gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Tvoje godine, "funkcija".....
http://forum.krstarica.com/threads/79066&highlight=Vitezovi+duda
pisanje na ovoj temi......
Uporedi.........![]()
Jel još uvek čuvaš i pratiš sve ko ranije? Super, čuvam i ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoje godine, "funkcija".....
http://forum.krstarica.com/threads/79066&highlight=Vitezovi+duda
pisanje na ovoj temi......
Uporedi.........![]()

... nemate blage veze kakve su igre u pitanju...
Meni nije. Muka mi je od mene,ali se cerim gledajući vas kako se pržite na svaki debilni potez u politici a nemate blage veze kakve su igre u pitanju. To govori o vašem političkom integritetu kolega.
... najveci licemer..... Igre kao onih 10 T90Ti si jedan ozbiljno bolestan i usamljen starac...........![]()
Uostalom kolega, imam lepše društvo. Milina kako cvrkuću samo da znaš... starcu 

Khrel, japaheh maneh va jayeh amerikahey. Ho,Ho,Ho..

Jel još uvek čuvaš i pratiš sve ko ranije? Super, čuvam i ja![]()
Kolega književnik je pisao o Evopi, oćete u Evropu a vidite kakav rečnik imate. Užas.Meni nije. Muka mi je od mene,![]()
Na ovoj temi ništa više, jer spamujete sa glupostima. Kolega književnik je pisao o Evopi, oćete u Evropu a vidite kakav rečnik imate. Užas.
Darko, imaš ti neki domaći da radiš?
[[Darko_91]] :ne ja ne idem u skolu od 2005

Ja sam juce napisao cekove za plate radnicima.......a spremam se da izdam otadzbinu..![]()

Tek sad videh ovu mudrost. Irone pa zar i ti sine Brute kod Duvača. Ja mislih da si ti ko školovani i štovani književni zobotrebac ipak na nekom nivou.
Srednja ništa... *******. Nekom majka, nekom...

Hahahahahaha
Mislili smo da si umro za tastaturom.... Sad bar znam da ces se muciti jos koju godinu![]()

![]()
Пали денсеру из раних седамдесетих!
Поведи и другара па танцујте заједно, можда смувате неку на интелект...

Ti si jedan ozbiljno bolestan i usamljen starac...........![]()
Čiko, možete da mi popušite . 
Zato ja kada mi nešto nije jasno, dođem ovde saslušam tebe i znam da je sve suprotno.:wink:

Pobedili smo
Pašće tvrđava zla mafijaša Koštunice