Evro ide na 110 dinara!

Opet se muye & uye raduju propasti srBske valutez:p

MUYA SI SAM z:D

a sta srpska ekonomija ima od jakog dinara? visok uvoz nikakav izvoz i proizvodnju sve u svemu propast

zato se pravi sprski privrednik raduje propasti projekta zutih zvanog jaki srpski dinar jer propast tog projekta znaci propast miskovcevog uvoza i konacno ponovno pokretanje srpskog izvoza i proizvodnje :sanke:

ove godine su za tvoju informaciju zbog jakog dinara propali tj bankrotirali u potpunosti malinari i kupinari a prosle godine su propali proizvodjaci kukuruza i svinja.

za jak dinar mogu da se zalazu samo neki budzetski paraziti natovareni na drzavnu sisu sve u svemu neradnici.

MUYA SI SAM z:D

a sta srpska ekonomija ima od jakog dinara? visok uvoz nikakav izvoz i proizvodnju sve u svemu propast

zato se pravi sprski privrednik raduje propasti projekta zutih zvanog jaki srpski dinar jer propast tog projekta znaci propast miskovcevog uvoza i konacno ponovno pokretanje srpskog izvoza i proizvodnje :sanke:

ove godine su za tvoju informaciju zbog jakog dinara propali tj bankrotirali u potpunosti malinari i kupinari a prosle godine su propali proizvodjaci kukuruza i svinja.

za jak dinar mogu da se zalazu samo neki budzetski paraziti natovareni na drzavnu sisu sve u svemu neradnici.

....80% Beograda

ljudi, juce kod lokalnog trgovca pokazuje mi sta su mu uvalili - laznjak novcanicu od 5.000 dinara, nije vazno kako i ko.

nego je vazno sto izgleda ko prava, ima i nit i sjajan metalni hologram. naravno ko dobro zagleda, a ima priliku da svakodnevno prima te novcanice ili je obucen za rad sa parama, odmah ce primetiti razliku. ja je nisam odmah primetio.

zakljucak izvedite sami.

znas kako ce da mi bude milo kad kurs stigne do 150

i kad se o vim budzetskim parazitima plate vrate na realnih 150-200 evra....

paraziti i neradnici

150-200-300-500-1500-5000 ЕВРА

Тихи, друже мој,

Немам ништа против ... Нека имају ... Ал' да и ми имамо ... Свиии ...

Ко ради нека и заради и нека има, не завидим му јер знам колико среће, труда и пара треба уложити да пи се било који посао развио ...

Дао Бог да СВИ имају - и ја ћу имати ... Али претераше, баш !!!

znas sto ce da mi bude milo.

jer su pomislili paraziti da moze dobro da se zivi od prica o eurointegracijama, lizanja bulje amerima i briselu, i uzimanjem kredita od istih i trosenjem tih para .

cisto ovo im dodje kao bolno treznjenje. nema lepog zivota dok se ne zasuku rukavi pokrene proizvodnja i poturi grbaca

a paraziti bi da sede da i dalje mogu da ispijaju kafice na radnom mestu, resavaju enigmatiku i setaju po gradu u vreme radnog vremena.....

i da jos pri tom za svoj nerad primaju dobre plate.

i svako zbog toga u ovoj drzavi gleda da se navali posto-poto na drzavnu sisu a od privatnika svi beze jer je tamo tesko i ima da se radi.

drzavna banka se trudi da zadrzi realan kurs dinara i da ojaca uticaj domace valute i to je sasvim normalno zato drzava i postoji i svi koji iole drze do svog nacionalnog identiteta mogu samo da podrzavaju guvernera i kad prodaje evro da zaustavi rast i kad kupuje evro da odrzi kakvu takvu ekonomsku stabilnost to je i sustina drzave

oni koji zele da evro vide na 150 jer je tako super da je drzava shebana ustvari su veci paraziti od onih koji su vishak u drzavnoj administraciji i obozavaju da uzivaju u tudjim nevoljama pa i soptvenim

to je neki mazohizam u ljudima ko iz priche "nama treba diktator jer smo stoka"

takvi obichno daju glas narikachama u skupshtini i uvek su neka opozicija jer su nesposobni da organizuju zemlju

drzavna banka se trudi da zadrzi realan kurs dinara i da ojaca uticaj domace valute i to je sasvim normalno zato drzava i postoji i svi koji iole drze do svog nacionalnog identiteta mogu samo da podrzavaju guvernera i kad prodaje evro da zaustavi rast i kad kupuje evro da odrzi kakvu takvu ekonomsku stabilnost to je i sustina drzave

oni koji zele da evro vide na 150 jer je tako super da je drzava shebana ustvari su veci paraziti od onih koji su vishak u drzavnoj administraciji i obozavaju da uzivaju u tudjim nevoljama pa i soptvenim

to je neki mazohizam u ljudima ko iz priche "nama treba diktator jer smo stoka"

takvi obichno daju glas narikachama u skupshtini i uvek su neka opozicija jer su nesposobni da organizuju zemlju

Samo ti podrzavaj guvernera ili jos bolje razmeni sve evre pa stavi na dinarsku stednju. z:mrgreen:

Samo ti podrzavaj guvernera ili jos bolje razmeni sve evre pa stavi na dinarsku stednju. z:mrgreen:

samo ti nastavi da se smejesh nesreci sopstvene zemlje i kupi koji evro sa ono nesto dinara sto imas da ushparash/ucaris neshto na devalvaciji sopstvene valute

ne brini ti za moj novac i da ga nemam imao bi vise od mnogih koji imaju. Moje bogatstvo je u sposobnostima i vezama kojima raspolazem ne u tome koliko cega imam na kom racunu

људи, генерално срање је у цијелој европи,па и преко баре.не недајте се да ће то заобићи србију.тек предстоји фрка у европи тако да не мислите да сте једини .прошла су времена кад се могло сезонски отићи на грађевину у европу и за три месеца донети кући годишњу плату из србије.

људи, генерално срање је у цијелој европи,па и преко баре.не недајте се да ће то заобићи србију.тек предстоји фрка у европи тако да не мислите да сте једини .прошла су времена кад се могло сезонски отићи на грађевину у европу и за три месеца донети кући годишњу плату из србије.

koje crne gradjevine kad niko vishe nish ne gradi sem onog sheika u dubaiju....

Па ево, најзад и иде...
То би у ствари био "оптималан" курс, мада је и он прецењен. Ако курс оде на преко сто биће проблем серисирање дугова грађана, уз наравно психолошке ефекте.
Међутим, ако остане на сто, то је девалвација од трећине (преко 30%) од лета прошле године. Ако инфлација у том периоду буде до 15%, то ће бити значајно исправљање диспаритета што је добро за трговински биланс (увоз - извоз), односно смањење дефицита.

Back