Evropsko Prvenstvo 2008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја навијам за Румунију, некако сам одувек волео румунце, још из доба Хаџија, Попескуа.... Данас навијам за њих због добре игре и доброг менталитета, а и омиљени играч ми је муту.... Волео бих да освоје ЕП...... :worth:

Треба ли још да напоменем да су нам комшије и да нису признали Косово.....:worth::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :ok:

не знам да ли се сећате скоро су играли Рад и ФК Нови Пазар, и навијачи рада унели заставу Србије, а Пазарци се бунили да их вређа и полиција је скинула ту заставу!!!!! О ком навијању ми причамо, кад у сред Београда, на Бањици не смеш да истакнеш тробојку ко ће да се ложи и да иде у Беч да тамо као навија?!?!?! А тек паре, познато је да их имамо ко блата па нам није ништа да скокнемо до Базела или Берна на коју утакмицу. А и да смо отишли било би српски хулигани ово, српски хулигани оно. Можда је и добро што ови наши слепци нису могли да добију Азербејџан и што смо били 32. од 32 репрезентације у Немачкој.

Били смо сила у кошарци, одбојци, рукомету, ватерполу, а сад тенис!!! Немам ја ништа против наших тенисера, али како неко може да се тако узубуди да навија, да скаче поред два лика који пребацују мрежицу и стењу ко да их ј. цео батаљон?!?!?

Р.Ѕ. никад нећу заборавити какав је осећај кад смо у Индијанаполису победили САД у кошарци. Такав осећај треба доживети!

Vec sam vishe puta rekao da od pochetka navijam za Hrvate i Rumune. Balkanski lokal-patriotizam... :mrgreen: A ako bi se sreli u finalu, navijao bih za Hrvate, mada ne bih imao nishta protiv i da Rumuni pobede. Ipak Hrvate osecam kao blizhi narod, najvecim delom zbog jezika, i chestih kontakata sa njima. A Hrvate ionako shvatamo kao nekog svog brata blizanca, te bi bilo lepo da vide ovi nashi mamlazi iz saveza, kao i oni koji vode reprezentaciju, pa i sami igrachi, kako se mozhe kad se hoce i kako se igra i vodi reprezentacija. Realno, po kvalitetu igracha, oni su jesu bolji od nas, ali sigurno nisu bash toliko bolji da oni budu prvi, pa i medju prva chetiri, u Evropi, a mi da prdimo u foteljama, gledajuci ih dok se bore za trofej. Razlika je u zhelji, pozhrtvovanju i organizaciji. U sportu se sve mozhe kad se oznachi cilj i kad se jasno zacrta put do tog cilja.

не знам да ли се сећате скоро су играли Рад и ФК Нови Пазар, и навијачи рада унели заставу Србије, а Пазарци се бунили да их вређа и полиција је скинула ту заставу!!!!! О ком навијању ми причамо, кад у сред Београда, на Бањици не смеш да истакнеш тробојку ко ће да се ложи и да иде у Беч да тамо као навија?!?!?!

Heheee!!! Nema veze sa fudbalom ali malo se zezam sa nekom online igricom i ima srpski savez i u profilu istog stoji 4s i onda moderator na tom serveru poslao poruku kako je dobio poruke od nekih muslija i da njih to vredja i da sklonimo to. I ovaj jedan mentol sklonio. Ja popizdeo.Vratio momentalno 4s i napusio tog moderatora samo tako.Naravno neki strendzer je u pitanju.

ja navijam za cro na prvenstvu
imaju jaku ekipu i dobro igraju
nemam razloga da mrzim bilo koga zato sto mi sami nemamo nikakvu ekipu i ne igramo kako bi trebalo

Pa ti nisi nikakav navijac onda. Nema sanse da navijam za Hrvati i nikada necu. To je isto kao u slucaju Partizana koji ne podnosim i uvek navijam protiv njih. Cak i dok je bila SFRJ Partizan i Dinamo nisam mogao da smislim i uvek sam navijao protiv njih i u domacem prvenstvu i u evro takmicenjima.

Heheee!!! Nema veze sa fudbalom ali malo se zezam sa nekom online igricom i ima srpski savez i u profilu istog stoji 4s i onda moderator na tom serveru poslao poruku kako je dobio poruke od nekih muslija i da njih to vredja i da sklonimo to. I ovaj jedan mentol sklonio. Ja popizdeo.Vratio momentalno 4s i napusio tog moderatora samo tako.Naravno neki strendzer je u pitanju.

Sad ćeš tamo da prođeš ko prase u Teheranu ... :mrgreen:

Sad ćeš tamo da prođeš ko prase u Teheranu ... :mrgreen:

Kako da ne. Eno taj moderator nema ga da zucne. Plus sam mu napisao da eto ako tom baliji smeta 4s meni smeta sto taj balija moze da igra na tom serveru. Ma svasta sam mu napisao. I to na odvratnom engleskom jeziku. :D
E a inace jedan Iranac se naebao mame posle tom baliji BiH. Mislim razvalio ga kao majmuna.Posto smo u savezu :)

Poslednja izmena:
Pa ti nisi nikakav navijac onda. Nema sanse da navijam za Hrvati i nikada necu. To je isto kao u slucaju Partizana koji ne podnosim i uvek navijam protiv njih. Cak i dok je bila SFRJ Partizan i Dinamo nisam mogao da smislim i uvek sam navijao protiv njih i u domacem prvenstvu i u evro takmicenjima.

pa i nisam neki navijach. ne volim dogadjaje koji mogu da utichu na raspolozenje (ali negativno) tako da se i ne zaludjujem. a sto se tice fudbala, ja samo volim dobru igru. ne mogu da kazem da hrvati ne igraju ok samo zato sto smo ratovali sa njima ili da nasi igraju odlicno samo zato sto su nasi (a ustvari bruka nevidjena). ne mesam babe i zabe. fudbal je fudbal. i svejedno mi je ko je odakle dok god igra kako treba. cak i one lige koje pratim imaju koliko hoces igraca koji nisu iz te zemlje, pa sta?

pa i nisam neki navijach. ne volim dogadjaje koji mogu da utichu na raspolozenje (ali negativno) tako da se i ne zaludjujem. a sto se tice fudbala, ja samo volim dobru igru. ne mogu da kazem da hrvati ne igraju ok samo zato sto smo ratovali sa njima ili da nasi igraju odlicno samo zato sto su nasi (a ustvari bruka nevidjena). ne mesam babe i zabe. fudbal je fudbal. i svejedno mi je ko je odakle dok god igra kako treba. cak i one lige koje pratim imaju koliko hoces igraca koji nisu iz te zemlje, pa sta?

Realno hrvati imaju prosecan tim. Imaju onog Modrica koji je jedini tu klasa igrac a ostali su prosek.Medjutim oni su toliko nalozeni na to svoje hrvatstvo da jednostavno ginu tamo.Garantujem da im neko ponudi da osvoje EP ali da im posle odsece po nogu oni bi pristali.Sve za Hrvatsku.Garantovano su tim koji je najvise nacionalno napaljen.

Nasi fudbaleri reprezentaciju shvataju kao priliku da malo zapale od zene i izj-ebu neku kuravu. To im je jedina briga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back