Evropski automobili

E ja bih to radio svega mi :D
Dodjem na neko vreme, ko neki sezonski radnik varijanta. Vozim jedno 6 meseci da se malo odmorim od zivota, slusam country i posmatram country :D

Vidi, sad sam se setio da ti to znas... jel tu postoje prevoznichke firme koje imaju svoje kamione i trebaju im vozachi ili su svi freelanceri sa sopstvenim vozilima?

Ima i jedno i drugo.
ALI, ako nekoj firmi treba vozac i ako je bolja firma u pitanju onda traze iskustva. I naravno cist rekord.

Kad smo mi tek dosli u Ameriku moj cale je radio u jednoj kompaniji (Giltner iz Jerome, Idaho) kao vozac i kupio je mleko po farmama svaki dan. Onda je kasnije presao da vozi Idaho - Minnesota i posle toga je kupio svoj kamion.

kad lupim lupim
Kod nas je najjeftinija petica 520d s cenom od 40k evra. Najskuplja je 550i sa cenom od 67k evra.
A M5 ko sto rekoh, 100k evra.
Evropa ih prodaje jeftinije nego mi, a Amerika josh jeftinije. Gde je tu logika, majku nam srpsku

koliko sam shvatio kod nas u evropi kola su skuplja zbog poreza ,
koji inace dosta veliki deo njega odlazi na socijalu

Kod nas kola, zbog poreske politike kostaju to je istina
Gde pare idu ne znam, a nesto i ne zelim da znam.
I na kraju, nek i jeste tako, sta nam je ta vrhunska poreska politika donela? I dalje massovno vozimo krsheve, jer za nesto drugo NEMAMO PARA!

2009 Audi A8

header.jpg

header2.jpg

header3.jpg

Jeste videli ovo....VW je napravio odlican markentiski potez...Touareg je vukao avion tezak 155tona :shock: :shock: .....Inače,ovaj Touareg je u potpunosti serijsko vozilo. Pokreće ga dizel V10 motor sa 313 KS pri 3.750 o/min i obrtnim momentom od 750 Nm pri 2.000 o/min. Oslanjanje je vazdušno sa automatskom nivelacijom.
vw_touareg_747_side.jpg

Back