Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.270
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
******* zabiberena starkelji Modriću i raspadu!Pogledajte prilog 1569700
Evo tek sad čitam na indexu, starkelja Modrić zabiberio Talijanima.
OK, nije starkelja Pogledajte prilog 1569701, tek je pet godina mlađi od mene, ali za napucavanje krpenjače je starkelja.

Ceo novi sad je bio u grobnoj tišini do gola italiji kada je eksplodirao sve!Ja kako u kafiću ispod mene dreknuše na izjednačenje![]()
![]()
Mlitislav jeca i uzdišeDrugosrbijanci ce ovaj rezultat teze podnijeti nego hrvati
Lagao bi kada bi napisao da me ovaj poraz Hrvatske ne veseli, jedva čekam fotografije s tulavim facama nekih likova s kafanskim stoljnjacima umotanim u šešire.******* zabiberena starkelji Modriću i raspadu!
Toooooooooooooo!
Naplatili se svi penali na mundijalima i sreća!
Tooooooooooooooooo!

Dremač pa ti si tu , slabo nešto od tebeАуфидерзен комшије и комшије

Италијани нису заслужили овај бод, одиграли су као ккурац
Али правда је Божија видети како плаче нација која свој патриотизам базира искључиво на мржњи према Србима јер без тога они и не постоје као нација, певајте опет семе вам јбм погано, мрш
Tačno takoИталијани нису заслужили овај бод, одиграли су као ккурац
Али правда је Божија видети како плаче нација која свој патриотизам базира искључиво на мржњи према Србима јер без тога они и не постоје као нација, певајте опет семе вам јбм погано, мрш
Sad im sudbina zavisi od nas ... da dođe i od toga da od nas i od Slovenaca im zavisi da li će ostati ili neće.
Ispali su treba im da Slovenija izgubi 3 razlike od Engleske i da Srbija izgubi a pored toga treba im da i Ceska izgubi zadnje kolo a da Gruzija uzme bod Portugalu u prevodu idu kuci
Nazalost zalazak generacije 2018 i 2022. Za sve golove su krivi mladi igraci koji ocigledno nisu taj top kvalitet.
Joj bože dragi... OK, ali ne može li taj narod biti mentalna gromada u još nekim stvarima?
Nemaju Hrvati u vezi nogometa više kome što dokazivati, u potpunosti se slažem, ali ja bi više volio da ova država takve uspjehe ne temelji u nogometu, već realizira u nekim drugim stvarima, poput Singapura.