8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZzZzZz:E batali to.
To su sigurno govorili neki klinci.
Niko od stalnih forumasa delija nije to rekao.
Payi samo da ne popiješ hladan tuš danassouth:ma znam to,
njima i ne odgovaram
ali vi uvek pred velike tekme napravite tako naduvanu, vestacku atmosferu,
da je to uzas![]()
pixi kaze da je ovo najveca tekma u istoriji:shock:
![]()
i takve bisere
i onda smo tu mi da vas rashladimo,
nista vise![]()

Ma nije to losa igra kao kad bi Milan pruzio losu igru.Igra je losa jer su igraci losi i bolje od ovoga i ne mogu.Mozda je mogla Zvezda da izvuce X da su igrali sa jednim napadacem i povucenije ali i od toga ne bi imali vajde.Ovako probali su,nisu uspali i to je to.Nije tu imalo cemu da se nadamo.FLUID:Zar nije loša igra prouzrokovala ovaj rezultat? Ja bih rekao da jeste.
FLUID:Zar nije loša igra prouzrokovala ovaj rezultat? Ja bih rekao da jeste.
Alex.L:Jedino su mi smetale prognoze 3:0 za Zvezdu itd..
Teco,jos jedan podatak.Terror Techa:Ej bre, pa vecina tih momaka je igrala 2 FINALA LS!!!
i jos bezbroj 100X vaznijih i kvalitetnijih utakmica!!
Terror Techa:Ja sam onu zvezdinu koreografiju shvatio kao predaju
kad vec shvatili da ne mogu dalje,ajde bar da ispljuju UEFU sto je pustila Milan...
Kakva predaja. Lepa i pre svega pametna koreografija koja porucuje svetu - zasto Zvezda sa Balkana zbog baklji moze biti izbacena iz Evrope, dok klub, koji polako unistava fudbal svojim mafijaskim potezima, sme da igra u najelitnijem takmicenju u fudbalu ?!
A što da je Širer dao gol? Širer nije bio nijednom u trenutku da odlučuje pobednika sa penala jer je Partizan imao konstantnu prednost pri izvođenju penala.Jos_jedna_pobeda:A ovi koji kazu da se nisu nadali - ocigledno lazu. Da je Shearer pre koju godinu iz penala dao gol verovatno bi i tada kruzila prica kako se niko nije nadao, a da su mediji samo napumpavali atmosferu... Zivi bili pa videli 4 srpska tima u Kupu UEFA...

FLUID:A što da je Širer dao gol? Širer nije bio nijednom u trenutku da odlučuje pobednika sa penala jer je Partizan imao konstantnu prednost pri izvođenju penala.
Ne vidim svrhu tvoji reči.?
FLUID:Posle beogradskih 1:0 za Njukasl nade skoro da nije bilo. Tek koji procenat. Ali kad se stiglo do penala apetiti su porasli. O kojoj nadi ti pričaš?