbi Pele igrao u vreme sporaća..ono uzme loptu i prošeta se od gola do gola.. smešan fudbal
Ronaldo Kristijano je najkompletniji igrač..brzina, leva, desna. skok ..poobarao sve moguće rekorde i to u savremenom fudbalu..