Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
south:
cigani ,morate da uzmete bar bod
zbog koeficijenta ;)
nemoj da se javljate ,ako opet izgubite
treba hajduk iz kule
da nam vadi prosek :D

a lepo sam vas zamolio.... :roll:
ni bod :evil: ???

pukli ste i kraj price ;)
bolji su duplo od vas

a sad lepo pocnite
''znas sine, mi smo osvojili kup hiljadu devetsto devedeset i prve,
tata je bio u bariju i .......'' :lol: :lol: :lol:

eee, sta bi mi bez vas 8-)

Pa zato sto kazes da je blam kad Zvezda izgubi na praznoj marakani od Bazela 1-2.
Ja znam nase blamaze (PSV, ZENIT..) ali nikad nisam rekao recimo da je blam kad Partizan izgubi od Bajerna 0-3 na svom terenu. Blam je kad gubi od nekih klubova iz Slovacke i Izraela.
Da je Zvezda izgubila od takvih klubova rekao bih da je to blamaza i ne samo za Zvezdu nego i za ceo srpski fudbal.

ZzZzZz:
Pa zato sto kazes da je blam kad Zvezda izgubi na praznoj marakani od Bazela 1-2.
Ja znam nase blamaze (PSV, ZENIT..) ali nikad nisam rekao recimo da je blam kad Partizan izgubi od Bajerna 0-3 na svom terenu. Blam je kad gubi od nekih klubova iz Slovacke i Izraela.
Da je Zvezda izgubila od takvih klubova rekao bih da je to blamaza i ne samo za Zvezdu nego i za ceo srpski fudbal.
Ako si gledao tu utakmicu mogao si sve da vidiš. Kakva dva gola posle vođstva od 1:0 ste primili. Sigurno se svako ko je gledao seća se. A taj Bazel na toj utakmici je bio naprslina neviđena i opet vas pobedili. I gle čuda, kako baš da se vadite na nedostatak publike protiv Bazela, a na drugoj strani se hvalite kako ste mečeve kada ste pobeđivali u Evropi igrali van Beograda? Ccccc :roll:

ZzZzZz:
Normalno da su bolji ipak je to Milan.
Da ste osvojili KES 1991. srali bi i vi do dan-danas ali ne znate vi kakav je to osecaj :lol:
Nemoj da brineš mi smo u fudbalu imali bar osećaj igranja u finalu Kupa šampiona. Nažalost nemamo osećaj kako je osvojiti taj Kup. Ali imamo osećaj Lige šampiona, pa osećaj proleća kad sve miriše i počne da cveta po Evropi. :-D
A imamo mnoge druge sportske osećaje. Eh kako je lepo biti GROBAR. :D

FLUID:
CSKA Moskva koji je osvojio KUP UEFA tamo neki. :roll:
Aha,znaci Zenit je truba,iako se borio za titulu sa CSKA,dok je CSKA Moskva izuzetno veliki klub koji je prvi put u istoriji osvojio jedan evro trofej,a to je taj Kup UEFA.
Naravno da je tamo neki,jer svi ti ruski klubovi jedva da su mogli da se nadmecu u SSSRu protiv Dinama iz Kijeva.
Ionako ih finansira Abramovic,pa mi je svaka njihova pobeda sumnjiva,akamoli trofej.
Ti pominjes Zenit...klub iz jedne izrazito fudbalske zemlje Rusije. Kakva je blamaza izgubiti od takvih klubova? Po meni MNOGO manja nego izgubiti od Izraela,pa ono 2-2 bese protiv onog Halmstada...one godine kada se usli u LS. Jel bese Halmstad ili?
Uostalom najaci tim koji ste vi ugostili pre LS je bio Bajern.
Mi smo svih ovih godina igrali sa Barsom,Kajzerom,Lacijom (i vi ste sa Lacijom),Romom,Dinamo Kijev i sada Milan.
Znaci da niste igrali LS,ne bi imali sta da pomenete.
Mislim stvarno...(spava mi se) :D

Mogao bi da te lazem i da ti kazem kako uvek navijam za sve nase timove u Evropskim takmicenjima. Ali ja necu da te lazem, ja ti kazem kako jeste.

Poraz Partizana me uvek obraduje, a pobeda me ne razocara osim ako se radi o jednom od sledecih timova: Crvena Zvezda i AC Milan. Na srecu, jedne niste pobedili vec 6 godina, a sa drugim niste ni igrali.

FLUID:
Ako si gledao tu utakmicu mogao si sve da vidiš. Kakva dva gola posle vođstva od 1:0 ste primili. Sigurno se svako ko je gledao seća se. A taj Bazel na toj utakmici je bio naprslina neviđena i opet vas pobedili. I gle čuda, kako baš da se vadite na nedostatak publike protiv Bazela, a na drugoj strani se hvalite kako ste mečeve kada ste pobeđivali u Evropi igrali van Beograda? Ccccc

Gledao sam utakmicu.
Bas smo bezveze golove primili.
Prvo iz penala a zatim ono u 90. minutu posle greske odbrane.
Zbog tog gola smo i ispali iz Lige UEFA.
Ali imali smo 4-5 100%-tnih sansi i nismo imali srece da ih realizujemo.
A video si i sam sta znaci pun stadion kasnije protiv Rome.
I kad smo pobedjivali na neutralnim terenima? Mislis na 1992.? Pa tad smo bili evropski prvaci pa nam neutralni teren i nije predstavljao neki problem.

.PLESsitnihDEMONA.:
Aha,znaci Zenit je truba,iako se borio za titulu sa CSKA,dok je CSKA Moskva izuzetno veliki klub koji je prvi put u istoriji osvojio jedan evro trofej,a to je taj Kup UEFA.
Naravno da je tamo neki,jer svi ti ruski klubovi jedva da su mogli da se nadmecu u SSSRu protiv Dinama iz Kijeva.
Ionako ih finansira Abramovic,pa mi je svaka njihova pobeda sumnjiva,akamoli trofej.
Ti pominjes Zenit...klub iz jedne izrazito fudbalske zemlje Rusije. Kakva je blamaza izgubiti od takvih klubova? Po meni MNOGO manja nego izgubiti od Izraela,pa ono 2-2 bese protiv onog Halmstada...one godine kada se usli u LS. Jel bese Halmstad ili?
Uostalom najaci tim koji ste vi ugostili pre LS je bio Bajern.
Mi smo svih ovih godina igrali sa Barsom,Kajzerom,Lacijom (i vi ste sa Lacijom),Romom,Dinamo Kijev i sada Milan.
Znaci da niste igrali LS,ne bi imali sta da pomenete.
Mislim stvarno...(spava mi se) :D
Mi smo ispali od osvajača KUPA UEFA i tu prestaje svaka priča. A to kako su oni došli do toga može da preraste u priču na koji su način nas izbacili. Ali nećemo da kukamo sad. Bilo šta je bilo.
Vas je Zenit prosto ponizio jer vas je dobio obe utakmice. Nas CSKA nije.
Đurgarden je tim protiv koga je Partizan igrao 2:2. Ali to nije poraz. Zar ne?

south:
@ples
ne spavaj,nego mi objasni onu ''atmosferu''
uzas :evil:
jedino koreo je super :D
Atmosferu na stadionu?
Nemam pojma nisam bio na stadionu,ako mi verujes. ( Da ne pomislis da se sad vadim,kao nisam bio tamo...sramota me i to...:lol: :lol: :lol: )
Ma znao sam bre da ce da bude tako. Godinama sam isao na stadion i tacno znam kad ce biti dobro navijanje,a kada ne.
Po pravilu kada dolaze OVAKO veliki klubovi to je shit atmosfera. Jer tu ljudi vise dolaze (kao sto rekoh) dolaze da gledaju Milan,nego da navijaju za Zvezdu.
Lepse je kad dodju neki malo slabiji,ne toliko atraktivni. Recimo protiv Korka je sever bio prepun...i extra navijanje.
Secam se isto protiv Dinama iz Kijeva isto...sad ne mogu dalje da se setim,spavami se. :D
Nisam se zadnjih dana ni cimao da nadjem kartu.
I pre koliko godina sam rekao,da ce Dinamo Kijev biti najlaski protivnik koga cemo ikada da izvucemo. Onda kada nismo usli u LS,stvano sada ne znam kada cemo.
Osim ako se ne prikupe neki poeni.
No,nosim se mislju da je Zenga ostao da bi situacija bila prilicno drugacija. I sto se tice samog zreba.
Nesto slicno kao i vama Mateus.

ZzZzZz:
Gledao sam utakmicu.
Bas smo bezveze golove primili.
Prvo iz penala a zatim ono u 90. minutu posle greske odbrane.
Zbog tog gola smo i ispali iz Lige UEFA.
Ali imali smo 4-5 100%-tnih sansi i nismo imali srece da ih realizujemo.
A video si i sam sta znaci pun stadion kasnije protiv Rome.
I kad smo pobedjivali na neutralnim terenima? Mislis na 1992.? Pa tad smo bili evropski prvaci pa nam neutralni teren i nije predstavljao neki problem.
Pa to ti i pričam. Izgubiti od onakvog Bazela, a mogli ste da ih počistite za 15 minuta.

Da, mislim na taj period vaše istorije koju pominjete svaki put kad vam trebaju argumenti. Nije važno što ste bili evropski prvaci. Utoliko gore po vas što se pravdate praznim tribinama protiv Bazela.

FLUID:
Mi smo ispali od osvajača KUPA UEFA i tu prestaje svaka priča. A to kako su oni došli do toga može da preraste u priču na koji su način nas izbacili. Ali nećemo da kukamo sad. Bilo šta je bilo.
Vas je Zenit prosto ponizio jer vas je dobio obe utakmice. Nas CSKA nije.
Đurgarden je tim protiv koga je Partizan igrao 2:2. Ali to nije poraz. Zar ne?
E da,Djurgarden!
Pa ni Strazbur nije poraz,ne? Mi nismo na Mari izgubili ni od Lacija,ni od PSVa,Dinama K,Barse,Leverkuzena (njih sam zaboravio da pomenem) ...

I mi smo sada ispali od SESTOSTRUKOG prvaka Evrope i za MENE,UVEK,najjaceg kluba na svetu.
Bilo koji klub da smo izvukli,bilo bi nam lakse.

pa vi ste danas izgubili ,od danas strasnog milana,
a juce ''razbicemo ih 3-0'' ;)
i nemoj sad da se vracate na sekija,dzaju,bari... i celu istoriju, :evil:

izgubili ste 1-2,
i imate pravo da cutite :-D

nego neko od cigana odgovori
a gde je sever u II poluvremenu???
puno nislija bilo na severu??

ps. gledao sam u baru sa nekim zabarima,
i hvalio vas,atmosfera ovo,ono...
kad ono... :twisted:

FLUID:
Pa to ti i pričam. Izgubiti od onakvog Bazela, a mogli ste da ih počistite za 15 minuta.

Da, mislim na taj period vaše istorije koju pominjete svaki put kad vam trebaju argumenti. Nije važno što ste bili evropski prvaci. Utoliko gore po vas što se pravdate praznim tribinama protiv Bazela.
to za Bazel je istina. Oni su bili toliko truba ekipa,da ja nisam mogao da verujem kako su oni nama dali dva gola.
Ali eto...nemamo iskustva,stavljamo da igraju igraci koji isle da znaju da igraju da bi se prodali i jos gomila drugih stvari...Bazel je satvrno bio smesna ekipa.
Zenga je verovao nekim igracima kojima nije trebao da veruje. I to samo zota sto nasa liga zavarava coveka. kao neko dobro igra,daje golove...pa daje bezaniji,vozdovcu,kuli itd. maltene poluprofesionalnim klubovima.
Nemaju igraci u glavi da neke utakmice jednostavno MORAJU da se dobiju,sa publikom,bez,neutralni teren...bla bla bla...
Samo kada cujem kako nasi igraci kenjaju za publiku,pa oni svake nedelje igraju bez publike.
Vise se nasi igraci uplase od puog stadiona nego Milanovi,Realovi...itd.
To je smesno!

.PLESsitnihDEMONA.:
E da,Djurgarden!
Pa ni Strazbur nije poraz,ne? Mi nismo na Mari izgubili ni od Lacija,ni od PSVa,Dinama K,Barse,Leverkuzena (njih sam zaboravio da pomenem) ...

I mi smo sada ispali od SESTOSTRUKOG prvaka Evrope i za MENE,UVEK,najjaceg kluba na svetu.
Bilo koji klub da smo izvukli,bilo bi nam lakse.
Što se tiče mog mišljenja o utakmici sa Milanom sam dao na ovoj temi.
Ali da se prethodnih dana sralo, sralo se na kilo. :lol:

68Charger440:
Nije ni Strazbur poraz pa ga vi stalno spominjete.
Nije poraz, ali vama kao da je bio.
Još i dan danas ne razumem tu utakmicu. Vodite 2:0, Francuzi pogubljeni, ne znaju gde teraju :D ... Kad ono ulazi Draman gubi 2-3 lopte, Kovačević pravi jedan nepotreban prekršaj i vama najniži igrač Strazbura daje dva gola glavom pored Žigića koji je bio u šesnaestercu kao pomoć odbrani. Strašno. :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back