Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 11.102
Хапоел ТА нестаје тренутно 5/1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ган те направио па ево ти тема пиши нешто паметније ако имаш шта да напишеш о Евролигиgani okupirali forum
šta je bre gane, šta odmah odgovaraš? viš da je krenulo kk ćacadu, nemo si nervozanган те направио па ево ти тема пиши нешто паметније ако имаш шта да напишеш о Евролиги
"опозиционар" љуби те Остоја лимар из Чачка директно из Главног Одбора СНС-а а придружује му се и "опоцизионар" Расим Љајић које 25 година на власти нон стопšta je bre gane, šta odmah odgovaraš? viš da je krenulo kk ćacadu, nemo si nervozan
и председник РК Партизан, Владимир Мандић и он је "опоцизија" исто као члан ГО СНС-а као лимар Остоја...."тешка опозиција" само су им председници ЈСД-а и осталих клубова КК, ФК и РК чланови ГО СНС-а а ММА борци Партизана предводе батинаше СНС-а, напиши нешто о Евролиги генерално и о свом клубу ако имашšta je bre gane, šta odmah odgovaraš? viš da je krenulo kk ćacadu, nemo si nervozan
gde si ti video politiku ja ne znam, ali generalno gani su odavno za hospitalizaciju"тешка опозиција" само су им председници ЈСД-а и осталих клубова КК, ФК и РК чланови ГО СНС-а а ММА борци Партизана предводе батинаше СНС-а, напиши нешто о Евролиги генерално и о свом клубу ако имаш
Pogledajte prilog 1805576
кад је предсеник ЈСД-а, КК, ФК и РК члан ГО СНС-а то онда "није политика" и власт, ви сте "тешка опозиција" само из ГО СНС-аgde si ti video politiku ja ne znam, ali generalno gani su odavno za hospitalizaciju
"опозиционар" љуби те Остоја лимар из Чачка директно из Главног Одбора СНС-а а придружује му се и "опоцизионар" Расим Љајић које 25 година на власти нон стопи председник РК Партизан, Владимир Мандић и он је "опоцизија" исто као члан ГО СНС-а као лимар Остоја....

taj šta me napravio je na orlovači od 2003. godine, nevaspitana ciganšturoкад је предсеник ЈСД-а, КК, ФК и РК члан ГО СНС-а то онда "није политика" и власт, ви сте "тешка опозиција" само из ГО СНС-а
па рекох ти напиши нешто о свом клубу и Евролиги генерално....не ти пишеш да су цигани "окупирали форум"
ПС хоспитализуј оног што те направио
KK "Опозиција" вечерас против Париза

не интересује ме, одна нађи неког другог из фамилије ко није тамо па њега хоспитализуј, циганштура те направио, ти некоме кажеш да је неваспитан, тролујеш тему све време итд итдtaj šta me napravio je na orlovači od 2003. godine, nevaspitana ciganšturo
кад смраду кажеш да смрди он се онда љути, ти можеш некоме да кажеш да је за хоспитализацију и то генерално, кад си се одговори онда кукњава као нарикаче које сте довлачили својевремено на ЈНА, дакле човече ако имаш нешто о кошарци, евролиги напиши ако не онда не постављај ти "дијагнозе" ни појединачно и генерално јел ћеш увек добити одговорtaj šta me napravio je na orlovači od 2003. godine, nevaspitana ciganšturo