Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio je tweet pre nedelju dana nekog hrvatskog novinara koji je izjavio da je Laso bolji trener Obradovica - ovome je sve doneo Itudis. Za sve je kriv Itudis, sto mu se zvezdicama kaki, a ovi momci sto su vratili prednost igraju tako da cekaju loptu da ispaljuju trojke kad je "dominantni dvojac" na parketu. U odbrani ne znaju nista drugo osim da preuzimaju pik, zbog toga veceras nisu uspeli da zagradjuju zbog konstantnih mis-meceva, a koliko puta nisu uspeli ni da izrotiraju. I na kraju krajeva, cim je doslo do plej-ofa, nema akcija za De Koloa, nema nista, on nek gura kao da je ovo i dalje "regular season". Eto, to je Itudis - Radonja ga pere.

Da se vratim na onu izjavu s pocetka, kolko bi Fenjer prao Reala da Laso nije bolji trener? 80 razlike? :mrgreen:

PS: Jel skontao neko u finisu kako se u kadru video dr Covic kako urla na svoju klupu i pokazuje histericno tajm-aut? :hahaha:
Ja mislim da je Radonjic zasluzio jednog Gomeljskog ove sezone, jes da mu se kupuje sta treba i koliko treba (bice i Teodosic i slicni uskoro), ali treba uspeti voditi ekipu pored jednog takvog doktora i njegovih ulizica koje biraju pojacanja.

Poslednja izmena:
Fun fact 1: CSKA je od 2000. bio 13 puta na F4 EL. Osvojili su samo dve titule, uglavnom ispadali u polufinalima.

Fun fact 2: Kalenari prvi put dvocifren ove sezone i to sa magicnih 15 poena, Real je defanzivna kanta od tima. Obradovic zadnjih 15 minuta odmara nosioce igre (Bogdanovic i Udoh), u plej-of utakmici, u situaciji kad na centru ima samo Udoha a na cetvorci samo istrosenog Antica i zverku Kalenarija. Za ne poverovati.

Covke vs Vesna:per:

Ln7v23p.gif

CgFjWZFW8AEM5ar.jpg

CgFjWYfWwAEBvAi.jpg

Legende Zeleznika u TOP8 Evrolige igraju na loptu sa CSKA.

Inace Kirilenko je bio na utakmici i posle davao izjave kako bi trebalo poraditi na tome da se u kosarci srede navijaci koji urlaju i psuju. Nije bio precizan na koje navijace je mislio, ali... Sad vi uporedite Kirilenka i razjarenu pudlicu.

Poslednja izmena:
Barselona nadoknadila propusteno iz prve utakmice, razbili su Lokose koji su solidna i zanimljiva ekipa, ali u sustini obicni revolverasi.
Videlo se i u prvoj da su ozbiljniji, ali su ocajno odigrali finis utakmice.

Sad samo da LBO odradi PAO, iako ce biti tesko jer verovatno ne igra Hanga. Garavi Madjar daje tu fizicku i atletsku notu, radi sve.

LBO bez Hange jedva, ide ova serija natrag u Spaniju ako im se ne vrate povredjeni igraci. Mnogo je tesko otici na F4 kad ti jedan Blazic igra skoro pola sata. A i onaj Adams je kidator zivaca, njih dvojica su uzimali suteve kao da su Brajant i Dzordan licno.

PAO imao i veliku pomoc sudija, dozvoljeno im je da batinaju. Treba ipak pozdraviti Dijamantidisa, legenda ostaje legenda.

Pre neki dan je otisla fizika iz kosarke(Kobi Brajant), a dana kada iz kosarke ode Dijamantidis bice dan kada je kosarka odjednom ponovo postala glupa.
Koliko god je lepo bilo gledati Brajanta, coveka rodjenog za kosarku, sa instinktom ubice i perfektnim fizikalijama, toliko je ushicenje bilo pratiti sve ove godine Dijamantidisa, koji je olicenje one sintagme da se kosarka igra glavom.
Na kraju karijere igra tako da ga cesto ni dan danas ni saigraci ne razumeju...Bez obzira na poraz veceras sam neizmerno uzivao u njegovom performansu.

:worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Tu nije kraj:

As reported by several media FIBA Europe have sent 14 letters of suspension to national federations across Europe. The federations involved, Slovenia, Croatia, Serbia, Montenegro, FYROM, Russia, Spain, Bosnia Herzegovina, Lithuania, Italy, Greece, Israel, Poland and Serbia are suspended from Eurobasket 2017 due to their support to Euroleague basketball.

Djilas je na potezu, vreme je da se brane interesi srpske kosarke i da Srbija odustane od ULEB takmicenja.

Ako moze nekako da se sredi da Partizan ode iz EK a Zvezda da ostane u EL, to bi bio idealni rasplet te borbe.

:whistling: :super:

Poslednja izmena:
Ovo je koliko vidim kraj za FIBA Evropa........
Nikako ne treba prihvatiti bilo kakvu ucenu od FIBA Evropa.
Ovde vise nije u pitanju takmicenje, ni reprezentacije, nego siljenje kur.ca, jer misle da mogu.
Ako bilo koji savez pristane na te uslove, to ce samo znaciti da oni mogu kad god im se digne da ucenjuju.
PS : Jedino takmicneje sa kog moze da ih suspenduje FIBA Evropa je evropsko prvenstvo.
To sto su izbacili Sloveniju, to sto na njihove ucene zasigurno nece pristati Spanija a ni Turska, pretnje Srbiji.....
Pa naci ce se neko da organizuje pravo evropsko prvenstvo, .turnir te ceiri reprezentacije bi bio gledaniji od bilo kog evropskog prvenstva.
Da ne pricam kako bi to devalviralo sam ugled tog prvenstva, i kako bi ga igraci zaobilazili......

Jedan ciklus maksimalno i pukli su..........

PS2 : Sad tek procitah do kraja............Hipoteticka situacija da KSS suspenduje Crvenu Zvezdu......Sta to za Zvezdu znaci'
Bas nista izuzev sto nece moci da igra domaci kup i prvenstvo.
ABA liga nema veze sa savezima, vlasnici lige su klubovi, odatle prolaze u Evroligu.....
A i domaci kup i prvenstvo moze da igra neki drugi klub sa sve Zvezdinim igracima, jer su to dve odvojene organizacije.
Ovo samo objasnjenje hipoteticke situacije...........

Poslednja izmena:
PS: Jel skontao neko u finisu kako se u kadru video dr Covic kako urla na svoju klupu i pokazuje histericno tajm-aut? :hahaha:
Ja mislim da je Radonjic zasluzio jednog Gomeljskog ove sezone, jes da mu se kupuje sta treba i koliko treba (bice i Teodosic i slicni uskoro), ali treba uspeti voditi ekipu pored jednog takvog doktora i njegovih ulizica koje biraju pojacanja.

Mozda je trazio i tehnicku za Tea.

Mozda je trazio i tehnicku za Tea.

Mozda, moguce. Citam sad kako je nezadovoljan sudjenjem i arogancijom CSKA, pa mi je jasnije takvo histericno ponasanje. Uz to se i Makabi ponasa kao drumski razbojnik jer su trazili njihova tri igraca.

Jbg, tako je to kad lokalna secikesa uspe da se ugura do ovog nivoa.

Evo one trojke od sinoc:

Pre neki dan je otisla fizika iz kosarke(Kobi Brajant), a dana kada iz kosarke ode Dijamantidis bice dan kada je kosarka odjednom ponovo postala glupa.
Koliko god je lepo bilo gledati Brajanta, coveka rodjenog za kosarku, sa instinktom ubice i perfektnim fizikalijama, toliko je ushicenje bilo pratiti sve ove godine Dijamantidisa, koji je olicenje one sintagme da se kosarka igra glavom.
Na kraju karijere igra tako da ga cesto ni dan danas ni saigraci ne razumeju...Bez obzira na poraz veceras sam neizmerno uzivao u njegovom performansu.

:worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Ko voli takve igrace kao sto su Dijamantidis, Harden je to nesto slicno danas u NBA-u. Ja licno niti sam podnosio Dijamantidisa, niti volim Hardena, ali obojica imaju onu kosarkasku inteligenciju (u napadu, za odbranu su vezare).

Ko voli takve igrace kao sto su Dijamantidis, Harden je to nesto slicno danas u NBA-u. Ja licno niti sam podnosio Dijamantidisa, niti volim Hardena, ali obojica imaju onu kosarkasku inteligenciju (u napadu, za odbranu su vezare).

Dijamantidis los u odbrani???????

Ne znam bas............Uzmes u obzir najvaznije kosarkaske elemente.......Tehnika, sut, skok, asistencija, odbrana, imaginacija i inteligencija.
U svakoj od njih Dijamantidis je u TOP 10 u Evropi svih vremena(da sad ne nabrajam i secam se, ako nie bas u 10 onda je sigurno odmah iza njih,)
Da ne pricam kako sve to sto ima postane jos 50% bolje kada se igra tesna zavrsnica.
A sto se tice kosarkaske inteligencije tu situacija izgleda ovako(naravno po mom misljenju) 1.Dijamantidis pa prazno pa tek negde 10.mesto Bodiroga, 11.mesto Cosic,12.mesto Djordjevic, pa opet dvadeset mesta prazno...

Kami, očito da nikad nisi gledao Dijamantidisa...
Nikakve sličnosti on i Harden nemaju. Harden je obični sivonja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back