EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Za sada su najviše pokazali Španija i Holandija iako Španija nije dala gol stvaraju mnogo dobrih šansih. Belgiju još treba videti kao i Italiju, Portugal jer su igrali protiv dosta slabih ekipa. Francuska, Nemačka, Engleska i Hrvatska su se pokazali kao teški smorovi ali ne bih se iznenadio da se upravo oni bolje probiju sa tim trkačinama i taktiziranjima, generalno tvrdim utakmicama koje su dosadne do bola.

Hahahaha

Da, onda je moj prijatelj Momir Bošnjak bosanski turcin Hahahaha

Prezime bošnjak je iz cg...
Moj комшија Бошњак је Крајишник из РСК. Имаш један занимљив сајт који врши претреагу по презименима forebears и сада сам погледао, испада да сам био у праву да Бошњак презиме највише долази са простора

Bosnia and Herzegovina6,4471:54941
Croatia5,2581:80410
Serbia2,4131:2,961400
Slovenia3451:7,2111,618
Montenegro2881:2,221476

дакле босанске и РСКрајине.

Чак у Словенији има више Бошњака него у Черној Гори.

Francuzi bez crnaca i arapa bi imali idalje ekipu za respekt samo sto naravno nebi bili favorit broj jedan nego broj 5ili 6 recimo :D ...
Bez crnaca i Arapa bi i ličili na nešto, ali bez i ostalih "stranaca" su oni reprezentacija u rangu Mađarske. Da igraju samo Francuzi porijeklom. Iz ove reprezentacije ti ostane manje od 5 igrača. I niti jedan nije među najboljima.

Bez crnaca i Arapa bi i ličili na nešto, ali bez i ostalih "stranaca" su oni reprezentacija u rangu Mađarske. Da igraju samo Francuzi porijeklom. Iz ove reprezentacije ti ostane manje od 5 igrača. I niti jedan nije među najboljima.
Sto jel smatras Grizmana spancem? I bracu Ernandez? A vidi ja se gnusam politicke korktnosti ali svi ti likovi su produkt francuskog fudbala koje god boje bili...a da njih nema neki drugi bi prosli kroz sistem i nebi samo ovi isplivali...I prije stranaca Francuska je uvjek bila za respekt pa i sila i nikada kanta...

Sto jel smatras Grizmana spancem? I bracu Ernandez? A vidi ja se gnusam politicke korktnosti ali svi ti likovi su produkt francuskog fudbala koje god boje bili...a da njih nema neki drugi bi prosli kroz sistem i nebi samo ovi isplivali...I prije stranaca Francuska je uvjek bila za respekt i nikada kanta...
Nitko ne kaže da oni ne trebaju igrati za Francusku, pa reprezentacije predstavljaju države, ne nacije. Samo kažem da su Francuzi jako netalentirani i da imaju jako malo velikih igrača Francuza (ne državljana Francuske). Pogledaj im rukometnu reprezentaciju npr, ista stvar.
Prije stranaca imaju jedan jedini rezultat vrijedan pažnje. EURO 84 koji su osvojili. Igralo se u Francuskoj. Glavni igrači Platini i Tigana. Nakon stranaca: u 20 godina 2x Svjetski prvaci, 1x Europski prvaci. Uz to su 2 finala izgubili. Jedno SP, i jedno EP. Naravno da su produkt francuske škole. Imaju Francuzi očito dobre akademije, ali talent je došao izvana.

Poslednja izmena:
Nitko ne kaže da oni ne trebaju igrati za Francusku, pa reprezentacije predstavljaju države, ne nacije. Samo kažem da su Francuzi jako netalentirani i da imaju jako malo velikih igrača Francuza (ne državljana Francuske). Pogledaj im rukometnu reprezentaciju npr, ista stvar.
****** gledam sad Platini porjkelom italijan...Rejmond Kopa poljak...Kantona italijan i spanac 🤣🤣🤣 Ono pa koga imaju ****** 🤣🤣🤣Vidis o ovome nikada nisam razmisljao...

Prije stranaca imaju jedan jedini rezultat vrijedan pažnje. EURO 84 koji su osvojili. Igralo se u Francuskoj. Glavni igrači Platini i Tigana. Nakon stranaca: u 20 godina 2x Svjetski prvaci, 1x Europski prvaci. Uz to su 2 finala izgubili. Jedno SP, i jedno EP. Naravno da su produkt francuske škole. Imaju Francuzi očito dobre akademije, ali talent je došao izvana.
Uopste nisam ni pretpostavio da je takva situacija sa Francuzima,znao sam za Zidana i jos po neke ali kada se malo bolje izanalizira stvarno je jako malo cistih Francuza,cak i meni omiljeni posle Zidana,Juri Djorkaef nije cistokrvni Francuz...

Back