Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo šta kaže Bajević za igru:

"To što smo izgubili ne znači da oni nisu ispunili naš dogovor. Ja im mogu odati priznanje na požrtvovanju i trudu koji su uložili. Jednostavno, postoje objektivne razlike između timova, ali ja nemam razloga za nezadovoljstvo igrom, već samo rezultatom".

Zar nije loša igra prouzrokovala ovaj rezultat? Ja bih rekao da jeste.

Izgleda sam bio previshe optimista....ja sam ocekivao 1:1 ali pokazalo se da je Milan za dve klase kvalitetniji cak i neuigran..shto je i logichno.
Milan je odigrao iskusno,taman koliko mu je trebalo za pobedu.Zvezdin vezni red ko da je izashao iz doba Shekularca po brzini.....toliko sporo da mozesh da odesh do WC-a i obavish radnju ili kuhnijnje i napravish sebndvich i vratish se a Bosko,Milovanovic and Co.se josh ne bi oslobodili lopte.Po meni najgori u Zvezdi Milovanovic pa Jankovic.Milovanovic je usro i ono malo shansi shto su bile pre prvog primljenog gola.Jedini pozitivan utisak prepuna Marakana i to cak sat vremena pre pocetka utakmice.....i koliko sam video nije bilo divljanja i baklji...bar ovaj put.

Ja sam onu zvezdinu koreografiju shvatio kao predaju
kad vec shvatili da ne mogu dalje,ajde bar da ispljuju UEFU sto je pustila Milan...
Znao sam ja da je atmoshera prepumpana i da su izjave i mediji bili prepuni nerealnih ocekivanja
ali tek kada je pocela tekma sam video da vi ustvari ni jednog jedinog trenutka niste imali nikakvih sansi!
Ej bre, pa vecina tih momaka je igrala 2 FINALA LS!!!
i jos bezbroj 100X vaznijih i kvalitetnijih utakmica!!
Vise srece drugi put, ali ozbiljno!

FLUID:
Zar nije loša igra prouzrokovala ovaj rezultat? Ja bih rekao da jeste.
Ma nije to losa igra kao kad bi Milan pruzio losu igru.Igra je losa jer su igraci losi i bolje od ovoga i ne mogu.Mozda je mogla Zvezda da izvuce X da su igrali sa jednim napadacem i povucenije ali i od toga ne bi imali vajde.Ovako probali su,nisu uspali i to je to.Nije tu imalo cemu da se nadamo.

Terror Techa:
Ej bre, pa vecina tih momaka je igrala 2 FINALA LS!!!
i jos bezbroj 100X vaznijih i kvalitetnijih utakmica!!
Teco,jos jedan podatak.
Velika vecina tih igraca ima finala SP i titule prvaka sveta sa svojim reprezentacijama. (Brazilci i Italijani) ,plus finala i i titule kontinetalnih prvaka.
Inzaghi
Kaka
Pirlo
Gattuso
Cafu
Dida
(pola tima ima titulu prvaka sveta)

Terror Techa:
Ja sam onu zvezdinu koreografiju shvatio kao predaju
kad vec shvatili da ne mogu dalje,ajde bar da ispljuju UEFU sto je pustila Milan...

Kakva predaja. Lepa i pre svega pametna koreografija koja porucuje svetu - zasto Zvezda sa Balkana zbog baklji moze biti izbacena iz Evrope, dok klub, koji polako unistava fudbal svojim mafijaskim potezima, sme da igra u najelitnijem takmicenju u fudbalu ?!
Mada, koliko cujem, Italijani se bar za sada prave ''ludi'', a ne verujem da ce reagovati i ovi iz UEFA. Ako bude nekih kazni - neka im to sluzi na cast...

A ovi koji kazu da se nisu nadali - ocigledno lazu. Da je Shearer pre koju godinu iz penala dao gol verovatno bi i tada kruzila prica kako se niko nije nadao, a da su mediji samo napumpavali atmosferu... Zivi bili pa videli 4 srpska tima u Kupu UEFA...

Jankovic u Majorci - istina ?

Jos_jedna_pobeda:
A ovi koji kazu da se nisu nadali - ocigledno lazu. Da je Shearer pre koju godinu iz penala dao gol verovatno bi i tada kruzila prica kako se niko nije nadao, a da su mediji samo napumpavali atmosferu... Zivi bili pa videli 4 srpska tima u Kupu UEFA...
A što da je Širer dao gol? Širer nije bio nijednom u trenutku da odlučuje pobednika sa penala jer je Partizan imao konstantnu prednost pri izvođenju penala.
Ne vidim svrhu tvoji reči.
Posle beogradskih 1:0 za Njukasl nade skoro da nije bilo. Tek koji procenat. Ali kad se stiglo do penala apetiti su porasli. O kojoj nadi ti pričaš?

FLUID:
A što da je Širer dao gol? Širer nije bio nijednom u trenutku da odlučuje pobednika sa penala jer je Partizan imao konstantnu prednost pri izvođenju penala.
Ne vidim svrhu tvoji reči.?

Nije ni vazno koji su to igraci, vazno je da su se ispromasivali u penal-seriji. Ja vase igranje u Ls nikada nisam osporio, nego sam ga naveo kao primer...

FLUID:
Posle beogradskih 1:0 za Njukasl nade skoro da nije bilo. Tek koji procenat. Ali kad se stiglo do penala apetiti su porasli. O kojoj nadi ti pričaš?

Pa, mi ovde pricamo o nadama pre same utakmice. Niko normalan se posle 0-2 nije nadao da je Zvezda dati 4 gola za 10 minuta... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back