ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.292
pa kinezi su radili za 10 dolara, diok nije pokrenuta kineska proizvodnja i privreda , a danas kineza milionera imas koliko hoces , narod zivi nikad bolje.
A zato beže kod nas,da i nama bude dobro ko i njima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kinezi su radili za 10 dolara, diok nije pokrenuta kineska proizvodnja i privreda , a danas kineza milionera imas koliko hoces , narod zivi nikad bolje.

pa i ja se slazem da ide postepeno. recimo u roku od 3 meseca dodje na 200 . tacnije da dodje na nivo na koji sam sebe odrzava bez intervencija narodne banke.
A zato beže kod nas,da i nama bude dobro ko i njima...![]()
Pa ovi iz NBS kazhu da nisu intervenisali na deviznom trzhishtu josh od pochetka februara.
Pa ovi iz NBS kazhu da nisu intervenisali na deviznom trzhishtu josh od pochetka februara.
lazu....
sestra mi radi u NBS pa imam inside informacije . Kaze da se intervenise redovno , i sve se to radi u tzv dealing room-u gde rade ti najjaci likovi iz NBS koji trguju devizama kupuju prodaju itd - i na jedan poziv od jelasica ili tadica se postaju devize i obara kurs.
Ne bezhe oni kod nas, njih ima svugde po svetu, plasiraju kinesku robu.
Ne bezhe oni kod nas, njih ima svugde po svetu, plasiraju kinesku robu.

lazu....
sestra mi radi u NBS pa imam inside informacije . Kaze da se intervenise redovno , i sve se to radi u tzv dealing room-u gde rade ti najjaci likovi iz NBS koji trguju devizama kupuju prodaju itd - i na jedan poziv od jelasica ili tadica se postaju devize i obara kurs.
Da li si spreman da sve ovo ispricas ljudima iz UBPOK-a, ako bi ti ih poslao na adresu?

Da li si spreman da sve ovo ispricas ljudima iz UBPOK-a, ako bi ti ih poslao na adresu?
@Tihi
Jos jednom ponavljam za sve cinjenice koje iznosis ovde na forumu,
da li si spreman da budes zasticeni svedok ako bi te povezao sa momcima iz UBPOK-a?

@Tihi
Jos jednom ponavljam za sve cinjenice koje iznosis ovde na forumu,
da li si spreman da budes zasticeni svedok ako bi te povezao sa momcima iz UBPOK-a?

a 30 sekundi kasnije
14:59:33
95,6000
i posle kazu tadic ne intervenise. kako da ne
Dostavljena im je tvoja IP adresa,
bolje otkljucaj vrata...oni ne zvone dugo?!

opet ga nema na temi,
...koliki je sad kurs dinara, posle Tadiceve intervencije?
Izgleda imamo posla sa Tihijem koji pokusava na berzi da napravi nesto... Manipulise i tamo, posto je vec priznao da manipulise sa porezom...
Valjda je mnogo ljut sto je dosla kriza, pa su mu neke kombinacije propale...