Terror Techa
Ističe se
- Poruka
- 2.291
mi uvek dobro igramo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidi Bojan sarađuje s murijom. Uuuaaaaabojan86:Ja sam odustao od kupovine karte za Milan....sad cekam ako ce mi komsija koji radi u Zandarmeriji da mi nabavi ili cu morati da se iscimam pa preko Marka Perovica da nabavim nesto...
Zar ti ne ides sa mnom da cekas karte?PLESsitnihDEMONA:Ja zovem Joksa,on u karantinu. Videcu sta cu!
Ma na kraju krajeve me boli ****. Kada ja kao gotovo redovan navijac ne mogu da kupim kartu normalno i po ceni...gledacu na TVu. Yebe mi se.
Ajde ajde nemoj da se vadiš. Sad svi znamo. :-D Uzimaj te karte i idi gledaj utakmicu. Posle ćemo pokazivati prstom na tebe.bojan86:heheheh....ma ne podnosim ja njih.....ne bih ja to nazvao da saradjujem nego da ih iskoristavam....to je vec nesto drugo :-D

torrente_bg:A sta ako UEFA kazni Zvezdu zbog standardno lepog ponasanja nasih navijaca pa budu igrali bez publike?To bi se desilo 100% da nije Milan u pitanju koji je u kvalifikacijama mada je namestao utakmice pa imamo sanse da ne bi ispalo da se namestanje utakmica nagradjuje,ovako sanse su 50-50

bojan86:Pored Zvezda navijam za moju OFK-u koja me je iznenadila protiv Oksera...sad ovi moji ortaci putuju u Francusku...krecu u ponedeljak... Srecno im bilo!
Ama optereuješ se i to mnogo. Pratim izmedju ostalih i tvoje priloge.Nemoj da te uputin na njih. :wink:vlada_susa:Iskreno ne opterecijem se Zvezdinim utakmicama i ne bavim se komsijskim problemima, a moje licno misljenje (ne i pretrana zelja) je da ce Milan lagano proci, golom u prvih 20-ak minuta....
vlada_susa:Ti si sa Karaburme koji ortaci putuju? Koliko ja znam jos nisu dobili odgovore za vize iz ambasade!
Potpuno se slazem sa covekom...shalle87:Ne sme biti opustanja...prosle godine smo jedva izvukli zivu glavu protiv Young Boysa,vodili su 2:0 u prvom mecu,sada moramo biti oprezniji i hladne glave!Kork jeste ekipa koja ne bi trebalo da nam predstavlja problem,ali to ne sme da nas zavara.Ujedno cemo videti kako smo odradili pripreme,vec u tom prvom mecu.Onda cemo moci podrobnije da komentarisemo na ovu temu...