Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Pzi sad prognozu: Hrvati i Holandjani u finalu, Holandija ih guzi 3:1.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, onda sam se syeb'o.koliko je to para kada se odma stavi i sta ako budu igrali kojim slucajem u polufinalu ?![]()

Realno hrvati imaju prosecan tim. Imaju onog Modrica koji je jedini tu klasa igrac a ostali su prosek.Medjutim oni su toliko nalozeni na to svoje hrvatstvo da jednostavno ginu tamo.Garantujem da im neko ponudi da osvoje EP ali da im posle odsece po nogu oni bi pristali.Sve za Hrvatsku.Garantovano su tim koji je najvise nacionalno napaljen.
Nasi fudbaleri reprezentaciju shvataju kao priliku da malo zapale od zene i izj-ebu neku kuravu. To im je jedina briga.
pa kad ga nepratiš kako onda uopće možeš davat ikakve zaključke o igri bilo koje reprezentacije?![]()
znaci bolje da ne dajem pare na tvoje prognozeE, onda sam se syeb'o.
Ja sam ti inace za fudbal ono sto je Lazanski za vojsku.

koliko je to para kada se odma stavi i sta ako budu igrali kojim slucajem u polufinalu ?![]()

Tvoji su komentari najpravedniji!Ne razumem zasto da ne navijam za reprezentaciju koja dobro igra.Znam par tipova(Hrvati) koji su gledajuci nas Tenis navijali za nase!Sport ne bi trebalo da zahvati "bolest" zvana politika!pa vidi, sve je tachno sto si naveo. ako je potrebno biti nacionalno napaljen da bi dobro igrao za reprezentaciju, onda neka se takvi traze. i tacno je da nasi vrlo nevoljno prihvataju da igraju za zastavu dok komsije (i da im odsecu nogu.....lepo si to srocio) nemaju tih problema. ja sam oduvek bio za to da se ne forsiraju likovi koji nemaju neki motiv. nasi su uglavnom lepo placeni i igraju za jake klubove (citaj-vec su se dobro prodali). osim toga, obaveze prema tim klubovima im ne dozvoljavaju takvu vrstu zrtvovanja (povrede,ziti i crveni kartoni itd). pre sam za to da se puste potpuno novi i neafirmisani igrachi koji ce isto tako "poginuti" na terenu, ako ni zbog cega drugog bar da bi bili primeceni. ionako nam reprezentacija ne sluzi nicemu
ne mogu se sastat u polufinalu..
znači bošnjaci i srbi za Tursku... zanimljivo![]()

Ja večeras navijam za Francuze, jer ako Žabari pobede nema ništa od spavanja. Plus, navijam za Holanđane protiv Rumunije. Inače podržavam samo naše dušmane Nemce, a navijam i za Hrvate. Zabole me za Turke.
Tvoji su komentari najpravedniji!Ne razumem zasto da ne navijam za reprezentaciju koja dobro igra.Znam par tipova(Hrvati) koji su gledajuci nas Tenis navijali za nase!Sport ne bi trebalo da zahvati "bolest" zvana politika!

nego, sad ce te da vidite kako Musa dere jarca![]()

Pa onda lepo navija da Rumuni dobiju Holandiju i to je to. Onda nije bitno da li ce pobediti zabari ili francuzi posto ce ispasti i jedni i drugi.![]()
. Ipak, kako da navijam za Rumune? Ne ide...Pa onda lepo navija da Rumuni dobiju Holandiju i to je to. Onda nije bitno da li ce pobediti zabari ili francuzi posto ce ispasti i jedni i drugi.![]()
Ti si genije, a ja sam duduk za fudbal i matematiku
. Ipak, kako da navijam za Rumune? Ne ide...

tnxTvoji su komentari najpravedniji!Ne razumem zasto da ne navijam za reprezentaciju koja dobro igra.Znam par tipova(Hrvati) koji su gledajuci nas Tenis navijali za nase!Sport ne bi trebalo da zahvati "bolest" zvana politika!

ma ide
to ti je isto kao kad navijash za nase. samo umetni rumune i eto![]()
. Lepo ću da navijam za Francuze bez kalkulacija. moj Žabar nek mantra da Rumuni izgube a Talijani pobede.

Samo nek se krljaju ... 
Jbga zemljak...navijam za Tursku protiv hrvata, a kasnije protiv njih...

Jesu li fašistički vandali izlomili Wienu ?Samo nek se krljaju ...
![]()