Evro ide na 110 dinara!

Народна банка интервенисала нa међубанкарском девизном тржишту

Народна банка Србије интервенисaла је данас на међубанкарском девизном тржишту продајом 60 милиона евра да би, при промету од 358,4 милиона евра и повећаној тражњи клијената банака за девизама, обезбедила потребну ликвидност тржишта и спречила прекомерну дневну осцилацију курса. Након интервенције Народне банке дошло је до стабилизовања тржишта, a последње котације одвијале су се по курсу од 81,26 динара за евро.

Кабинет гувернера

Ko bi rekao da je press bio u pravu pre 7 dana :)
Otici ce do 200 ovim tempom do nove godine ;)

Народна банка интервенисала нa међубанкарском девизном тржишту

Народна банка Србије интервенисaла је данас на међубанкарском девизном тржишту продајом 60 милиона евра да би, при промету од 358,4 милиона евра и повећаној тражњи клијената банака за девизама, обезбедила потребну ликвидност тржишта и спречила прекомерну дневну осцилацију курса. Након интервенције Народне банке дошло је до стабилизовања тржишта, a последње котације одвијале су се по курсу од 81,26 динара за евро.

Кабинет гувернера

Ko bi rekao da je press bio u pravu pre 7 dana :)
Otici ce do 200 ovim tempom do nove godine ;)

60 miliona eura prodali danas? HAHAHAHAHA

PRosle nedelje potrosili 100 miliona eura, ove samo za dan tj danas 60 miliona pa reko vam ja da ce odbrana ovog kursa da nas kosta koliko i autoput horgos - pozega. stoka lopovska na sta trosi devizne rezerve :thumbdown:

i eto za sta je potreseno 150 miliona eura deviznih rezervi za 10 dana? sta se time postiglo?

nista. euro ce opet preci cifru od 82 . samo su malo ublazili celu pricu jer bi dosad preskocio 90 din ....

sve u svemu tracanje posla. ne mozes protiv trzista ma koliko intervenisao . tako samo odlazes stvari za malo kasnije al cela prica je neminovna.

propade glupa fora zvana jaki dinar

i eto za sta je potreseno 150 miliona eura deviznih rezervi za 10 dana? sta se time postiglo?

nista. euro ce opet preci cifru od 82 . samo su malo ublazili celu pricu jer bi dosad preskocio 90 din ....

sve u svemu tracanje posla. ne mozes protiv trzista ma koliko intervenisao . tako samo odlazes stvari za malo kasnije al cela prica je neminovna.

propade glupa fora zvana jaki dinar

postiglo se to da su oni vece budale nego sto sam mislio da su :otkacio:

A dan je poceo tako optimisticki :hahaha:

--------------

Beograd -- Dinar je danas prema zvaničnom srednjem kursu slabiji za 0,48 odsto, a kurs je formiran bez intervencije Narodne banke Srbije.

------------

samo 60 miliona eura drzavnog novca sprcano danas - pa i nije neka suma :lol:

da akcije rastu al zato sto su drzave EU i Amerika Kanada odlucile da nastampaju par hiljada milijardi eura/dolara/funti i zato sto su rekle bankama stampacemo vam koliko vam god treba para ne sekirajte se :lol:

zato indeksi danas rastu , al ti mislim znas sta se desava kad drzava stampa mnogo novca? :)

da akcije rastu al zato sto su drzave EU i Amerika Kanada odlucile da nastampaju par hiljada milijardi eura/dolara/funti i zato sto su rekle bankama stampacemo vam koliko vam god treba para ne sekirajte se :lol:

zato indeksi danas rastu , al ti mislim znas sta se desava kad drzava stampa mnogo novca? :)

desava se to da drzava namerno trosi svoj budzet na gluposti a smanjuju nam penzije...eto to se desava...i sad mi dodje da i pokoljem sve:otkacio:

Dinar nastavio pad
14. oktobar 2008. | 03:34 | Izvor: B92
Beograd -- Prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije za evro je danas potrebno izvdojiti 81,22 dinara, što je 85 para više nego juče.

-----

ni prodaja 60 miliona eura drzavnog novca iz deviznih rezervi nije nista resila. ROKAJ SNIMAJ :super:

ja primam tatinu penziju posto je on umro i od toga se skolujem...malo vise postovanja DJUBRE:otkacio:

to jeste za postovanje , i siguran sam da covek nije zeleo da te uvredi, ali ne razumem , sta se lizes sa ovim mentolom Tihim, koji se raduje i cereka tome sto je tvoja penzija sve manja i manja , kako evro raste.........????:???:

Covek svrshava od srece sto ti je penzija svakim skokom evra sve bezvrednija, a ti ga jos podrzavas u tome..........ko je ovde lud, yebote???:???:

to jeste za postovanje , i siguran sam da covek nije zeleo da te uvredi, ali ne razumem , sta se lizes sa ovim mentolom Tihim, koji se raduje i cereka tome sto je tvoja penzija sve manja i manja , kako evro raste.........????:???:

Covek svrshava od srece sto ti je penzija svakim skokom evra sve bezvrednija, a ti ga jos podrzavas u tome..........ko je ovde lud, yebote???:???:

pa zavisi..nema svako isto misljenje kao ti

Back