Miroslav Milovanovic
Iskusan
- Poruka
- 6.359
Sta bi smetalo i da predjemo na euro,jer od 1918.g. nismo nikada imali pravi novac?Ne treba Srbiji dinari koji skaču i padaju, nego stabilan euro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bi smetalo i da predjemo na euro,jer od 1918.g. nismo nikada imali pravi novac?Ne treba Srbiji dinari koji skaču i padaju, nego stabilan euro.
Sta bi smetalo i da predjemo na euro,jer od 1918.g. nismo nikada imali pravi novac?

13:04 - 95,83 RSD
Jelasicu pustaj pare... ode u 96![]()
... mislim da će Tihi onda da seče vene od tuge
ode njegova brojalica tada u param... 
13:04 - 95,83 RSD
Jelasicu pustaj pare... ode u 96![]()

15:05:42
95,6520
evo pustio je i oborio ga za 20 para![]()

pa se veseli padu dinara dinara

Malo danas ima ozbiljnih zemalja.Vecina ih je i previse prezaduzena!O tome smo vec raspravljali na Forumu.Smetalo bi sto smo mi ozbiljna zemlja, a ne tamo necija prcija.![]()

vezite se - polecemo
16:13:44
95,8060
Jel ti to navijas za evro? 
vezite se - polecemo
16:13:44
95,8060
Pošto se Tihi sad i zvanično razotkrio kao neko ko se raduje kada je Srbiji gore, da mu šošaljem zahtev za prijateljstvo? Mislim, po onoj da iredentista mio ma koje vere bio.
Pošto se Tihi sad i zvanično razotkrio kao neko ko se raduje kada je Srbiji gore, da mu šošaljem zahtev za prijateljstvo? Mislim, po onoj da iredentista mio ma koje vere bio.
ja se zalazem da srbiji bude bolje. a bice joj bolje kad dinar dodje na kurs od 200
jer tada ce da opadne uvoz a da poraste domaca proizvodnja i izvoz i samim tim zaposlenost nasih ljudi
ja se zalazem da srbiji bude bolje. a bice joj bolje kad dinar dodje na kurs od 200
jer tada ce da opadne uvoz a da poraste domaca proizvodnja i izvoz i samim tim zaposlenost nasih ljudi
a zaposleni ljudi će raditi za plate u vrednosti od 20e mesečno i biće srećni jer imaju posao...
to tihi,stvarno si car,na sve misliš...
Tihog umesto Amfilohija!!!
Svaka chast Tihi, ali to mora postepeno, ako bi za dan otishao sa 95 na 200, paralisao bi potpuno ekonomiju i ne bi ni zaustavio na 200 vetj mozhda na 20000000000000.
al jelasic rasipa devize nemilice
Ajde idi pricaj bajke nekom drugom... NBS jos od februara nije intervenisala prodajom devizaa zaposleni ljudi će raditi za plate u vrednosti od 20e mesečno i biće srećni jer imaju posao...
to tihi,stvarno si car,na sve misliš...
Tihog umesto Amfilohija!!!

pa kinezi su radili za 10 dolara, diok nije pokrenuta kineska proizvodnja i privreda , a danas kineza milionera imas koliko hoces , narod zivi nikad bolje.
Kina je dokaz da je moj ekonomski program - jedini moguc i ispravan
Sve bogate zemlje na svetu su pre svega izvozno orijentisane.
A ti ocigledno zelis da Srbija i Srbi ostanu sirotinja.
Zato podrzavas Miskovica i sto jaci dinar. DA uvoznici mogu da pljackaju narod monopolima i da se nista ne proizvodi i ne izvozi
Al znas kako - jak dinar - kosta , svakog meseca najmanje 500 miliona evra koje jelasic mora da pusti na trziste da bi odrzao kurs. A sve ima svoj kraj - pa i to.
Ajde idi pricaj bajke nekom drugom... NBS jos od februara nije intervenisala prodajom deviza