Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. (Nemačka)

Koja reprezentacija osvaja prvenstvo?

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
******* zabiberena starkelji Modriću i raspadu!

Toooooooooooooo!

Naplatili se svi penali na mundijalima i sreća!

Tooooooooooooooooo!
Lagao bi kada bi napisao da me ovaj poraz Hrvatske ne veseli, jedva čekam fotografije s tulavim facama nekih likova s kafanskim stoljnjacima umotanim u šešire.
Ali realno, Srbija ide doma.
Za koga, odnosno, protiv koga ćeš navijati?

:mrgreen:

A ja da ti budem iskren, iz dubine duše slavim ovaj gol u zadnjoj minuti, a čak ni nemam TV.
Toliko o tome, koliko mi sve ovo znači... osim za trolež.

Uglavnom, navijačko/-U-staški čips od sutra 60% na sniženju, a u kvartu mir božji, kso za vrijeme lockdowna, ne čuje se ni muha.

Италијани нису заслужили овај бод, одиграли су као ккурац

Али правда је Божија видети како плаче нација која свој патриотизам базира искључиво на мржњи према Србима јер без тога они и не постоје као нација, певајте опет семе вам јбм погано, мрш

Али правда је Божија видети како плаче нација која свој патриотизам базира искључиво на мржњи према Србима јер без тога они и не постоје као нација, певајте опет семе вам јбм погано, мрш

1000 posto si u pravu....

Malopre sam na drugom delu foruma dobio kritiku kad sam rekao da ne navijam za hrvate jer ne mogu da navijam za naciju koja kaže Ubij Srbina ...

Tačno tako
Mrš kući pogani!

:rotf:

Joj bože dragi... OK, ali ne može li taj narod biti mentalna gromada u još nekim stvarima?

Nemaju Hrvati u vezi nogometa više kome što dokazivati, u potpunosti se slažem, ali ja bi više volio da ova država takve uspjehe ne temelji u nogometu, već realizira u nekim drugim stvarima, poput Singapura.
Nazalost zalazak generacije 2018 i 2022. Za sve golove su krivi mladi igraci koji ocigledno nisu taj top kvalitet.

na ovoj zadnjoj euroviziji hrvatska je dobila od srbije koliko 12 poena, a dali su 3...nista cudno ako srbija posalje hrvatsku dalje...dobra utakmica, nisu znali izdrzati do kraja..malo livakovic kriv jer je prerano izletio..uglavnom hrvatskoj fali centarfor i dva krilna..ne znam sta bi sa perisicem, jel neka povreda u pitanju kad ne moze odigrati citavu utakmicu..

Back