Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar derbi PAO-OLY, mada je Spanulis na cisto ime dobio na poklon 2 bacanja u finisu kojim je krenuo mini-preokret za pobedu.

Raspala Barsa se raspada, Real ih bamberguje.

Jel kaze koje je njima devojacko prezime, posto su se udali za Covica i presli u njegovu kucu? :hahaha:

Sanders, Meklin, Dragic, Djentile,... sam krem evropske kosarke. Da pratim kosarku prosecno ne bih ni znao ko su ovi. Zapazio bih eventualno Djentilea, posto drzi loptu kao da se rodio sa njom i pokusava kao bik da se probije do kosa.

Cxo0OedXAAA51kU.jpg

Jedna od boljih blokada u skorije vreme. Od cega trebas biti da ovako zaustavis ovog bivola koji je svom snagom zamahnuo da zakuca?

Ljudi ne kopiraju kosarku, ja sam ubedjen da Fener osvaja bas zbog tempiranja forme.. Prosle god su predobro igrali u pocetku, kasnije toplo, hladno... Fener ce na kraju biti u sttasnoj formi. Ista ekipa, vise uigrana, najbolji trener, f4 u Istanbulu.. Samo se pokazalo da je Bogdan najbitniji njihov igrac.

Ljudi ne kopiraju kosarku, ja sam ubedjen da Fener osvaja bas zbog tempiranja forme.. Prosle god su predobro igrali u pocetku, kasnije toplo, hladno... Fener ce na kraju biti u sttasnoj formi. Ista ekipa, vise uigrana, najbolji trener, f4 u Istanbulu.. Samo se pokazalo da je Bogdan najbitniji njihov igrac.

Fener da osvoji Evroligu?:hahaha:
U pravu si, ljudi baš ne kapiraju košarku.
Dioduše ko zna, ako gazda sipne još desetak miliona usput možda se i dogodi.

Fener da osvoji Evroligu?:hahaha:
U pravu si, ljudi baš ne kapiraju košarku.
Dioduše ko zna, ako gazda sipne još desetak miliona usput možda se i dogodi.

Pa ne kapiraju sigurno takvi kao ti iskompleksirani.. Ja sam igrao u mladjim kategorijama reprezentacije, sa pola tih tvojih za koje navijas, igrao u inostranstvu i prestao zbog kolena.. Skoro sam pričao sa par poznatih igraca, 2 sata sa Pasutinom ako znas ko je on i proveo sate i sate gledajuci kosarku, igrajuci, dobijam stalno na kladzi na kosarci i onda ja nesto znam.. Samo ces biti tuzan u Maju da znas..Inace sta reci nekom ko ne postuje najvec
eg trenera ikad u Evropi.. Bilo je miliona i miliona i pre Zeljka, pa nije bilo rezultata.. Inace prosle god su izgubili zbog jednog loseg defanzivnog gradjenja skoka titulu uz dozu srece.

Pa ne kapiraju sigurno takvi kao ti iskompleksirani.. Ja sam igrao u mladjim kategorijama reprezentacije, sa pola tih tvojih za koje navijas, igrao u inostranstvu i prestao zbog kolena.. Skoro sam pričao sa par poznatih igraca, 2 sata sa Pasutinom ako znas ko je on i proveo sate i sate gledajuci kosarku, igrajuci, dobijam stalno na kladzi na kosarci i onda ja nesto znam.. Samo ces biti tuzan u Maju da znas..Inace sta reci nekom ko ne postuje najvec
eg trenera ikad u Evropi.. Bilo je miliona i miliona i pre Zeljka, pa nije bilo rezultata.. Inace prosle god su izgubili zbog jednog loseg defanzivnog gradjenja skoka titulu uz dozu srece.

Eto vidiš....
A ja sam igrao sa ovima što sada treniraju reprezantaciju, ili su u olimpijskom komitetu.
Pa šta?
Pre će biti da je to tvoje koleno "izvor" kompleksa.
Ćuj, počinješ komentar sa "ljudi ne kapiraju košarku"......
Ma da, verovatno ti kapiraš....:hahaha:
Svejedno.........Reći kako je Bogdanović cirkuzant, najvažniji igrač Fenera, može samo neko ko o košarci ne zna ništa.

Što se tiče sreće............Pa bar je Obradović celog života bio miljenik iste, to mu se samo delić vratio.
Ali dobro, ti si još balavac da to pamtiš.

Eto vidiš....
A ja sam igrao sa ovima što sada treniraju reprezantaciju, ili su u olimpijskom komitetu.
Pa šta?
Pre će biti da je to tvoje koleno "izvor" kompleksa.
Ćuj, počinješ komentar sa "ljudi ne kapiraju košarku"......
Ma da, verovatno ti kapiraš....:hahaha:
Svejedno.........Reći kako je Bogdanović cirkuzant, najvažniji igrač Fenera, može samo neko ko o košarci ne zna ništa.

Što se tiče sreće............Pa bar je Obradović celog života bio miljenik iste, to mu se samo delić vratio.
Ali dobro, ti si još balavac da to pamtiš.

Kao prvo ti si samo subjektivan, ne objektivan.. Gledas strastveno i navijacki kao i svi.. Prvo reci za Bogdana da je cirkuzant je smesno.. Decko je vanseriski igrac, a to sto ga ti mrzis jer vam je davao preko 30 u proseku je druga stvar.. Ja npr ne mrzim Gudurica, nisam pun kompleksa kao vi.. Nego navijam da decko da svaki kos i drag mi je.. Reci za zeljka da ima srece je smesno, toliko titula, trofeja... Ali samo cinjenica da ti kazes za Bogdana da je cirkuzant, a Zeljka osporavas dovoljno govori o tvojoj strucnosti..Nek Gudura bude samo pola Bogdana i bicemo srecni.

Kao prvo ti si samo subjektivan, ne objektivan.. Gledas strastveno i navijacki kao i svi.. Prvo reci za Bogdana da je cirkuzant je smesno.. Decko je vanseriski igrac, a to sto ga ti mrzis jer vam je davao preko 30 u proseku je druga stvar.. Ja npr ne mrzim Gudurica, nisam pun kompleksa kao vi.. Nego navijam da decko da svaki kos i drag mi je.. Reci za zeljka da ima srece je smesno, toliko titula, trofeja... Ali samo cinjenica da ti kazes za Bogdana da je cirkuzant, a Zeljka osporavas dovoljno govori o tvojoj strucnosti..Nek Gudura bude samo pola Bogdana i bicemo srecni.

Propustio sam jedan detalj ne prateci utakmicu Reala i Uniksa, a to je da je Seljobrknezevic bio treci sudija na evroligaskoj utakmici.

Kako se naprednjackim metodama u covicizovanoj srpskoj kosarci pod dirigentskom palicom djilasa u savezu stize za samo 3 godine do vrhunskog evroligaskog sudije.

Svaka cast i Evroligi na novom zaposleniku, ali to ide uz to kad ti je jedan Nebojsa Covic dobar partner jedne tako "ozbiljne" organizacije. :mrgreen:

Prosto je neverovatno koliko ovde možeš pročitati gluposti.

Naprednjačka vlast, sa Djilasom na čelu KS:hahaha::hahaha:, je progurala nekog sudiju u Evroligu:hahaha::hahaha:
Onaj istt savez koji je i FIBA i ULEB razvlačio kako je hteo, koji su i jedni i drugi ucenjivali, sad je nekog progurao preko reda?:hahaha::hahaha:

To uistinu može samo u bajkama u kojima vernici žive već duže vreme.

A u kakvoj bajci treba da zivis da verujes da je jedan Obrknezevic postao evroligaski nivo sudije za 3 godine? :hahaha:

Nesrecnik koji je urnisao toliko utakmica (derbija) svirajuci kriterijum tuce. Kada je Partizan poslednji put bio sampion, njega su sa kolegama sklonili posle prve utakmice i prve tuce koju je dozvolio svojim pistanjem i kriterijumom, sramotne 5na3 utakmice, i sl. On ne moze da bude prvi sudija ni u KLS (i nije), na mala vrata usao u ABA ligu, a sad na jos manja u EL.

Naravno, stvar je i vise nego jasna - nagradjen je za vernost kao jedan od sudija koji je cisti proizvod novog naprednjackog poretka u srpskoj kosarci. Ne kao Vojinovic, Belosevic, koji su renomirani daleko pre naprednjaka ali se ne zameraju, vec kao neko ko je 100% njihov.

KSS obezbedjuje prohodnost sudijama po rangovima, verovatno se tako i doslepao do ULEB-a i cak Evrolige, koja je time jos jednom dokazala svoj nivo. Prosto se ne zna ko je neozbiljnija organizacija, FIBA koja preko saveza daje legitimitet, licence, bodove i rangove takvim sudijama, ili ULEB u kom jedan takav sudija sudi.

Naravno, postoje i druga mala vrata u EL, direktno preko Covica i njegovih vlasti koje se godinama ulizuju Djordiju, sada su i platili organizaciju F4, pokazali kako su ozbiljni, pa je i ovaj deo tog paketa. Ali ja mislim da je ipak prva varijanta.

Prosto je neverovatno koliko ovde možeš pročitati gluposti.

Naprednjačka vlast, sa Djilasom na čelu KS:hahaha::hahaha:, je progurala nekog sudiju u Evroligu:hahaha::hahaha:
Onaj istt savez koji je i FIBA i ULEB razvlačio kako je hteo, koji su i jedni i drugi ucenjivali, sad je nekog progurao preko reda?:hahaha::hahaha:

To uistinu može samo u bajkama u kojima vernici žive već duže vreme.

"General od Limoža" deli instrukcije ovčicama :cool:

Koliko sudije guraju CSKA...

Svejedno, od povrede De Koloa, Teodosic ima sav prostor i jednostavno rastura, igra covek sam.

Bila je i presmesna odluka sudija koja je poklonila pobedu Fenjeru protiv Reala, ali cela utakmica je bila takva da je tesko reci da su sudije gurale Fenjer... pre je izgledalo da guraju Real, a onda ona odluka u finisu gde je sudija izmislio faul bukvalno.

Velika je muka gledati raspali Makabi. Brose ih bamberguje usred Tel Aviva. Ni hala im nije puna kao sto je bila, samo senka institucije evropske kosarke.

Kakva je ovo bila odbrana u jednom momentu, svi su stajali na vrhu reketa a Meli je sutao za 3, a mogao je da se proseta do kosa.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back