Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slabo je ovo.
Najgore sto i ono malo suteva,centar suteva i shansinismo uspali da iskoristimo.
Igraca Milana jesu umorni i to se vidi,ali na Marakani ce biti vrlo zayebano!
Mislim da ne mozemo da prodjemo. Nismo prosli ni Lacio,ni Barselonu,ne verujem da cemo Milana.
Mnogo,ali bas MNOGO su zajebani. Malo samo neka zapnu i dace nam gol. A mi moramo da rodimo mecku da bi sutnuli na njihov gol.
Sva sreca pa su imali ovog Djilardina koji veze nema.
Blazo izvodi dva kornera i jedan ili dva slobodna udarca i nijedan ne zavrshava u 16 metara kako treba. Pa kako mislimo da damo gol?
Gaj i Bishevac su igrali odlicno! Randji isto svaka cast.

Nebi bilo loše da imate malo više optimizma. Zvezda u Beogradu n e m a š t a d a i ž g u b i.
Ples, seti se najsvežijeg trijumfa. Roma. Popila je triling na Marakani a Milano nije ništa jači od Rome. U Beogradu su oni ti koji treba da čuvaju rezultat. A za kontru će se već Bajević pobrinuti. Malo više faula na sredini terena i nema kontre. Iskreno, ne navijački, mislim da prolazimo. Videće te kurseve na kladionici.

v.v.ilic:
Nebi bilo loše da imate malo više optimizma. Zvezda u Beogradu n e m a š t a d a i ž g u b i.
Ples, seti se najsvežijeg trijumfa. Roma. Popila je triling na Marakani a Milano nije ništa jači od Rome. U Beogradu su oni ti koji treba da čuvaju rezultat. A za kontru će se već Bajević pobrinuti. Malo više faula na sredini terena i nema kontre. Iskreno, ne navijački, mislim da prolazimo. Videće te kurseve na kladionici.

Milan nije nista jaci od Rome?

Rezultat za Zvezdu je loš iako je samo jedan gol razlike. Milianu je dovoljno u Beogradu da daju gol i to je kraj. Zvezda bi u tom slučaju morala da da tri komada što prema viđenom na ovoj utakmici je nerealno. Čini mi se da se igralo još 90 minuta Zvezda ne bi postigla gol. Jeste Milanova odbrana u godinama, ali to izgleda malo vredi.

dzabi:
da izglada da sam bas zalutala.

no dobro, ako neko ima neku informaciju, molila bih da mi je proslijedi na pp

HVALA ;)
Nema na čemu. Šaljem ti ovo:

sweet_kiss.gif

kao znak pažnje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back