Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Elvine,na znam da li mozes da nadjes post gde sam ja rekao da smo mi sve naj,naj...ali ajde...
PSV,jeste bila blamaza,ali je taj PSV bio zgazen na Marakani...a rezultat 2-2(u gostima) sa bilo kojom zapadno Evropskom ekipom koja igra prvu ligu svoje zemlje za ceo nas fidbal ne moze NIKAKO da bude blamaza. Kao i poraz od Bazela od 2-1.Jos pred praznim stadionom.
Sve su to neki normalni fudbalski rezultati. A usto nase bruke ne traju u kontinuitetu. Mi se obrukamo jednom u 10 godina,mozda i vise i to je to.

ne sećam se da si ti pisao da ste naj-naj, ali generalno na ovom forumu to preovladava kod zvezdaša. meni lično to ni ne smeta toliko, koliko mi je smetalo konstantno iživljavanje na partizanovoj temi...
to sa strazburom je po meni bilo blamaža, jer ako se sećaš, oni su igrali sa drugim timom, takoreći gomilom poletaraca.

bazel sam pomešao sa nečim...

Elvin:
ne sećam se da si ti pisao da ste naj-naj, ali generalno na ovom forumu to preovladava kod zvezdaša. meni lično to ni ne smeta toliko, koliko mi je smetalo konstantno iživljavanje na partizanovoj temi...
to sa strazburom je po meni bilo blamaža, jer ako se sećaš, oni su igrali sa drugim timom, takoreći gomilom poletaraca.

bazel sam pomešao sa nečim...

To sto je Strazbur igrao sa drugim timom nije bila Zvezdina prednost. Jer si imao tim pun igraca koji hoce da se dokazu.

Da je igrao prvi tim igrali bi lagano i pobedili sigurno.

Nemam šta da kažem osim da ponovim što sam već rekao da su "ciganima" najveća zajebancija njihovi postovi u kojima su se kurčili kako će da dobiju Milan onako ladno.
Šteta što nije bilo bar nerešeno da se uzme koji bod za bolji rejting naših klubova.
Zvezdina igra je bila očajna. Iskreno sam očekivao da Zvezda bude konkretnija sa onim penzionerima, ali snaga ne leži u izjavama i kojekakvim hvalisanjima već u igri na terenu. Po meni je Perović bio najbolji protiv Milana. Kovačević na svom nivou. Onaj Đokić je vezara. Purović se nije video. Svi ostali su tuga. Basta maneken.

Nego zaboraviste "moćni" Zenit pored ovog Tromza.

Evo i ja kao "gorbar" pratim Zvezine uglavnom evropske utakmice iz razoraznih razloga. I ništa posebno. Sušta suprotnost pričama koju proturaju Zvezini vatreni navijači u stilu rekla-kazala. Ali eto zanimljivo je pratiti baš zbog njih.

Alex.L:
Koliko mi je žao što je Zvezda ispala zbog tih bodova i rejtinga našeg fudbala, toliko mi je drago što je ispala zbog likova koji su govorili 3:0 za Zvezdu itd.
Upravo to. Utakmicu sam gledao sa zetom. On je od njihovih, što znači da nije naš. :D Bilo mi je krivo zbog njega, nekih mojih prijatelja i nekih realnih ljudi sa ovog podforuma. Zbog ostalih mi je drago. Ali ne želim i neću da ih zayebavam. Oni to čine sami. :wink:

FLUID:
Nego zaboraviste "moćni" Zenit pored ovog Tromza.

Evo i ja kao "gorbar" pratim Zvezine uglavnom evropske utakmice iz razoraznih razloga. I ništa posebno. Sušta suprotnost pričama koju proturaju Zvezini vatreni navijači u stilu rekla-kazala. Ali eto zanimljivo je pratiti baš zbog njih.
Izvini molim te,ali te godine se Zenit borio za titulu u Rusiji. I bili su jaki kao crna zemlja.
I vi ste ispali od tamo nekog CSKA Moskva...itd.
Ajde molimte,bas me zanima koje ti Zvezdine blamaza utakmice pamtis.
Da iznabrajamo sve ,da prebrojimo svaku utakmicu,pa da podvucemo crtu.

FLUID:
Šteta što nije bilo bar nerešeno da se uzme koji bod za bolji rejting naših klubova.
Zvezdina igra je bila očajna. Iskreno sam očekivao da Zvezda bude konkretnija sa onim penzionerima, ali snaga ne leži u izjavama i kojekakvim hvalisanjima već u igri na terenu.

Ne bih se slozio s' ovim.
Igrali smo sasvim dobro dok nismo primili prvi gol.
Posle toga su se izgubili ali i dalje su bili pozrtvovani i borili su se za svaku loptu.
Sto se tice penzionera, jes da su penzioneri al su za 3 klase bolji igraci od Zvezdinih i dosta su iskusniji. Kad se sve sabere ja sam zadovoljan!

PLESsitnihDEMONA:
Izvini molim te,ali te godine se Zenit borio za titulu u Rusiji. I bili su jaki kao crna zemlja.
I vi ste ispali od tamo nekog CSKA Moskva...itd.
Ajde molimte,bas me zanima koje ti Zvezdine blamaza utakmice pamtis.
Da iznabrajamo sve ,da prebrojimo svaku utakmicu,pa da podvucemo crtu.
CSKA Moskva koji je osvojio KUP UEFA tamo neki. :roll:
Samo sam naveo još jedan tim koji vas je ponizio. A sad ovde da nabrajam i podvlačim je iluzorno. Uvek će neko reći za neki tim da to nije blamaža kao što ti tvrdiš za Zenit. A po meni je blam i Bazel. Partizan je imao više takvih poraza, ali ne zaboravi vi ste bili evropski i svetski šampioni. Pa zar nije blam da vam se to dešava kao takvima? ;)

FLUID:
ali ne zaboravi vi ste bili evropski i svetski šampioni. Pa zar nije blam da vam se to dešava kao takvima?

AC Milan je bio visestruki evropski i svetski sampion pa je gubio na punom san-siru od Selte(1-2), Briza (0-1), bio je porazen i od Libereca (2-1) cak je od Deportiva ispao iako je imao 4-1 prednost iz prve utakmice. Desava se to ponekad svetskim i evropskim sampionima.

ZzZzZz:
AC Milan je bio visestruki evropski i svetski sampion pa je gubio na punom san-siru od Selte(1-2), Briza (0-1), bio je porazen i od Libereca (2-1) cak je od Deportiva ispao iako je imao 4-1 prednost iz prve utakmice. Desava se to ponekad svetskim i evropskim sampionima.
Što to meni pričaš? Meni je to potpuno jasno, ali vama nije. Vi non-stop pričate o nečijim blamažama, a vi kao neki šampioni ne vidite svoje, a i ne treba da ih dozvolite. Partizan može to sebi da dozvoli. Ionako nije bio svetski šampion i ne hvale se njegovi fanovi nečim što je bilo nekad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back