Evro ide na 110 dinara!

Pa ovi iz NBS kazhu da nisu intervenisali na deviznom trzhishtu josh od pochetka februara.

lazu....

sestra mi radi u NBS pa imam inside informacije . Kaze da se intervenise redovno , i sve se to radi u tzv dealing room-u gde rade ti najjaci likovi iz NBS koji trguju devizama kupuju prodaju itd - i na jedan poziv od jelasica ili tadica se postaju devize i obara kurs.

lazu....

sestra mi radi u NBS pa imam inside informacije . Kaze da se intervenise redovno , i sve se to radi u tzv dealing room-u gde rade ti najjaci likovi iz NBS koji trguju devizama kupuju prodaju itd - i na jedan poziv od jelasica ili tadica se postaju devize i obara kurs.

Aj bidni veza na babu pa da preko tu tvoju rodbinu zamenim neke devize od prodaju telad

Da li si spreman da sve ovo ispricas ljudima iz UBPOK-a, ako bi ti ih poslao na adresu?

sta da ispricam? pa ispricaj ti - ovde nema nikakvog kriminala ne vidim sta ce ti ubpok :hahaha:

nekada najjaci diler u NBS je cini mi se bio onaj djordjije nicovic brat marka nicovica.

jednostavno vlast ima slobodu da radi kako hoce - dok je vlast

guverner NBS moze da intervenise danas sa 1 milijardu evra ako hoce , i da obori kurs na 20 dinara za 1 evro , ili da ne intervenise nikako. nema tu kriminala zvanicno, osim sto se politikom odrzavanja jakog kursa dinara srbija sve vise i vise zaduzuje i standard gradjana sve vise i vise pada.

@Tihi

Jos jednom ponavljam za sve cinjenice koje iznosis ovde na forumu,

da li si spreman da budes zasticeni svedok ako bi te povezao sa momcima iz UBPOK-a?

1102.jpg

Poslednja izmena:

Back