Evropski automobili

luci:
pa naravno da jesu, ali bi uvek pre uzeo alfu nego BMW... jedino sto se alfi zamera je sto nema zadnju vucu...... ali sa mnom je pricu zavrsio svako ko mi u segemntu sportskih automobila spomene bilo kakvog nemca
Mislio sam snovi za Bmw da postane Alfa ;-) Alfa danas ima najaci auto od svih proizvodjaca sa predjom vucom (250ks)na samoj granici fizike :wink:

alfa147gta02_01.jpg

Nova linija VW Golfa je odlicna. Ono sto mi je odma palo za oko i svidja mi se jako, je zadnje staklo koje se konacno vise ne penje iz generacije u generaciju. Taj idiotski trend me opasno zivcira vec godinama. Cini mi se da je poslednji auto koji je imao normalno pregledno zadnje staklo i uz to lep dizajn, bio Pezo 306. Danas gledanje unazad vise nema poentu ni u najmanjem gradskom auticu, jer sve sto mozete da vidite je vasa polica i nebo. O iole vecoj klasi tek da ne govorim. Fala Bogu da su se neki ipak okanuli idiotske mode (Volvo C30, Pezo 107 i Citroen C1 npr). Valjda ce i ostali da krenu za velikim igracem kakav je VW.

A sto BMW 1 tiche... to je BMW-u jedno potpuno nepotrebno teranje mode. Samo sebi rushe imidz. Za taj segment imaju prihode od prilicno uspesnog Minija, nek se drze njega kako treba i sve ce im biti cool :roll:

I trece, mojne mi poredite BMW i Alfu, jer nisu uopste za poredjenje :roll:

alfa 156 GTA je prva imala 250ks, kad je granica bila nekih 220, a japanci su kao i obicno iskopirali neciji sistetm i napravili "revoluciju".... ali autodelta 147 sije sve i najjaca je definitivno.... a ta alfa koja nije za poredjenje sa BMWom ga sije i to M3, a za to imam i snimak da dokazem... a kad alfa izbaci 8c pokazace koliko je zapravo konkurentna u odnosu na BMW.... u svakom smislu... i kao sto rekoh ja ni BMW ni porsche a narocito mercedes ne priznajem za sportska kola... ali da se ne raspravljamo BMW je najbolji sportsi auto na svetu

Jao bre Jomini, opet davish machice sa nekim levim stvarima :roll:

Pocela je pricha oko toga koji auto ima najvecu snagu na prednjoj osovini (misim oko cega se vi drndate, al' ajde)... Covek ti predstavio Toronado koji ima 400ks, znatno vishe nego ovi dosad pomenuti i ti odma uvatish da drkash Amere. I to kojom primedbom? "Stavili bi i peti tocak samo da budu drugaciji i prvi u necemu." :roll: Ako si vec hteo da se napravish pametan i kritikujesh, sto nisi ukljucio vijuge, pa primetio da je takav koncept u sushtini promashaj, kad se zna cinjenica da vec preko 250ks otprilike nema vise svrhe stavljati na prednju osovinu...

Ae, bre vishe iskulirajte sa ispraznim prichama ciji je duzi... i ti Luci, ako ne vidish razliku izmedju BMW-a i Alfe, cuti tu!

:evil:

Back