Evro ide na 110 dinara!

24.06.2010.

Народна банка Србије на девизном тржишту продала 58 милиона евра :ok:

Народна банка Србије продала је данас на међубанкарском девизном тржишту 58 милиона евра, како би ублажила прекомерну дневну осцилацију курса.

Кабинет гувернера

Народна банка Србије продала на девизном тржишту 40 милиона евра
29.06.2010. Народна банка Србије продала је данас на међубанкарском девизном тржишту 40 милиона евра да би ублажила прекомерну дневну осцилацију курса.

a kurs 104.37 :bye:

Народна банка Србије продала на девизном тржишту 40 милиона евра
29.06.2010. Народна банка Србије продала је данас на међубанкарском девизном тржишту 40 милиона евра да би ублажила прекомерну дневну осцилацију курса.

a kurs 104.37 :bye:

I sta ce sada biti, kad prodaju sve devizne rezerve?

Ne nego bojim se da ce biti inflacija kao '93-ce.

Неће, али стандард ће бити гори,
али ја сам хтео да кажем да ће ти који нас буду довели до просјачког штапа спаковати кофере...
И као увек до сада нико неће бити одговоран (појео вук магарца)

Cenim se da nece bas svi uspeti da se spakuju "na vreme" i da nam preko grane zglajznu . Greota bi bila da barem nekoga ne ufatimo...:) i naravno malko propustimo kroz sake Ja recimo imam pik na onog loppuzu Bozu derikozi, umisljenog podgojenog rokera Dinkica, ondak imao bi stogod priupitati i pacova Miskovitja, molicu vas lepo ne bi se bunio ni da mi gospon "posteni predcednik" padne saka, sa njim bih bas imao podosta da divanim.

Cenim se da nece bas svi uspeti da se spakuju "na vreme" i da nam preko grane zglajznu . Greota bi bila da barem nekoga ne ufatimo...:) i naravno malko propustimo kroz sake Ja recimo imam pik na onog loppuzu Bozu derikozi, umisljenog podgojenog rokera Dinkica, ondak imao bi stogod priupitati i pacova Miskovitja, molicu vas lepo ne bi se bunio ni da mi gospon "posteni predcednik" padne saka, sa njim bih bas imao podosta da divanim.

Молим да извинете,
ако тако грамзиво наставите неће их бити довољно за све,
свако по једног да пропусти кроз шаке а не и овог и оног, сваком по један поштено,
али бојим се да од тога нема ништа јер по правилу код нас увек награбусе кафе куварица, секретарица и шофер...

Народна банка Србије продала на девизном тржишту 50 милиона евра

Народна банка Србије је данас на међубанкарском девизном тржишту продала 50 милиона евра да би ублажила прекомерну дневну осцилацију курса.

sutra kurs 104.54 i danas otislo 50 miliona :sad2:

Остаде им још 450 милиона евра за интервенције и то ће потрошити за пар месеци.Е,онда иде оно у шта се улагало читаву деценију.

Како ће ЕУропљани јести еуропске интеграције...:lol:

Народна банка Србије продала на девизном тржишту 50 милиона евра

Народна банка Србије је данас на међубанкарском девизном тржишту продала 50 милиона евра да би ублажила прекомерну дневну осцилацију курса.

sutra kurs 104.54 i danas otislo 50 miliona :sad2:

SIstem se raspada....
A evo sta se desavalo pred kraj dana:
17:51 - 105,46 RSD :hahaha:

Back