Европејцима

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije. Muka mi je od mene, :) ali se cerim gledajući vas kako se pržite na svaki debilni potez u politici a nemate blage veze kakve su igre u pitanju. To govori o vašem političkom integritetu kolega.

Integritet? Ti pominjes integritet..... :lol: :lol:... najveci licemer..... Igre kao onih 10 T90
Igre kao onih obecanih suhoja.... Daj sam sebe potkopavas... zaista sam mislio da si ozbiljniji.

@marlon

Pa ti si je ubio svojom "ozbiljnoscu"... Da zaista pises o politici, a ne o nekom trecerazrednom piscu na cije rodbine dovede rodbinu iz pola Srbije, i koje je namestio neko drugi, zaista bi mozda i moglo da se razgovara... Ali posto pokazujes znake demencije, mrka kapa od toga....

Tek sad videh ovu mudrost. Irone pa zar i ti sine Brute kod Duvača. Ja mislih da si ti ko školovani i štovani književni zobotrebac ipak na nekom nivou.

Denseratori.gif

Пали денсеру из раних седамдесетих!
Поведи и другара па танцујте заједно, можда смувате неку на интелект...

Zato ja kada mi nešto nije jasno, dođem ovde saslušam tebe i znam da je sve suprotno.:wink:

Sad se setih kako si se radovao kao malo dete kad dobije lizalicu posle prošlih izbora :lol:

Kako beše ono, Obračunaćemo se sa mafijom :lol: Pobedili smo :lol: Pašće tvrđava zla mafijaša Koštunice :lol:

Rajzere, da te nema trebalo bi te izmisliti da zabavljaš ovu klinčadiju koju si okupio oko sebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back