Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.492
Slab bogami ovaj Cska kad ovako otaljava limenke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

As reported by several media FIBA Europe have sent 14 letters of suspension to national federations across Europe. The federations involved, Slovenia, Croatia, Serbia, Montenegro, FYROM, Russia, Spain, Bosnia Herzegovina, Lithuania, Italy, Greece, Israel, Poland and Serbia are suspended from Eurobasket 2017 due to their support to Euroleague basketball.

PS: Jel skontao neko u finisu kako se u kadru video dr Covic kako urla na svoju klupu i pokazuje histericno tajm-aut?
Ja mislim da je Radonjic zasluzio jednog Gomeljskog ove sezone, jes da mu se kupuje sta treba i koliko treba (bice i Teodosic i slicni uskoro), ali treba uspeti voditi ekipu pored jednog takvog doktora i njegovih ulizica koje biraju pojacanja.
Mozda je trazio i tehnicku za Tea.
Kako ljudi sami sebe nokautiraju, cudo jedno.TEŽAK UDARAC: FIBA suspendovala Srbiju i još 13 saveza!
http://www.srbijadanas.com/clanak/fiba-suspendovala-srbiju-i-jos-13-saveza-foto-16-04-2016
Pre neki dan je otisla fizika iz kosarke(Kobi Brajant), a dana kada iz kosarke ode Dijamantidis bice dan kada je kosarka odjednom ponovo postala glupa.
Koliko god je lepo bilo gledati Brajanta, coveka rodjenog za kosarku, sa instinktom ubice i perfektnim fizikalijama, toliko je ushicenje bilo pratiti sve ove godine Dijamantidisa, koji je olicenje one sintagme da se kosarka igra glavom.
Na kraju karijere igra tako da ga cesto ni dan danas ni saigraci ne razumeju...Bez obzira na poraz veceras sam neizmerno uzivao u njegovom performansu.
![]()
Ko voli takve igrace kao sto su Dijamantidis, Harden je to nesto slicno danas u NBA-u. Ja licno niti sam podnosio Dijamantidisa, niti volim Hardena, ali obojica imaju onu kosarkasku inteligenciju (u napadu, za odbranu su vezare).

Zebre su čudo košarkaške naukeDijamantiis loš u odbrani!!??
Čovek više puta (mislim 5 ili 6) proglašavan za najboljeg defanzivca u Evropi.
E svašta će čovek ovde pročitati.

Ko voli takve igrace kao sto su Dijamantidis, Harden je to nesto slicno danas u NBA-u. Ja licno niti sam podnosio Dijamantidisa, niti volim Hardena, ali obojica imaju onu kosarkasku inteligenciju (u napadu, za odbranu su vezare).