Evropske kvalifikacije za SP 2026.

Da li će se Srbija kvalifikovati?

• DA

glasova: 4 44,4%
  • NE

glasova: 5 55,6%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
1763585909285.png

1763585933499.png

Zašto ih stalno stavljaš pod navodnike? Istina, veće stipse na svetu ne postoje od Makedonaca, bi se e.bali za dinar ali toliko nam se nisu zamerili.
ОНИ СУ 70% СРБИ И 30% БУГАРИ, СТВОРЕНА НАЦИЈА 1945 ДЕ ЈУРЕ, АЛИ ТО ЈЕ ДРУГА ТЕМА ТАКОЂЕ И ДРУГИ ДЕО КОНСТАТАЦИЈЕ ЈЕ ДРУГА ТЕМА, УГЛАВНОМ НЕМАЈУ ШАНСЕ ПРОТИВ БИЛО КОГА ОД РИВАЛА...ДА ОСТАНЕМО НА ФУДБАЛСКОМ ПОЉУ ИПАК ОВДЕ

Svi ovi iz prvog šešira će se plasirat na SP. Italija nije igrala zadnja dva SP i nema šanse da propusti treće zaredom. Ukrajina će imat poguranac od Fife i sudija zbog politike. Turci su u naletu. Eventualno bi Danska mogla izvisit. Makedonija i Bosna nemaju apsolutno nikakve šanse.

Iskreno mislim da imaju šanse, svakako neće biti favoriti ali mislim da nisu bez šansi, jer ipak igra se samo jedna utakmica, a znaš ipak jedna utakmica, 90 minuta, 11 na 11 , svašta je moguće, da se recimo baraž igra po onom starom sistemu i kad bi sa nekim trebali da igraju po onom starom klasičnom sistemu i dve utakmice zaredom, ono kod kuće i u gostima e onda mislim da teško da bi imali neke realne šanse protiv tako nekih favorizovanih i objektivno jačih ekipa ali ovako u 90 minuta svašta je moguće, setimo se samo prošli put kako su Makedonci šokirali Italijane i ostavili ih bez Svetskog prvenstva, iako su realno tad Makedonci bili jači za jednog Gorana Pandeva pa i Iliju Nestorovskog ili Stefana Ristovskog a i recimo Alioski koji im je isto bio jako bitan igrač na sredini terena već duže vreme je u padu i ne igra više na tom nivou.

Dok recimo sa druge strane Bosanci mislim da imaju momentum, da su u nekom nazovi naletu i da ipak imaju trenutno malo veći kvalitet od Makedonaca, imaju dosta tih dobrih mladih igrača koji su u naletu kao što su Tahirović, Barjaktarević, Bašić, Gigović, Šunjić, Muhamerović, Dedić, Alejbegović, Memić, Baždar, Barišić, Gazibegović to su sve klinci od po 22,23,24 godine koji pritom već imaju jedan izvestan broj nastupa za reprezentaciju i igraju u vrlo dobrim klubovima kao što su Benfika, PSV, Sasuolo, Pafos, Bronbi, Salzburg, Šturm, Bazel, Jang Bojs.......s tim što će verovatno većina njih uskoro u neke još jače i ozbiljnije klubove iz liga 5-ice, takođe i onaj Tabaković iz Menhengladbaha se u poslednje vreme isto nametnuo kao neka zvezda, tu je naravno i iskusni legendarni Edin Džeko kao i Sead Kolašinac koji je standardan u Atalanti, tako da ipak Bosanci su u nekom usponu, imaju ipak trenutno kvalitetniji tim od Makedonaca i mislim objektivno više šansi da nekako prođu taj baraž, ali nema sumnje da i njih čeka vrlo težak i neizvestan baraž.

u 1 žreb čini mi se

zanimljivo da tkz Kosovo i Albanija gostuju Česima, Poljacima, Slovacima ili Velsu..

Navijači Poljske, Češke i Slovačke već 20 godina podržavaju Srbiju i osporavaju lažnu državu Kosovo tako da će imati vruć doček tamo i nadam se njihovoj eliminaciji već u toj prvoj utakmici

Znači Bosna u Velsu pa ako slučajno prođe čeka Italiju, znači pušiona

Albanija gostuje Poljskoj pa ako prođe Ukrajini.. znači pušiona

Kosovo u Slovačkoj pa ako prođe kući sa Turskom ili Rumunima.. otprilike pušiona mada nisu bez šansi

Makedonija u Danskoj.. pušiona..

po meni dalje idu Italija, Ukrajina, Turska i Danska

I da smo prošli u baraž bila bi lagana pušiona

Gostovali bi Poljacima pa slučajno ako bi njih prošli Ukrajini

krac bi dobili obe u gostima
Нетачно јер не би били на месту у шеширу у ком је била Албанија, већ би били други шешир или можда први по коефицијенту

Poslednja izmena:
Моја прогноза
Велс - БиХ пролази Велс
Украјина - Шведска, Украјина пролази
Словачка - "Косово" шансе су пола, пола благи фаворит домаћин али баш благи реално фивти, фибти
Чешка - Јужна Ирска - благи фаворит Чеси у омеру 60%-40%

други део костура
Италија - Северна Ирска, пролази Италија
Пољска - Албанија, Пољска
Турска - Румунија, Турци велике фаворит, омер 70%-30%
Данска - "Македонија", Данци пролазе лагано

Финале баража
Италија - Велс, биће врло занимљиво
Украјина - Пољска, Пољаци благи фаворит
Турска - Словачка или "Косово", Турска иде на СП
Данска - Чешка или Јужна Ирска. Данци велики фаворит за пласман на СП

Back