epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
Званични средњи курс за дан 23.02.2009: 95.2499
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја купим лепо еврове за 94 динара данас. Пре неколико месеци сам их плаћао 77-78. То му га дође као разлика .... па осетна. Колико се сећам, у новинама је постојао натпис да је због погрешно вођене банкарске политике еуро скочио оволико. Слажем се. А ко је крив за то? Јелашић, Динкић? Не. Криви су они кои су их бирали да буду на тим местима. Е па сад, господо, оно што се тражили сада и трпите. Не знам само одакле вадите те курсевеЈа купим лепо еврове за 94 динара данас. Пре неколико месеци сам их плаћао 77-78. То му га дође као разлика .... па осетна. Колико се сећам, у новинама је постојао натпис да је због погрешно вођене банкарске политике еуро скочио оволико. Слажем се. А ко је крив за то? Јелашић, Динкић? Не. Криви су они кои су их бирали да буду на тим местима. Е па сад, господо, оно што се тражили сада и трпите.
Искрено, волео бих да поново дође 93. Тада би коначно народ увидео да треба да говњивим моткама најури ову жуту гамад.

е боле ме баш за нбс и њен курс... мислим, боле ма баш за еуро... динар је закон![]()

dinar je bio zakon i shampion ali je to zimbabwe prevazishao tako da sada rekorde drzhi valuta zimbabwea .....![]()
ja mislim i da nas argentina bila prestigla

Kanjevac: Nerealan i precenjen dinar
Direktora Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Miloje Kanjevac kaže da je kurs dinara "nerealan" i "precenjen". On je rekao da bi realan kurs trebalo da bude 150 dinara za evro, što bi podstaklo izvoz, a time i proizvodnju i zaposlenost.
"Kada je dinar precenjen u odnosu na evro, na dobitku su samo uvoznici, dok država samo radi u korist svoje štete. Nema zemlje u svetu koja precenjuje domaću valutu i onemogućava izvoz, a povećava dug", ukazao je Kanjevac.
On je rekao da Srbija na ime doznaka iz inostranstva dobija godišnje oko pet milijardi dolara, a je taj novac "potcenjenim kursom dinara obezvređen", kao i novčane "rezerve" građana koje, po nekim procenama, iznose od tri do pet milijardi dolara.
Intervencije Narodne banke Srbije kojima se brani kurs Kanjevac je okarakterisao kao "čisto gubljenje novca" i upozorio da država mora da saopšti isitnu o tome koliko dinar zaista vredi.
Не знам само одакле вадите те курсевеЈа купим лепо еврове за 94 динара данас. Пре неколико месеци сам их плаћао 77-78. То му га дође као разлика .... па осетна. Колико се сећам, у новинама је постојао натпис да је због погрешно вођене банкарске политике еуро скочио оволико. Слажем се. А ко је крив за то? Јелашић, Динкић? Не. Криви су они кои су их бирали да буду на тим местима. Е па сад, господо, оно што се тражили сада и трпите.
Искрено, волео бих да поново дође 93. Тада би коначно народ увидео да треба да говњивим моткама најури ову жуту гамад.
Pa čekaj bre, pljujes EU, bogoradiš na demokrate... A kupuješ evre??? Mislim, zar ti ne valja srpski dinar? Ima li kraja ovo radikalsko licemerje? :S
Хајде да ми помогнете да нађемо назив за таквог 
У реду назовимо то лицемерјем патриотским( не бих то право дао само радикалима ), а сад ми кажи како би назвао некога коме Амери уведу санкције па му униште привреду,угасе стотину хиљада радних места,бомбардују га радиоактивним пројектилима,медијски сатанизују, откину му део државе и направе своју војну базу, помогну да на власт дођу корумпирани и неспособни политичари и онда се он куне у Амере и обожава ихХајде да ми помогнете да нађемо назив за таквог
А што се тиче курса и то је део њихове игре да нас до краја економски исцрпе и поробе,спољно трговински дефицит из године у годину се катастрофално повећава извоз никад мањи,ма не могу више ни да пишем, џаба неком писати ако сам не види даље од своје странке или партије
![]()
У реду назовимо то лицемерјем патриотским( не бих то право дао само радикалима ), а сад ми кажи како би назвао некога коме Амери уведу санкције па му униште привреду,угасе стотину хиљада радних места,бомбардују га радиоактивним пројектилима,медијски сатанизују, откину му део државе и направе своју војну базу, помогну да на власт дођу корумпирани и неспособни политичари и онда се он куне у Амере и обожава ихХајде да ми помогнете да нађемо назив за таквог
А што се тиче курса и то је део њихове игре да нас до краја економски исцрпе и поробе,спољно трговински дефицит из године у годину се катастрофално повећава извоз никад мањи,ма не могу више ни да пишем, џаба неком писати ако сам не види даље од своје странке или партије
![]()

![]()
Samo se ti drzi svog kaveza a nas pusti da zivimo bez ratova, sankcija, bombardovanja![]()