stugots
Čovek
- Poruka
- 37.301
na koju foru su Barselona i Real slabiji nego prošle godine majke ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ove godine ocekujem da Zalgiris daleko dogura, imaju stvarno odlicnu ekipu , maltene pola litvanske reprezrentacije Kaukenas, braca Lavrinovic, Javtokas, Jankunas, Klimavicius, Kuzminskas, takodje jos nekoliko odlicnih stranaca kao Marko Popovic, Lafajet (koji izgleda mnogo bolje nego svojevremeno u Partizanu ili kasnije u nekim drugim klubovima) , evo nakon sto su deklasirali Cedevitu u proslom kolu , danas dobise i Kahu Laboral u gostima..........takodje to su uglavnom tamo sve iskusni igraci koji se odlicno poznaju i iz litvanske reprezrentacije i vec su poprilicno uigrani.
Definitivno imaju potencijal da zaista daleko doguraju (pogotovo sad kad je bas dosta ekipa oslabljeno u odnosu na proslu sezonu i neke sezone pre)
Po meni ove godine favoriti bi bili : Barsa (ukoliko im Navaro i Saras budu bili zdravi) , ajd da kazemo Real , Fenerbahce se bas ozbiljno pojacao , CSKA (iako su im otisli Kirilenko i Sved koji su maltene bilo 60 % tima, ali eto doveli su par dobrih pojacanja i uspeli nekako da sastave pristojan tim i za ovu sezonu) i kao favorita iz senke ja vidim Zalgiris, mada i Himki bi mozda nekom mogao da pomuti racune.
na koju foru su Barselona i Real slabiji nego prošle godine majke ti?
Što da ne, jedne nedelje jedni, druge drugi.Mene zanima sta ce biti ako Partizan i Zvezda izbore Evroligu, hoce li onda obe ekipe da igraju u Pioniru ?
Što da ne, jedne nedelje jedni, druge drugi.