Evropsko Prvenstvo 2008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno hrvati imaju prosecan tim. Imaju onog Modrica koji je jedini tu klasa igrac a ostali su prosek.Medjutim oni su toliko nalozeni na to svoje hrvatstvo da jednostavno ginu tamo.Garantujem da im neko ponudi da osvoje EP ali da im posle odsece po nogu oni bi pristali.Sve za Hrvatsku.Garantovano su tim koji je najvise nacionalno napaljen.

Nasi fudbaleri reprezentaciju shvataju kao priliku da malo zapale od zene i izj-ebu neku kuravu. To im je jedina briga.

pa vidi, sve je tachno sto si naveo. ako je potrebno biti nacionalno napaljen da bi dobro igrao za reprezentaciju, onda neka se takvi traze. i tacno je da nasi vrlo nevoljno prihvataju da igraju za zastavu dok komsije (i da im odsecu nogu.....lepo si to srocio) nemaju tih problema. ja sam oduvek bio za to da se ne forsiraju likovi koji nemaju neki motiv. nasi su uglavnom lepo placeni i igraju za jake klubove (citaj-vec su se dobro prodali). osim toga, obaveze prema tim klubovima im ne dozvoljavaju takvu vrstu zrtvovanja (povrede,ziti i crveni kartoni itd). pre sam za to da se puste potpuno novi i neafirmisani igrachi koji ce isto tako "poginuti" na terenu, ako ni zbog cega drugog bar da bi bili primeceni. ionako nam reprezentacija ne sluzi nicemu

pa vidi, sve je tachno sto si naveo. ako je potrebno biti nacionalno napaljen da bi dobro igrao za reprezentaciju, onda neka se takvi traze. i tacno je da nasi vrlo nevoljno prihvataju da igraju za zastavu dok komsije (i da im odsecu nogu.....lepo si to srocio) nemaju tih problema. ja sam oduvek bio za to da se ne forsiraju likovi koji nemaju neki motiv. nasi su uglavnom lepo placeni i igraju za jake klubove (citaj-vec su se dobro prodali). osim toga, obaveze prema tim klubovima im ne dozvoljavaju takvu vrstu zrtvovanja (povrede,ziti i crveni kartoni itd). pre sam za to da se puste potpuno novi i neafirmisani igrachi koji ce isto tako "poginuti" na terenu, ako ni zbog cega drugog bar da bi bili primeceni. ionako nam reprezentacija ne sluzi nicemu
Tvoji su komentari najpravedniji!Ne razumem zasto da ne navijam za reprezentaciju koja dobro igra.Znam par tipova(Hrvati) koji su gledajuci nas Tenis navijali za nase!Sport ne bi trebalo da zahvati "bolest" zvana politika!

Ja večeras navijam za Francuze, jer ako Žabari pobede nema ništa od spavanja. Plus, navijam za Holanđane protiv Rumunije. Inače podržavam samo naše dušmane Nemce, a navijam i za Hrvate. Zabole me za Turke.

Pa onda lepo navija da Rumuni dobiju Holandiju i to je to. Onda nije bitno da li ce pobediti zabari ili francuzi posto ce ispasti i jedni i drugi. :D

Pa onda lepo navija da Rumuni dobiju Holandiju i to je to. Onda nije bitno da li ce pobediti zabari ili francuzi posto ce ispasti i jedni i drugi. :D

ne bi me cudilo da holandezi puste rumune, samo da ne bi morali kasnije da imaju posla sa italijom ili francuskom. mislim da bi im lakse bilo da pobede kasnije rumuniju nego bilo koga od ona dva. holandezi dobro igraju ali i dobro kalkulishu

Tvoji su komentari najpravedniji!Ne razumem zasto da ne navijam za reprezentaciju koja dobro igra.Znam par tipova(Hrvati) koji su gledajuci nas Tenis navijali za nase!Sport ne bi trebalo da zahvati "bolest" zvana politika!
tnx

lepo si rekao:bolest zvana politika. oni koji zaradjuju na tome zaraze one koji nemaju ama bash nista od toga :mrgreen:

treba navijati za sportiste a ne za stranu za koju nastupaju (sve dok nisu nasi u igri,naravno)

17.06.2008 , BEČ
Izvor: Beta
Duga noć za bečku policiju

Prvi put od početka Evropskog prvenstva u fudbalu bečka policija je cele noći imala pune ruke posla razdvajajući austrijske i nemačke navijače u centru grada posle utakmice te dve reprezentacije

Jedan od sukoba dogodio se kada su navijači austrijskih prvoligaša Austrije, Salcburga i Rapida pokušali da napadnu pristalice nemačkog nacionalnog tima.

Ja navijam i za jedne i za druge,sa sto vise polomljenih glava,onako ''bratski'':mrgreen::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back